Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 59 907
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
4. Лале Бакър - Джинамед
Не съм сигурна дали професор Башар все още работи там. Ако е там, действайте! Успех 🍀🍀🍀 Ембриологията е много добра ❤️

В крайна сметка се оказа, че доктор Лале Бакър може да работи с Проф. Башар в комбинация само в Мемориал. Дали все още е добра комбинация? Предполагам не е лоша ембриологията и в Мемориал, а като координация ще се случат нещата през Айля и прегледите ще са в частния кабинет на др. Бакър.

# 616
Мемоариал имат добра ембриология, там е важно при кой лекар ще попаднеш, за да не си на конвейер. Сигурна съм, че ще имате успех! 🍀🍀🍀

# 617
4. Лале Бакър - Джинамед
Не съм сигурна дали професор Башар все още работи там. Ако е там, действайте! Успех 🍀🍀🍀 Ембриологията е много добра ❤️

В крайна сметка се оказа, че доктор Лале Бакър може да работи с Проф. Башар в комбинация само в Мемориал. Дали все още е добра комбинация? Предполагам не е лоша ембриологията и в Мемориал, а като координация ще се случат нещата през Айля и прегледите ще са в частния кабинет на др. Бакър.
В мемориал ембриолозите са много добри. Тяхната ембриология е на много високо ниво. Относно лекаря, неведнъж съм писала тук, не е на кой ще попаднеш,а вие можете Да си го избирате( просто тази опция не се казва на пациентите), но вие можете да искате и това е ваше право да имате преглед при един и същи лекар,за мемориал най -добрия лекар в момента там е Юджел Шахин. Сега друг е въпроса ,ако само си мълчите и не ползвате това си право,и Да се съгласявате при Който се паднете.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 13:28 от mileneira

# 618
В моя случай ще съм в частния кабинет на Лале Бакър, извън болницата. Но процедурите ще са в болницата. Звучи като идеален начин да се избегне цялата драма с координаторките + въртенето между доктори.

# 619
В моя случай ще съм в частния кабинет на Лале Бакър, извън болницата. Но процедурите ще са в болницата. Звучи като идеален начин да се избегне цялата драма с координаторките + въртенето между доктори.
Абсолютно,много добре!

# 620
Привет момичета. Някой от вас използвал ли е добавки на Аквасорс. Предлагат ми ги като подпомагане на яцеклетките и сперматозоидите за постигане на здрави ембриони. Моля да споделите ако някой от вас има опит с тези добавки. В стремежа си да стигнем до хромозмно здрави ембриони сме готови на всякакви действия. И друг проблем май възникна без да ни е обърнато внимание за него в Мемориал който също е от значение за здрави ембриони. Изпратих спермограмата на мъжа ми за мнение при други лекари и се оказа че има проблем. Сега в главата ми се въртят хиляди въпроси около опитите ни в мемориал кой, как, защо и причината да не се коментира резултата му от спермограмата. Дори не е станало на въпрос да се направи консултация с андролог. Никой ли нищо не забеляза в това изследване което подмятат в досието ни от месеци. В голяма дилема попаднах отново и се чудя къде и кой да търся там в Турция да ми обяснят този пропуск. Започнах да си мисля че е започнало да става и там като навсякъде, Бизнес и не се обръща особено индивидуално внимание и подход към пациентите. Моля ви помагайте.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 17:05 от andersan

# 621
Привет момичета. Някой от вас използвал ли е добавки на Аквасорс. Предлагат ми ги като подпомагане на яцеклетките и сперматозоидите за постигане на здрави ембриони. Моля да споделите ако някой от вас има опит с тези добавки. В стремежа си да стигнем до хромозмно здрави ембриони сме готови на всякакви действия. И друг проблем май възникна без да ни е обърнато внимание за него в Мемориал който също е от значение за здрави ембриони. Изпратих спермограмата на мъжа ми за мнение при други лекари и се оказа че има проблем. Сега в главата ми се въртят хиляди въпроси около опитите ни в мемориал кой, как, защо и причината да не се коментира резултата му от спермограмата. Дори не е станало на въпрос да се направи консултация с андролог. Никой ли нищо не забеляза в това изследване което подмятат в досието ни от месеци. В голяма дилема попаднах отново и се чудя къде и кой да търся там в Турция да ми обяснят този пропуск. Започнах да си мисля че е започнало да става и там като навсякъде, Бизнес и не се обръща особено индивидуално внимание и подход към пациентите. Моля ви помагайте.
Ако български лекар ви е разглеждал спермограмата и ви е казал,че има проблем- забравете!

# 622
Ако български лекар ви е разглеждал спермограмата и ви е казал,че има проблем- забравете!

От спермограмата се виждат подвижност, брой, морфология и други параметри. Правил ли е тест за ДНК фрагментации?

# 623
Amderson, като дистрибутор на аквасорс ти казвам - да не очакваш някакъв ефект, освен, ако не ги приемаш за мноооооого дълъг период (ако има други дистрибутори, сега ще ме изядат).
Относно спермограмата - на мъжа ми е лоша, специално съм питала няколко пъти и винаги ми казват - преодолимо е, с тези показатели се справяме. Оплождането при нас е ИМСИ, до сега от 3 ембриона на 5 ден - имахме 2 отлични и здрави и 1 с отклонение. Ако искаш пиши на лични, за да не разводнявам темата много с показатели и т.н.
Но, щом те притеснява резултата, поискай да разговаряш с лекар онлайн примерно.
Само да вметна, че тука на мъжа ми са излизали резултати за няма и 10 - 12 мин😅 (даде проба, дойде в колата и излизайки от паркинга погледнах и яяя резултати, явно андролозите са супер)

# 624
Става въпрос за местене на ембриони от Бахчеди към доктор Тургит, бивш техен служител.
Имам опасения за самото местене. Някой местил ли е и ако да, моля да сподели.

# 625
Цената на спермограмата в Мемориал е вече 150 Евро.
В този ред на мисли е напълно възможно и всички останали цени да имат промени.

Скрит текст:
Sunny12, това са от преди няколко месеца. Ако има промяна, някой да сподели.
здравейте. какви са цените за процедура в Мемориал

Ние имахме 2 различни консултации и съм в застой с решението какво да правя. На едното място лекарят беше реалист и болезнено откровен, на другото място ме сапунисваха. Макар и да получих предложения за два различни подхода и двата биха включвали силни стимулации, а мен това ужасно ме притеснява, особено след прочетените истории в последните няколко страници. Още повече, че съм с усещането, че силни стимулации не са за мен,  предвид възрастта ми, а ни трябва качество. Имам предходна "лека" (по думите на турските лекари) стимулация в БГ и при нея един ден щях да кажа на лекаря, че не мога да я издържа и да я спре. Устисках де, но все още се възстановявам от нея три месеца по-късно. А при двойно по-силна не мога и да си представя как ще оживея, още повече в друга дъжава, в която няма да важи здравна застраховка. При усложнения по време на стимулация/пункция къде всъщност трябва да се отиде, правите ли си някакъв план за действие ако нещо се обърка?

# 626
  • София
Задължително си искате ценоразпис при стартиране на процедурата и си го пазете, защото снимката му във вайбър може да е изчезнала, когато ви трябва.
Аз имах спор в Мемориал за цената на съхранение на Е. Като тази, която ми казаха при плащане беше с 250 евро повече от ценоразписа, с който разполагах при стартиране на процедурата. Завързахме спор с преводачката и момичето на рецепция, те ми показват нов ценоразпис влязъл в сила 2-3 дни преди това, за който не са ме информирали. Аз им показах този с който разполагам, накрая спора стигна до главен счетоводител на болницата/финансов директор, който разреши да платя по-ниска цена. Така, че дръжте си на вашето и винаги питайте какво и защо плащате и по какъв ценоразпис. В крайна сметка тез пари не ги копаем тук.
По отношение на медицинската помощ в случай на нужда - винаги си правете медицинска застраховка за престоя ви в Турция, вкл.някои кредитни карти предоставят такива застраховки на картодържателите си. Аз лично си направих застраховка за първия опит, за следващите действах с тази от кредитната карта /там условието да се активира е да сте ползвали картата в съответната страна/.
Имайте предвид, че в Мемориал едно мерене на кръвно и инжекция за свалянето му в спешното струва на мои познати 400 евро. Предполагам, че са подобни цените навсякъде при необходимост от мед.помощ, така, че една застраховка от няколко лева на ден е удачен начин да се защитите.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 08:35 от t_doncheva

# 627
Привет! Подарявам 0v!trelle със срок на годност 11/2024. За София може и лично предаване.

# 628
Да лекаря е български, близки приятели сме от гимназиалните години за това му имам доверие, не би ме подвел. Процента на подвижност е нисък, както и морфологията не е добра. Интересно ми е в Мемориал защо нищо не казаха, може би разчитат на метода и подбора сперматозоиди преди оплождането. 🤔🙄

От спермограмата се виждат подвижност, брой, морфология и други параметри. Правил ли е тест за ДНК фрагментации?

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 14:25 от andersan

# 629
Да лекаря е български, близки приятели сме от гимназиалните години за това му имам доверие, не би ме подвел. Не сме правили ДНК фрагментация защото никой не ни е насочил към това. Но смятаме да я направим преди да започнем с нов опит. Интересно ми е в Мемориал защо нищо не казаха, може би разчитат на метода и подпора спермограматозоиди преди оплождането. 🤔🙄

Защото са много добри ембриолозите им, и това за тях не е проблем,ако имахте проблем щяха да ви кажат. След Като сте избрали Турция за инвитро лечение,защо търсите мнение от български лекари??? Нивото е Съвсем различно. Това че ви е познат,не означава че е добър лекар. И ако се съмнявате в тях,просто не правете инвитро при тях. За мен нямате поводи и основание за недоверие и притеснение, не търсете под вола теле.
На мен в България най добрите лекари,във всички известни клиники( обиколила съм ги всичките) ми казваха,че ние няма Как Да имаме биологично дете и Да ползваме донор ( с мъжки фактор сме). Е,имаме 2 деца от инвитро в Турция.
Просто си усложнявате живота,като искате мнението на български лекар,пък бил ви той и познат.

Общи условия

Активация на акаунт