Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 693
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
От светлокестеняво на черно е малко прекалено да има такава разлика.

Боя се сваля с домашни маски за коса, най-много пада от кисело (ама наистина кисело) мляко.

За същия Т-маркет - винаги гледам какво маркират, намалила съм там покупките до минимум, но все се налага понякога да взема нещо набързо. Ако става въпрос за жената с дълга побеляла коса - опитвала е да ме излъже в сметките, не знам дали умишлено, често се държи лошо с клиентите, а в магазина редовно засичам спорове на касата за разлики в цените. Подавала съм сигнали за развалено месо, намирала съм по щандовете продукти с изтекъл срок на годност... въобще, много е зле.

# 661
  • Sofia
Много неприятен вкус .
Уж еднакви съставки,но нищо общо с онези в жълтата опаковка.

# 662
По същия начин пробвах няколко клееви тинктури, за да разбера че от тази на Хигитест по-хубава няма. Другите ми смърдят на химия. Последно ми дадоха някаква прехвалена на Пчелинъ, ужасен вкус.
От ментаглогвалериановите най ми харесва жълтата на Хемакс. Ако нея имаш предвид.

# 663
  • Sofia
Да
Скрит текст:
Не я откривам напоследък в кварталните аптеки.
Взех и едни други,но още не съм ги отворила.

# 664
По същия начин пробвах няколко клееви тинктури, за да разбера че от тази на Хигитест по-хубава няма. Другите ми смърдят на химия. Последно ми дадоха някаква прехвалена на Пчелинъ, ужасен вкус.
От ментаглогвалериановите най ми харесва жълтата на Хемакс. Ако нея имаш предвид.
Класацията ми за най-ужасна клеева тинктура определено води тази, която е брандирана Софармаси! Просто все едно пиеш евтин одеколон, толкова спиртен вкус...
Явно са се "постарали" и с тинктурата мента, глог, валериан.😐

# 665
А не ви ли дразни стомаха тази тинктура? На мен тази ми докарва буквално разстройство.

# 666
  • Sofia
Не.
Много добре ме разхлажда и успокоява.
Слагам по 20к в чаша вода.

# 667
И аз много я уважавам Simple Smile
Особено много посред нощите, идеално ме приспива.
Doli, поръчвам си я от онлайн аптека galen.

# 668
Vanne,
Скрит текст:
коя поръчваш от Гален? 

# 669
Vanne,
Скрит текст:
коя поръчваш от Гален? 
Показаната от Doli, с жълт етикет, на Chemax Pharma. Виж по-горе снимката в скрития текст. Simple Smile

# 670
По темата със сметаните,ето тази сръбска сметана от Метро е трепач.

# 671
  • Пловдив
А за какво я употребявате тази тинктура?

# 672
По темата със сметаните,ето тази сръбска сметана от Метро е трепач.
Колко струва?

# 673
  • Sofia
Около 8лв
И аз я харесвам и само нея купувам.

Наскоро взех на Олимпус,не ми хареса.
Не ми хареса и котидж на същата марка 👎🏻,много е рядко и солено.

# 674
Тинктура мента, глог и валериана е с аналогично действие на билковите хапчета. Ментата успокоява стомаха, глогът сърцето, а валерианата успокоява нервната система.

Общи условия

Активация на акаунт