Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 871
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Сирене за фондю от Лидл - моя близка има навика да купува какво ли не "за проба". Неотваряно, в срок на годност, пълна гадост, замириса ми отвртително още като отворих опаковката. Съдържа някакво сирене, бяло вино, нишесте и стабилизатори. Освен гадните съставки, даже не ща да го пробвам. Предложих на дворните котки - само близнаха. Кучето едва го помириса. Цялата опаковка е в боклука.

# 511
  • София
Във фондю мисля, че се слагат и от по-миризливите сирена. А куче или котка изобщо не бих очаквала да го яде, дори да е оригинален Рокфор, зрял във френска пещера.

# 512
Евтино гадно сирене тип "топено" бяха сложили, определено не бяха рокфор или подобни. Те си миришат благородно гадно.

# 513
  • Пловдив

Очаквах поне парченца плодове за тази цена 🤣 не бих купила отново.

# 514
Цената е такава заради високото съдържание на протеини (Бог знае с какъв произход). Аз не се сещам защо е нужен високопротеинов млечно-кисел десерт  освен при мноооого активно спортуващи и възрастни, които се хранят малко. Едно такова млекце е 1/3 от дневните протеинови нужди на нормал 80 кг. човек.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 12:09 от Di Soleil

# 515
  • оттам, откъдето започва България
На мен ми харесват всичките им вкусове, не съм се и замисляла какво има вътре.

# 516
  • Пловдив
Di Soleil изобщо не съм се замисляла за съдържанието, просто понякога ми се дояждат такива плодови млекца. А и предположих, че по-вероятно вътре да има плод, отколкото протеин 🤭

# 517
  • Mediterraneo
Този оцветител ли е, боя ли е, не знам, но абсолютно нищо не покрива. Имам 5 бели косъма, стоят си. Съвсем лек червен нюанс се забелязва, а косата ми беше почти оранжева от предишните боядисвания.

За сметка на това, възглавницата ми е червена, както и яката на бялата ми риза от униформата...

# 518
Споделям няколко препарата за почистване от които не съм доволна и не почистват според моите очаквания.
Единият е закупен от ДМ води се от типа: био/еко има два вида таблетки за почистване на баня и кухня.

Следващите снимки са на препарати закупени от турски магазин. Този препарат Циф имам чувството, че е само боядисана със синьо вода.

А този що годе има някакъв потенциал, но мирише ужасно.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 22:04 от E. De Morgana

# 519
  • София
Значи не е при мен проблемът с тази марка Asperox.
Denk mit ги избягвам, не знам защо. Бях купувала преди време веро май, не ми хареса нещо.
Сега намерих почти цялата гама препарати на Perilis, след положителния ми опит с препарата им за петна. Ще споделя опит, дали съм доволна.
Moже и да съм споделяла. Отвратителен вкус.
Скрит текст:
Сетих се покрай млякото, което обсъждате.

# 520
Стоя между два контакта, на няма и 3 метра един от друг, на единия е включено това

А в другия това

На решето съм Rage

# 521
  • Бургас
Никога повече парфюми от notino.!!!!
Абсолютни ментета.

Един и същи парфюм, купен от безмитен магазин на летище и от споменатият сайт-ами нищо общо.

Втора проба.
Парфюм, купен от Дъглас и след това сравнен с този от сайта-нищо общо!!!

# 522
Абсолютни ментета.

Един и същи парфюм, купен от безмитен магазин на летище и от споменатият сайт-ами нищо общо.

Втора проба.
Много навреме ми дойде тази информация, благодаря!
Щях да пазарувам за пръв път от него.

# 523
  • гр.Пловдив
Абсолютни ментета.

Втора проба.

И с козметиката е така,в Дъглас са 100% оригинални,дори и по опаковка се различават,аз лично също съм преустановила покупките от Нотино,ням акак да ме убедят,че с 40лв разлика в цената говорим за един и същи продукт,а после етикета различен..No Mouth

# 524
100% не е вярно, че Дъглас са оригинални. Пробвах в Дъ Мол и цял ден такъв аромат се носеше от китката ми, че не устоях и го поръчах вечерта. Парфюм за 300+ лв. не се усеща след час два. Получих проста оцветена вода. Повече никога от тях. Внимавайте!

Общи условия

Активация на акаунт