Бургаско родилно отделение - ПЕТИЦИЯ ЗА ПО-ДОБРО!

• 67 014
  • 593
  •   1
Отговори
# 420
Само да попитам- пари давахте ли? Или просто случихте на лекари, които не ви искаха? Защото чувам, че плановото секцио скочило на 1000 лв.

# 421
Само да попитам- пари давахте ли? Или просто случихте на лекари, които не ви искаха? Защото чувам, че плановото секцио скочило на 1000 лв.
плащаш и се радваш на добро отношение.навсякъде е така.безплатен обяд няма

# 422
Аз мисля да ходя да раждам без уговорка. Мисля да си платя на този, който е на смяна, ако остана доволана. С първото раждане имах уговорка не останах, кой знае колко очарована. Щом им се е променило отношението и като им дадеш някой лев чудеса ще направят за теб.
Мами, раждали без уговорка споделете мнението си.

# 423
  • Бургас
Диди,аз също мисля да отида ей така, като циганките пък каквото сабя покаже! newsm10
Омръзна ми да ни вземат за златни кокошки то държавата ни цака с една камара осиг. ,които не ни вършат работа ,щото като опреш до лекар всеки бяга на частно за по-бързо,по-качествено и по-любезно отношение!
Много мои приятелки родиха без предвар.уговорки и бебоците са ОК.
То всичко е до късмет разбира се!Или е лесно и безпроблемно или не!
 Hugна всички бъдещи майчета!

# 424
Редно е в 21/ви век, в страна членка на ЕС, българските майки и българските деца да получават медицински грижи отговарящи на медицинските грижи получаване в останалите страни членки на ЕС. Позорно е родилката и новороденото бебе да се чувстват като в страна от третия свят. Аз подкрепям тази подписка и изразявам искрената си отвратеност от нивото на акушеро-гинекологията в България! Аз призовавам: Не нарушавайте правата ни, ние просто искаме да имаме възможността за спокойно и нормално раждане!

# 425
  • San Diego, CA
подписала съм се ,защото немога да приема отношението и практиките в тази болница.Преди 7 год . родих тук дъщеряси ,няма да навлизам в подробности,само ще кажа ,че за 150 лв.,които ми поиска лекаря ,щяхме да умрем и двете.Аз преносвах 9 дни и когато ме приеха и ми тръгнаха контракции, той ми ги спя с инжекция,за да му дам 150 лв.Почти вече се беше наложило секцио,но Слава на Бога се разминах!!През миналата година пак забременях,но цялата ми бременност премина в страх от раждането тук !!Накрая отидох и родих в Сливен и останах очарована от всичко там ,но най вече от практиката да не вземат и да не искат пари!!!Аз също можех да си платя в Бургас ,но това ме отвръщава!!Та такасами си го правим и ние така ги учим!!На лекарите в Сливен дадохме почерпка,но не видях това отношение като тука-ровят като гладни хиени!!!А на момичетата,на които предстои това хубаво събитие-НЕ ПЪЛНЕТЕ ГУШИТЕ НА БУРГАСКИТЕ НЕКЪДЪРНИЦИ!!!В Сливен си платих само и единствено престоя 32лв.Късмет на всички!   

# 426
"ОМРЪЗНА МИ ДА НИ ВЗЕМАТ ЗА ЗЛАТНИ КОКОШКИ!!!"
"МИЕ САМИ СИ ГО ПРАВИМ!"
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С МАЙЧЕТАТА! А ЗА ТОЗИ ИЗВЕРГ ДЕТО СПИРА КОНТРАКЦИИ ЗА ДА МУ СЕ ПЛАТИ  #2gunfire #2gunfire #2gunfireИ ПАК МУ Е МАЛКО! МОЖЕ БИ КАТО БРЕМЕННА НЕ ТРЯБВА ДА МИ СЕ ВЪРТЯТ ТАКИВА МИСЛИ , НО НАПРАВО НАСТРЪХНАХ КАТО ГО ПРОЧЕТОХ  Shocked!!! МОГА ОЩЕ МНОГО ДА ПИША, НО ДУМИТЕ НЯМА ДА СТИГНАТ...ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ !

# 427
плащаш и се радваш на добро отношение.навсякъде е така.безплатен обяд няма- цитат lapence

Не съм съгласна. Родих на 26 юни с планово секцио в клиника "Ева"- Сливен.Операцията мина безупречно, наложи ми се кръвопреливане, хемоглобинът ми падна  - екипът реагира светкавично.  Бях настанена във ВИП-стая, стояхме 6 дни там, отношението на персонала беше безупречно, за хигиена да не говорим. Не видях крива усмивка, намек за пари или подаръци.  И за всичко това  платих 24 лв общо за престой и 12.50 лв. за анестезия. На 10 -я ден ме извикаха на профилактичен преглед и контролно изследване на хемоглобина, за които не дадох нито стотинка. Мисля, че Сливен може с гордост да се нарече европейски град, за разлика от Бургас!
Така че, не всичко е пари, приятелко!

# 428
# 429

Не може да сравниш раждането с обяд. Confused
При условие че раждането СЕ ПОЕМА от здравната каса НЕ трябва да се взимат пари.
Не съм раждала,но живот и здраве и това ще стане скоро.Страх ме не от самота раждане,а отношението към мен по това време.Оставям мизерията настрана.Няма ли добра дума, малко по-нежно отношение и правилно направление на раждането....то се превръща в АД.И това го казвам от името на всички майки раждали там.А това че всичко се забравя като гушнеш малкото човече....не бих казала.Никой не може да забрави нечовешкото отношение към него в най - важния момент от живота му....Не знам аз така го чувствам.

# 430
Много си права, Таня.
Наистина, когато гушнеш малкото човече, забравяш болката и всичко, което ти се е налагало да изтърпиш до този момент. Но не можеш да не се чувстваш унизена, когато се отнасят към теб като с парцал или пък ти подмятат за пари, а ти в същото време се гърчиш от болка и молиш за успокоително.
Слава Богу, за мен раждането беше ритуал /макар да родих със секцио и всъщност нямам никакви спомени от него/ , но престоят в клиниката, професионализма на екипа, отношението на персонала, ще ги помня до края на дните си. Не правя реклама на никого, но най-искрено ви казвам- имате ли възможност, раждайте в Сливен.

# 431
Ще подкрепя  петицията,но истината е,че в тази Болница нищо не се е променило  и нищо няма да се промени. Не съм писимист,а реалист,Отдавна спрях да вярвам,че мога да променя света, просто се примирявам с фактите - искам  ли добро отношение - плащам си. Родих преди почти 4 год. в бургаската болница. Имах уговорка само с акушерката и получих внимание и невероятен професионализъм. Не искам да играя на тото с живота на детето ми и моя. Не раждам всеки ден,а и животът е по-ценен от всичко. Бих платила пак без да се замислям.
П.П. Няма да коментирам мизерията,защото за нея имам надежда,че може да се премахне.

# 432
И аз така, Шматке, ама някои и с плащане пак не успяват да си купят отношение и професионализъм Rolling Eyes

# 433

Не може да сравниш раждането с обяд. Confused

Не сравнявам раждане с обяд.много буквално приемаш нещата..
и мен ме беше страх от отношението към мен, но слава богу всичко мина ок, и съм много доволна от екипа, но, аз си платих, и получих внимание, бяха ПЕРФЕКТНИ,  подкрепям думите на малка_сладка_шматка

# 434
плащаш и се радваш на добро отношение.навсякъде е така.безплатен обяд няма- цитат lapence

Не съм съгласна. Родих на 26 юни с планово секцио в клиника "Ева"- Сливен.Операцията мина безупречно, наложи ми се кръвопреливане, хемоглобинът ми падна  - екипът реагира светкавично.  Бях настанена във ВИП-стая, стояхме 6 дни там, отношението на персонала беше безупречно, за хигиена да не говорим. Не видях крива усмивка, намек за пари или подаръци.  И за всичко това  платих 24 лв общо за престой и 12.50 лв. за анестезия. На 10 -я ден ме извикаха на профилактичен преглед и контролно изследване на хемоглобина, за които не дадох нито стотинка. Мисля, че Сливен може с гордост да се нарече европейски град, за разлика от Бургас!
Така че, не всичко е пари, приятелко!

отнася се само за бургаското родилно, некоментирам други градове. ако ще се ражда в Бургас по добре е да си платя...

Общи условия

Активация на акаунт