Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 57 213
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Подарявам Гонал 150 единици ако някой е в Истанбул и му трябва.

# 571
Здравейте търся пролутекс 2-3 кутии.

# 572
Здравейте! Към дамите, присъствали на безплатна консултация с репродуктивен специалист, организирана от Турмед в София - как протичат консултациите, бяха ли ви полезни, заслужава ли си да се отиде?

Изцяло по документи и си разказвате историята. Обсъдихме всичко, назначиха допълнителни изследвания и начертахме план за действие.
После пък Турмед ни съдействаха с час за снимка и преглед. (Когато попълните заявката към Турмед, те ще ви звъннат да ви обяснят всичко)
Ако имате възможност - отидете, най -много ще загубите 1 час, ако нещо не ви допадне консултацията.

# 573
Здравейте! Към дамите, присъствали на безплатна консултация с репродуктивен специалист, организирана от Турмед в София - как протичат консултациите, бяха ли ви полезни, заслужава ли си да се отиде?
Ако не сте ходила досега, отидете поне да прецените дали са вашите хора, много неща са въпрос на усет.
Ако искате да извлечeте максимална полза от срещата, си запишете въпросите по които искате да говорите и ги обсъдете с доктора.
Иначе всички срещи са еднакви, те търсят клиенти и не връщат никого, ние търсим възможност и така вървят нещата.
Като цяло ще ви обещаят всичко и ако нямате конкретни въпроси, ще ви планират за някоя дата и ще ви поканят на преглед в Истанбул.
Между другото ако сега започвате, дори само за цветната снимка си струва да се разходите до Истанбул. Останалата част вече масово я карат на конвейр, но опит и техника имат, не може да им се отрече.
Успех ви пожелавам. 🍀💐

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 17:29 от T q

# 574
Благодаря ви за изчерпателните отговори!

# 575
Здравейте. Има ли някой мнения за пид в коя клиника има повече шанс и какво мислите за ембриолозите на аджибадем фулия?

# 576
Лабораторията на Аджъбадем е ОК.
Мисля, всички реномирани болници имат много добри ембриолози

# 577
Аз не мога да кажа, но не е зле да погледнете и темата за д-р Тургут, там има доста негативни коментари точно за ембриологията на Аджибадем Фулия.
Здравейте. Има ли някой мнения за пид в коя клиника има повече шанс и какво мислите за ембриолозите на аджибадем фулия?

# 578
Здравейте! Аз също се интересувам от мнения за ембриолозите в различните клиники, тъй като ние сме с генетичен проблем и ПИД е задължителен и много важен. Насочили сме се към Бахчеджи за сега, но не съм проучвала супер щателно. Ще са полезни мненията ви. Благодаря!

# 579
Здравейте търся пролутекс 2-3 кутии.

Здравейте ако не сте намерила имам една кутия , продавам я на 60 лв.

# 580
Момичета,
Относно ембриолозите, мога да кажа че е изключително важно да са перфектни.
Ако харесате отзивите за някой от тях, говорете си с доктора да направите пункцията в болницата в която работи ембриолога.
Външните лекари плащат на болницата с която работят такси за операционна, и не им е голям проблем да отидат в болницата която сте харесали, но трябва предварително да го изговорите с лекаря си, че изисква време организацията.

# 581
Към момичетата в Мемориал, от скоро искат и прогестерон с изследванията на 1ви ден за стимулация. Миналият месец ми дадоха лист само с 3 хормона, а онзи ден ми се и накараха, че не съм пуснала всички хормони 🤣
И да се оплача - 6 часа чаках да погледнат изследванията, 2 пъти звънях и накрая в 4 ми казват да ходя на прегледт тук или на следващият ден при тях за преглед !?(а беше ясно, че с тоя Е2 няма да станат нещата). А днес тук се оказва, че съм с доста сериозна киста и ме натискат за операция предвид подобна история от преди. Пиша на кординаторките, със снимки, листа, обяснения... няма кой да види. Звъня, затварят ми, пак никой ме поглежда.....  Е накрая обещаха, че ще се консултират.Накрая тези овци ще ме откажат от болницата.
Та с това исках да кажа - да не ги чакате много време за отговор, а да ги натискате.
Друг е въпроса, когато си правят свободни съчинения и не питат доктор, след като съм помолила (а рядко ги занимавам)

# 582
Към момичетата в Мемориал, от скоро искат и прогестерон с изследванията на 1ви ден за стимулация. Миналият месец ми дадоха лист само с 3 хормона, а онзи ден ми се и накараха, че не съм пуснала всички хормони 🤣
И да се оплача - 6 часа чаках да погледнат изследванията, 2 пъти звънях и накрая в 4 ми казват да ходя на прегледт тук или на следващият ден при тях за преглед !?(а беше ясно, че с тоя Е2 няма да станат нещата). А днес тук се оказва, че съм с доста сериозна киста и ме натискат за операция предвид подобна история от преди. Пиша на кординаторките, със снимки, листа, обяснения... няма кой да види. Звъня, затварят ми, пак никой ме поглежда.....  Е накрая обещаха, че ще се консултират.Накрая тези овци ще ме откажат от болницата.
Та с това исках да кажа - да не ги чакате много време за отговор, а да ги натискате.
Друг е въпроса, когато си правят свободни съчинения и не питат доктор, след като съм помолила (а рядко ги занимавам)
Тия дълбаят дъното вече( става въпрос за координаторите).

# 583
Zaples, напишете e-mail с оплакване до клиниката. Не ги оставяйте така!
Всички, които имате оплаквания към координаторките трябва да подадете сигнал, иначе този хаос и безхаберие няма да спрат, а ще станат неконтролируеми!

# 584
Привет.В Понеделник бях на преглед за трета стимулация. Преводачките са нови и ги попитах за имената,за да знам как да се обръщам към тях и да си актуализирам контактите. Единствено едно от момичетата ми отговори,но каза,че от следващата седмица ще има нови момичета. Явно хаоса ще продължи. От утре ще съм там 10-тина дена и ще изпратя инфо.

Общи условия

Активация на акаунт