Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 57 280
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Zaples, напишете e-mail с оплакване до клиниката. Не ги оставяйте така!
Всички, които имате оплаквания към координаторките трябва да подадете сигнал, иначе този хаос и безхаберие няма да спрат, а ще станат неконтролируеми!

Написала съм. Преди година пак бях писала. Не знам дали ще има ефект обаче...

# 586
Zaples, напишете e-mail с оплакване до клиниката. Не ги оставяйте така!
Всички, които имате оплаквания към координаторките трябва да подадете сигнал, иначе този хаос и безхаберие няма да спрат, а ще станат неконтролируеми!

Написала съм. Преди година пак бях писала. Не знам дали ще има ефект обаче...
От писане ефект няма. Казвайте на докторите и на проф. Кахраман на самия преглед,че имате проблем с комуникацията.

# 587
Имайлът е с копие до професорката. Миналият път писах до нея само и имаше ефект при мен. Когато си оправя кашата около мен и отидем -  ще говоря с някой. Но вече е супер напрягащо всичко.  Даже вече често си мисля, че нещо проблема е в мен с комуникацията, че твърде много искам, знам ли.

# 588
Имайлът е с копие до професорката. Миналият път писах до нея само и имаше ефект при мен. Когато си оправя кашата около мен и отидем -  ще говоря с някой. Но вече е супер напрягащо всичко.  Даже вече често си мисля, че нещо проблема е в мен с комуникацията, че твърде много искам, знам ли.
Изобщо не е в теб проблема, нормално е да питаш и да искаш информация,дори и въпросите да са наивни, те са длъжни да ти отговорят. Стресът покрай тези координатори, допълнително ни напряга и стресира, ние сме си достатъчно стресирани и притеснени от самия процес на стимулация, прегледи, трансфери, операции.
Аз също съм писала на мейл до проф. Кахраман но не стигна до нея. Тогава от отчаяние писах на месинджъра на д- р Шахин чак тогава се задействаха. Тока че пряка комуникация към д- р или професорката,за да са наясно какво става  и ме координаторите не биват

# 589
Здравейте момичета, можете ли да ме ориентирате какви са цените на инвитро процедурите в Мемориал? Благодаря!

# 590
Здравейте,

Предстои ми избор на клиника в Истанбул след 3 неуспешни опита в Надежда.

При мен няма установен проблем, мъжът ми е с гранична спермограма и висока фрагментация (23%).

Търся добра ембриология, в която ще се обърне внимание на мъжката страна на нещата и имат добри варианти за селекция при ДНК фрагментация.

Моля да ме посъветвате измежду следните варианти:

1. Серкан Орал с частна практика и процедури в Мемориал Аташехир. Работи с Проф. Еге Джан Шерефоглу като андролог.
2. Йоздамар в Бахчеджи. Работи с Бюлент Ерол като андролог.
3. Бюлент Търаш в Аджибадем Маслак.
4. Лале Бакър - Джинамед

Благодаря!

# 591
Здравей, Семира.
Аз бях цяла година при Бюлент Търаш в Аджибадем Маслак. Също с мъжки фактор - варикоцеле и още нещо имаше. Честно казано не обърнаха много внимание на ММ. Пробвахме само ИКСИ (с микрочип и още някаква стимулация на самите сперматозоиди), но без успех. Като на него само витамини изписаха, а мен ме блъскаха с какви ли не хапчета и инжекции. Правиха ми и ПРП и стволови клетки (работят по протокол, зависи на колко си години си в различна графа за действие). Иначе професора е на първата консултация/преглед и след това те поемат неговите подчинени. Като горе долу те въртят 2-3 доктори, зависи кой е на смяна когато ти е прегледа/процедурата. След всеки преглед се консултират с професора и ти изписват съответното лечение.
Като обстановка, организираност (осигуряват хотел ако трябва да останеш, осигуряват превоз от хотела до болницата и обратно) всичко е ок, преводачките са на ниво. Но за ембриологията не знам. При нас не се получи, а и не предложиха нито операция за ММ, нито друг метод на извличане на годни сперматозоиди (тук във форума разбрах че имало различни методи)

# 592
Здравейте,

Предстои ми избор на клиника в Истанбул след 3 неуспешни опита в Надежда.

При мен няма установен проблем, мъжът ми е с гранична спермограма и висока фрагментация (23%).

Търся добра ембриология, в която ще се обърне внимание на мъжката страна на нещата и имат добри варианти за селекция при ДНК фрагментация.

Моля да ме посъветвате измежду следните варианти:

1. Серкан Орал с частна практика и процедури в Мемориал Аташехир. Работи с Проф. Еге Джан Шерефоглу като андролог.
2. Йоздамар в Бахчеджи. Работи с Бюлент Ерол като андролог.
3. Бюлент Търаш в Аджибадем Маслак.
4. Лале Бакър - Джинамед

Благодаря!
При мъжки фактор определящ е андролога,за да се справи с проблема,също и ембриолозите.
Препоръчвам ви

# 593
4. Лале Бакър - Джинамед
Не съм сигурна дали професор Башар все още работи там. Ако е там, действайте! Успех 🍀🍀🍀 Ембриологията е много добра ❤️

# 594
4. Лале Бакър - Джинамед
Не съм сигурна дали професор Башар все още работи там. Ако е там, действайте! Успех 🍀🍀🍀 Ембриологията е много добра ❤️
Здравейте.До колкото знам Лале Бакър все още е част и от екипа на Мемориал.До кога обаче не знам.  За нея мога само да кажа,че е най-прекрасният лекар,който съм срещала. Няма да сгрешите ако я изберете. За андролог нямам наблюдения и не мога да кажа. Успех.

# 595
Лале Бакър+проф. Башар в Джинемед ❤️🤗🍀 Става перфектна комбинация.

# 596

Здравейте , има ли успели с такива ембриончета ?
Получавам различни препоръки за трансфера им. Моля да споделите , ако сте успели с такова качество 🍀
Пожелавам късмет на всички , дано скоро да гушкаме малките си ♥

# 597
Филмът с координаторките се превръща във филм на ужасите. Аз писах емейли. Писах в чат с момиче което отговаря за координаторките и се надявах след като и изложих цялата информация ще намерят решение, но явно става по зле. Аз срирам за момент с процедурите, дано след нова година се оправят нещата. Един съвет, не премълчавайте а казвайте всичко защото ние всички страдаме от нехайството на координаторките. Пишете и тук на вайбър или уацап, на лекарите на всички. Аз писах две жалби, но като гледам са без успех.

Това е връзка и за оплакване.
по viber / whatsapp : 0090 549 314 65 75

Към момичетата в Мемориал, от скоро искат и прогестерон с изследванията на 1ви ден за стимулация. Миналият месец ми дадоха лист само с 3 хормона, а онзи ден ми се и накараха, че не съм пуснала всички хормони 🤣
И да се оплача - 6 часа чаках да погледнат изследванията, 2 пъти звънях и накрая в 4 ми казват да ходя на прегледт тук или на следващият ден при тях за преглед !?(а беше ясно, че с тоя Е2 няма да станат нещата). А днес тук се оказва, че съм с доста сериозна киста и ме натискат за операция предвид подобна история от преди. Пиша на кординаторките, със снимки, листа, обяснения... няма кой да види. Звъня, затварят ми, пак никой ме поглежда.....  Е накрая обещаха, че ще се консултират.Накрая тези овци ще ме откажат от болницата.
Та с това исках да кажа - да не ги чакате много време за отговор, а да ги натискате.
Друг е въпроса, когато си правят свободни съчинения и не питат доктор, след като съм помолила (а рядко ги занимавам)
Привет.В Понеделник бях на преглед за трета стимулация. Преводачките са нови и ги попитах за имената,за да знам как да се обръщам към тях и да си актуализирам контактите. Единствено едно от момичетата ми отговори,но каза,че от следващата седмица ще има нови момичета. Явно хаоса ще продължи. От утре ще съм там 10-тина дена и ще изпратя инфо.

# 598
Мисля, че оплакванията имат ефект, защото са предлагали на бивша много добра координаторка която ги напусна, да се върне за каквато заплата поиска. Момичето разбира се е отказала, след като до като работеше там, им се е молела за увеличение и са я връщали. А знам, че тя тогава работеше на нещо като минималната заплата у нас.

# 599
Скъпи дами, може ли да споделите какви са цените на процедурите в Мемориал? Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт