Не съм съгласна. Родих на 26 юни с планово секцио в клиника "Ева"- Сливен.Операцията мина безупречно, наложи ми се кръвопреливане, хемоглобинът ми падна - екипът реагира светкавично. Бях настанена във ВИП-стая, стояхме 6 дни там, отношението на персонала беше безупречно, за хигиена да не говорим. Не видях крива усмивка, намек за пари или подаръци. И за всичко това платих 24 лв общо за престой и 12.50 лв. за анестезия. На 10 -я ден ме извикаха на профилактичен преглед и контролно изследване на хемоглобина, за които не дадох нито стотинка. Мисля, че Сливен може с гордост да се нарече европейски град, за разлика от Бургас!
Така че, не всичко е пари, приятелко!
отнася се само за бургаското родилно, некоментирам други градове. ако ще се ражда в Бургас по добре е да си платя...
Става въпрос за това, 4е ТРЯБВА да си платиш, за да родиш детето си в Бургас. Това не е редно и вси4ки го знаят, дори и лекарите, които то4но защото не е редно си искат и те изнудват карайки те да страдаш, да се страхуваш, а понякога дори умишлено ти при4иняват страдания. Не може, ставайки въпрос за разждането в Бургас, да не се споменат и другите градове, където много бъдещи майки предпо4итат да отидат и то не заради комфорта, а от страх за живота на детето което 4акат и собствения си живот. Няма да изброяваме слу4аите на лекарска некъдърност в Бургаско родилно, тъй като те са безброй много... Искам само да кажа на вси4ки бъдещи майки на които им предстои раждане - моми4ета, ако усещате дори зрънце страх и несигурност - не раждайте тук! Поздравявам вси4ки моми4ета, които са имали куража да родят в Бургас, но също така и вси4ки, които са предпо4ели да се по4увстват спокойни и сигурни и са избрали Варна, Сливен или Поморие...

мариса, аз също родих в Ева - Сливен, но на 22 май 2007. Подозирам, 4е дори сме били в една и съща стая, тъй като тя, мисля е единствена...