Керамична преса за коса - 10

• 35 042
  • 427
  •   2
Отговори
# 255

Тази не я знам.Поръчах инфраред преса на Gama Piu
https://www.emag.bg/profesionalna-infrared-presa-gamma-piu-glory … n=share%20product

С код ми излезе 208лв. Инфраред преса,не съм ползвала в домашни условия.Само фризорката ми 2-ти ме е изправяла с такава.Нейната беше Upgrade.
Да видим .Имам Babyliss pro elipsiss-но май ,не е за моята коса. Рядко я изправям,но искам ,като го направя да ми издъжа косата.😀

# 256
И аз установих че Елипсис не е за моята коса. Продължавам да търся подходящата преса. Мернах някакви хем с инфраред, хем с пара. Очаквам вече да могат и да подстригват 😂🤭 То не останаха други функции да комбинират 😁

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 09:55 от Lale_Lili

# 257
И аз установих че Елипсис не е за моята коса. Продължавам да търся подходящата преса. Мернах някакви хем с инфраред, хем с пара. Очаквам вече да могат и да подстригват 😂🤭 То не останаха други функции да комбинират 😁

Хах ,нали? Щадяща преса няма.Вярно ,които умее със сешаор хубаво да я изправя и изпича е по-добре.Но аз съм с две леви ръце. И пресата е опция за мен

# 258
Аз преди се справях доста добре с четка и сешоар, но от горе-долу 2 години косата ми е много суха и не става. Трябва с преса. Ще следя инфраред пресите и ще поръчам по някое време като мога да отделя време да чета и избирам, че в момента съм доста заета.

# 259
Здравейте, ползвам една стара преса на Ремингтън за къдрене, но вече е пред разваляне. Искам да си купя нова, ако може да ми препоръчате преса основно за къдрене. Разгледах новите модели и някои от по-скъпите са по-обемни, което ме притеснява, би трябвало да прави по-големи къдрици, които надали издържат дълго.  Косата ми е плътна.

# 260
Момичета аз също искам нова преса.
Насочили съм се към инфраред..
Гледам тази от Отто бутик.
Upgrade,  заслужава ли си парите..
Тези, които имат вече, препоръчайте  нещо..

# 261

Ако търсите по -бюджетна. Gamma Piu Glory Iv- взех я 208 с код. Поне е бранд ,наложен от години.Ако се колебаете за Ото. Моя позната има Ъпгрейд,аз си взех тази на Gamma -еднакво доволна съм.

# 262
Доволна ли сте от Gamma Pui..
Може ли повече информация..🙂

# 263
Доволна ли сте от Gamma Pui..
Може ли повече информация..🙂

Да ,изправя ми чупливата коса бързо,на ниски градуси.Живея в морски град,влага ,но пак си издържа.Моя позната има на Upgrade Bio-... нещо си. 1:1 са. Доволна съм

# 264
Аз съм с Upgrade,но не съм с чуплива коса,а къдрава като на пудел,овца.  Изправя изключително добре. Моята е с кератин. Взех я преди година и нещо.

# 265
  • Вестерос
Как да е търся тази upgrade?

# 266
Имам този модел
https://www.dolcemia.bg/shiroka-laminirashta-presa-s-infracherve … bio-infrared.html. В този сайт е налична,но аз я взех от troyflex с около 50 лв по евтина

# 267
Извинявам се, ако не е тук мястото, но взех Babyliss Elipsis 3100 от Германия, обаче не знаех, че е цялата метална (тоест най-вероятно нагрява доста и отвън) затова дори НЕ е пускана - все още си е лепенките, тъй като се търси пластмасова такава, понеже не се ползва за букли, затова Бейбилиса се продава 180лв. ако някой се интересува.

# 268
Здравейте, може ли да ми кажете кога се използва преса с  широки плочи и преса с тесни плочи? Искам да направя подарък на дъщеря ми с преса Upgrade, но сега виждам, че има с 2 размера плочи. Моля за съвет.

https://troyflex.com/upgrade-bg/laminirasha-preca-upgrade-c-infr … d-l-chi-ug91.html

https://troyflex.com/upgrade-bg/laminirasha-preca-upgrade-c-infr … d-l-chi-ug90.html

# 269
Зависи колко гъста е косата. Ако е с дълга, гъста и плътна коса е по-добре с широки плочи. Ако е с фина - тънките плочи са за нея.
Общо взето с широките става по-бързо, пробвала съм и двата вида преси.

Общи условия

Активация на акаунт