Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 21

• 66 521
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • София
За какво ползвате дезинфектантите за пране - учудена съм, че толкова хора ги ползват. Те са само при лежащо болни и заразно болни. И съвсем не са безобидни, още повече, че не се изплакват. Излязоха покрай Ковид, но всичко си е маркетингова политика, щом се купуват, защо пък да не ги предлагат. Но внимавайте с тях!

# 271
Аз заради мъжките дрехи.Тези от тренировка особено много им се умирисват.

# 272
  • София
Аз заради мъжките дрехи.Тези от тренировка особено много им се умирисват.
Има препарати за спортни дрехи.

# 273
Те и формалните им дрехи миришат на пот и после цялата пералня се умирисва.Но ще го имам предвид.

# 274
Аз слагам дезинфектант на хавлийте и на новите дрехи (текстил) при първото пране. Малката напоследък постоянно влачи конюнктивит от градината.
Иначе дрехите от тренировки ги перем на кратка програма с препарата за спортни дрехи на ДМ.

# 275
Колко са ви големи децата? Моите са големи и си се потят с мъжки мирис.Този препарат не съм ползвала, маха ли ли миризма на пот?

# 276
Кристалът на Балеа ще реши проблема с миризмата на пот, ДХ3.
Аз така го открих, когато беше тийн дъщеря ми.

# 277
Ми все го дебна и го няма🤦🏻♀

# 278
  • София
На Балеа от доста време не са налични дезедорантите, не само кристала.

Дезифектантът го ползвам за спалното бельо най-вече, защото имаме 2 котки в къщи. Имаше период в който имахме и малки котенца.

# 279
Аз се чудя дали това лято ще пускат онази парфюмни аромати на дезодорантите на Балеа. Аз съм много доволна от Purе Elegance. Уви, изчезнаха бързо.

# 280
Наскоро си купих дезодорант на Балеа от лимитираната серия. Но имаше и още 1-2 вида от обикновените без алуминиеви соли. Единият беше с розова опаковка със сигурност.

# 281
Аз от дезинфектанта, когато го слагах в прането, получих алергия под мишниците и се чудех от какво е. Спрях го и го ползвам, когато пера обувки в пералнята, слагам дезинфектант и пускам на 95 градуса за дезинфекция.

# 282
  • Плевен
И аз взех дезинфектант покрай бебета кученца. Перях техните одеяла в пералнята. Сега продължавам да ползвам за почти всяко зареждане.

Приятелка също ползва и казва, че дрехите им не миришат на пот след пране.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 21:10 от Мама-Галя

# 283
  • Варна
Препоръчайте ми дневен крем с фактор. Кожата ми е по-скоро мазна в Т-зоната.

# 284
Аз от дезинфектанта, когато го слагах в прането, получих алергия под мишниците и се чудех от какво е. Спрях го и го ползвам, когато пера обувки в пералнята, слагам дезинфектант и пускам на 95 градуса за дезинфекция.
Пера с дезинфектант бельо и обувки. Но на 95 градуса обувки не съм пускала - не се ли разпадат при тази температура? Мисля че всичко залепено ще се разлепи и ще се деформират, не знам…
Ползваме стик, но все пак спортните дрехи миришат на животно след тренировки Grin

Общи условия

Активация на акаунт