Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 786
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Зародиш може да има, ако яйцата са оплодени, а те могат да са свободни и пак да няма пилета в тях. Едното няма общо с другото.

От тези яйца не купувам, защото съм попадала на партида, уж пресни по дата, а при счупване се разливат като вода, което значи, че са били много стари.

Не е точно за купуване, но да предупредя за некоректна практика - надписване и размяна на сметки в Дивака в София. Ако не гледаш подробно какво са ти написали, се появяват неща, които не сте поръчвали.

И лоша практика от Икеа - пазарувам в събота, виждам хладилна чанта и тъкмо се зарадвах, че ми е в списъка, а е намалена от 25 на 15 лв. На касата обаче жената отказва да ми я маркира, защото била "мостра" и ми сочи стелаж до касите, на който има подобни чанти. Обаче там са си на редовна цена. Не я взех, но се чудя практика ли е или просто мърлявщина?

# 541
  • гр.Пловдив
Като обсъждате яйца ,сетих се да наплюя белите от Лидъл 20 в опаковка Л размер бяха внос от Полша. Грам ,ама грам вкус на яйце,не посиняха изобщо след 30 мин варене,по принцип само аз си ги ям след боядисване поне 10 дни след това и са ми ужасно вкусни ,ноооо н атакува не бях попадала.

# 542
Видя ли нещо произведено в Полша и съм дотам. От политкоректност няма да кажа кои са ми другите 'фаворити'. Simple Smile

# 543
  • гр.Пловдив

Тази мръсна боичка..😡
Уж цвета се води светло кафяв,цвета на моята е точно такъв,ползвам само за прошарено тук -там..обаче стана катран черна и пощурях,ама от къде на къде се извъди такава чернилка и още ми цапа калъфките и хавлиите,а станаха вече 20 дни от боядисването...
Никога повече няма да я купя..и е почти 20лв

# 544
  • София
Сандали Тамарис...Мислех,че са много качествени и затова се разочаровах доста. Едва се прибрах днес в дъжда, като цъфнаха все едно са от хартия.

# 545
5-цата си е баш черно. Като бях чернокоса, точно с петица мажех.

# 546
  • София
5-цата си е баш черно. Като бях чернокоса, точно с петица мажех.
Да, но тази е 5U и си пише светлокафява.

Сандали Тамарис...Мислех,че са много качествени и затова се разочаровах доста. Едва се прибрах днес в дъжда, като цъфнаха все едно са от хартия.
Ако случайно са от AY, може да направиш рекламация и да ги върнеш. Връщат парите.

# 547
Този цвят на кутията е 6.35.

# 548
Аз съм доволна като покритие от тази боя и не се отмива, но ми се е случвало да се разминават цветовете от описаното. С един - два тона, не чак от кафяво на черно, но се отказах да я ползвам заради това.

# 549

Тази мръсна боичка..😡
Уж цвета се води светло кафяв,цвета на моята е точно такъв,ползвам само за прошарено тук -там..обаче стана катран черна и пощурях,ама от къде на къде се извъди такава чернилка и още ми цапа калъфките и хавлиите,а станаха вече 20 дни от боядисването...
Никога повече няма да я купя..и е почти 20лв
Преди поне 15 години точно по такъв повод спрях да ползвам бои на тази марка - от замисъла за кестенява, станах с гарваново черна коса.

# 550
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз съм много разочарована от Лореал, но Кастинг. Взех си някаква 6-ца кестеняво, сега съм гарвановочерна, ужасен цвят е, реве ми се. И аз приключих с тази боя.

# 551
Изсветлява, след като си измиеш 1-2 пъти косата с шампоан. Аз харесвам кастинга, косата изглежда подхранена, моята е на места много увредена, прикрива увреденото сякаш, само съм малко раздвоена относно миризмата на балсама. Понякога ме дразни, друг път ми е ок.

# 552
И аз съм много разочарована от Лореал, но Кастинг. Взех си някаква 6-ца кестеняво, сега съм гарвановочерна, ужасен цвят е, реве ми се. И аз приключих с тази боя.
А аз взех 500-кестеняво и съм с черна коса

# 553
Аз се боядисвам с Кастинг от години, след известно време прекъсване с професионална боя при фризьор. Цветът си отговаря, само белите коси остават по-светли. С шоколад се правя последните пъти, преди това с червените. При червените преди първо измиване цветът е съвсем малко по-тъмен от описаното, после се оправя.

А на каква основа си я слагате, че чак да става от кестеняво на черно?

# 554
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На средно кестеняво. Ето точно заради такива хвалби на Кастинга се подведох и си купих. Никога повече, изобщо не е вярно това за цветовете. Аз си знам сега как ще оправям цвета, затова няма повече да си купя ако ще 1000 фенки да се изредят, че те били доволни. Темата е за недоволни и не разбирам защо за всеки продукт се включват постоянно хора, че те били доволни. Ми ходете в темата какво пак ще купя и толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт