Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 59 888
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте.Някой може ли да даде актуална информация за координаторките в Мемориал? Има ли?Няма ли? Нови ли са?С нови телефонни номера ли са? Изобщо не четат съобщения,а за отговор и дума да не става.

# 376
Здравейте.Някой може ли да даде актуална информация за координаторките в Мемориал? Има ли?Няма ли? Нови ли са?С нови телефонни номера ли са? Изобщо не четат съобщения,а за отговор и дума да не става.

Моята координаторка е Шефке ,мога да ви дам нейния телефон,не съм имала проблем със обмяната на информация .

# 377

Моята координаторка е Шефке ,мога да ви дам нейния телефон,не съм имала проблем със обмяната на информация .
Ще бъда благодарна ако дадете номер на Шефке.Явно е нова. Последно бях в Мемориал в края на Май,а ми предстои нова стимулация сега в Септември.

# 378
Момичета, значи Айля и Шефкие вече не са координатори в Мемориал, но предвид това, че новите координаторки не се справят добре, някои от вас се свързавт с тях за съдействие ли? Удобно ли е да хи потърсим и ако да, аз също ще съм благодарна, ако споделите техните контакти.
Доколкото чета в последните постове Айля препоръчва май Бахчеджи пред Мемориал, така ли е наистина? Това малко ме озадачава, все пак тя е бивш координатор на болницата. Толкова ли са зле там сега нещата или пък момичето просто по някакви други лични причини не предпочита Мемориал. Аз бях с добри впечатления от нея и затова ми е странно, че с нейно съдействие пациенти на Мемориал се местят в други инвитро центрове.

# 379
Момичета, значи Айля и Шефкие вече не са координатори в Мемориал, но предвид това, че новите координаторки не се справят добре, някои от вас се свързавт с тях за съдействие ли? Удобно ли е да хи потърсим и ако да, аз също ще съм благодарна, ако споделите техните контакти.
Доколкото чета в последните постове Айля препоръчва май Бахчеджи пред Мемориал, така ли е наистина? Това малко ме озадачава, все пак тя е бивш координатор на болницата. Толкова ли са зле там сега нещата или пък момичето просто по някакви други лични причини не предпочита Мемориал. Аз бях с добри впечатления от нея и затова ми е странно, че с нейно съдействие пациенти на Мемориал се местят в други инвитро центрове.

На нас ни я препоръча ,дама която миналата година е започнала процедурата и завърши с щастлив край. Тя ме придружаваше навсякъде и  аз съм супер доволна от нея .
За Айля чета само добри коментари ,но нищо друго не мога да кажа за нея .
+90 535 313 44 90- Шефке

# 380
  • София
Айля е моя посредник-координатор.И друг път съм писала,че съм изключително доволна от нейното съдействие.Имам направени няколко процедури в Мемориал и по собствено желание се преместих в Бахчеджи. Тя съдейства за много болници и се съобразява с желанието на пациентите.Не съм чула или разбрала да оплюва Мемориал, все пак доста време е работила там и със всички лекари е в добри отношения.
+90 534 747 44 88 Айля

# 381
Супер, благодаря ви, момичета!
Иначе и Айля ли ви придружава по време на прегледите или просто помага при свързване с болниците и при първоначалния избор на клиниката, както са Турмед и Караджъ Медикъл?

# 382
Иначе и Айля ли ви придружава по време на прегледите или просто помага при свързване с болниците и при първоначалния избор на клиниката, както са Турмед и Караджъ Медикъл?

Привет😄На мен също Айля ми е посредник координатор.Тя не придружава на прегледи,но съдейства за абсолютно всичко повреме на процедурата,не само за записване на час и избор на болница.До колкото знам на прегледите превеждат само координаторите на болниците и само те присъстват през цялата процедура.Айля следи изкъсо целият процес и се свързва с болниците за информация и всичко останало.Фирмата и се казва Палаз Медикъл и жената работи сериозно и усърдно.

# 383
Благодаря ви момичета.Аз също съм чула прекрасни отзиви за Айля и Шефкие. На мен ми трябва инфо за преводачките в Мемориал. Ако някой е бил скоро там моля да разкаже какво е положението.

# 384
На 7ми и 8ми Септември в гр. Бургас Д-р Бетюл Калай,( преди 11 години беше в екипът на Проф. Семра Кахраман от Мемориал) идва в България да консултира безплатно пациенти с репродуктивни проблеми. За повече информация може да прочетете тук:
https://www.facebook.com/share/aJgkLD99nsc92DqH/
Може да е полезно на някоя от вас.
За записвания на Тел.0898 320 527

# 385
Момичета ,ноември ми предстои стимулация ,и ми се искаше да наема апартамент ,който да е близо до Мемориал ,защото ще съм без съпруга ми .
Дали бихте могли да ми препоръчате ?

# 386
  • Варна
Здравейте момичета! Чували ли сте за проф. Тимур Гюргюн? Тепърва се ориентирам в инвитро процедурите и ми “изкочи”. Тъй като някои от вас ме познават , интересувам се за моя близка🙂. Вече има 2 неуспешни опита в Бахчеджи.😥

# 387

Привет😄На мен също Айля ми е посредник координатор.Тя не придружава на прегледи,но съдейства за абсолютно всичко повреме на процедурата,не само за записване на час и избор на болница.До колкото знам на прегледите превеждат само координаторите на болниците и само те присъстват през цялата процедура.Айля следи изкъсо целият процес и се свързва с болниците за информация и всичко останало.Фирмата и се казва Палаз Медикъл и жената работи сериозно и усърдно.

А комисионна има ли или пак си ги взимат от болниците?

# 388
здравейте в момента дали някой знае има ли влак или има само автобус ( и колко време пътува туй чудо

# 389

А комисионна има ли или пак си ги взимат от болниците?

До колкото знам посредниците имат споразумение с болниците .На Айля не съм и плащала 😉😀 нито за консултация нито за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт