Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 787
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Особено тази зима всички ябълки, които купих, с едно изключение, бяха със силна химическа миризма и вкус, при това след щателно измиване и обелване на кората. Повече от месец не смея и да купя вече. Предишните зими не съм попадала на такова чудо.

# 91
Не съм доволна от тази четка, закупена от ДМ. Имам чувството, че ми къса косата. Веднъж я пробвах и така си стои. Ще я мятам към коша... Яд ме е само, че така си хвърлям и парите, които дадох... Не са много, но не съм ги намерила на улицата все пак.

# 92
Особено тази зима всички ябълки, които купих, с едно изключение, бяха със силна химическа миризма и вкус, при това след щателно измиване и обелване на кората. Повече от месец не смея и да купя вече. Предишните зими не съм попадала на такова чудо.
Поради същата причина смених ябълките с дюли тази зима и останах много доволна. Simple Smile

# 93
Не съм доволна от тази четка, закупена от ДМ. Имам чувството, че ми къса косата. Веднъж я пробвах и така си стои. Ще я мятам към коша... Яд ме е само, че така си хвърлям и парите, които дадох... Не са много, но не съм ги намерила на улицата все пак.

Този тип четки не са подходящи за фина и тънка коса защото при разресване може да я накъсат. Ако имаш бона я върни. Принципно политиката на ДМ е да приемат обратно продукти.

# 94
Ако пазиш касовата бележка за четката до 45 дни можеш да я върнеш в магазина, от който си я купила.

# 95
Аз ползвам такава четка от години и ми е много удобна. Косата ми е дълга, гъста и чуплива и нямам никакви проблеми с накъсване.

# 96
Не бих отишла отново за микроблейдинг при Дафи Маринова / Daffy Marinova в гр. Пазарджик. Цената е 400лв., не работи с маска и ръкавици и веждите бяха изчезнали след 4 месеца. Много по-доволна съм от едно друго място, на което отидох след това за 280лв. и все още имам вежди. Снимките и във фейсбук не са много реални. Подбира само някои по-добри резултати.

Не бих купила повече и дрехи от podium.bg
Нямат нищо общо със снимката, дори идват с друг цвят. Ако въобще изпратят поръчката. Много лошо впечатление ми направи как не ми изпратиха една рокля и дори не вдигнаха телефона, когато звънях.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 11:31 от sunshiiiinee

# 97
Боровинки от Лидл,имаха странен вкус ,не сладък.

# 98
И ягодите в Кауфланд са зле на вкус.

# 99
И ягоди бяхме взели с боровинките от Лидл,бързо се развалиха на другия ден ги поотрязах ,но ги изхвърлих и тях почти всичките,моя грешка е ,че не ги прибрах в хладилника.

# 100
Повече ягоди от Фантастико и Кауфланд - не. От пазара са много по-сладки и ароматни.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 15:24 от mama_na_nana

# 101
И по-евтини.

# 102
Не, не са по-евтини. Но си струва по-високата цена в случая. Но е още един ангажимент пазаруването от пазара, много по-удобно ми е във Фантастико - всичко е на едно място.

# 103
Е как да не са по-евтини. Днес бяха по 2.50-3 лв на пазара.

# 104
Ягоди купувам само по изключение, български, като узреят тези на открито. Ранни ягоди и намалени по хипермаркети вече никога. Освен вкуса, миналата пролет детето ми изкара болничен цяла седмица с обрив и лекарства против алергия след ядене на ягоди от Лидл. От домашни нищо му няма, но от тези изкуствените се обрива.

Последните банани, които купих от т-маркет на нормална цена, почерняха много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт