Сълзи по бузите се стичат, но този път от радост те потичат! ~бебеправене 602~

• 33 167
  • 841
  •   1
Отговори
# 120
  • Замък сред облаците
Честито, Минзухарче, вчера точно те проверявах дали си писала в мартенската тема, помня, че беше за 20ти 😊

Да е здрава лудетина Габриела, на теб бързо възстановяване от секциото!

# 121
Честито, Минзухар! 🥰 Здрава, благословена да е Габриела! ❤️

# 122
Минзухарче, толкова се развам, че намина да ни споделиш добрата новина! Flowers Tulip
Да ви е жива и здрава Габриела, леко възстановяване на теб и бързо привикване към родителството!

# 123
petufin, силно стиснати палци от мен!
Минзухар, честита рожба! Бъдете здрави! ❤️

# 124
  • София
Прекрасно включване Минзухарче!
Бъдете много щастливи!

За Летрозола - пила съм го до тук около 8 пъти /не поредни месеци/ винаги на 2-3 ден ми се появява гадно главоболие, и обикновенно правя по 2-3 ДФ, само този месец по изключение стана само 1.

# 125
Минзухарче, честито! Да е здрава и жива Габриела и с много, много късмет! ❤️ Да си се радвате тримата и да сте много щастливи!

# 126
petufin, имай вяра че този път нещата ще са на късмет. Успех!
Минзухарче, честита дъщеричка, много се радвам за вас, и че намина да ни споделиш. Бъдете здрави! Как минава времето само...

# 127
Петуфин стискам палци нещата да се развият по най-добрият начин! 🍀

Минзухарче, Честита рожба! Да ви е много здрава и да ви носи само радост! 🍀

И да попитам. Някоя от вас ходила ли е на ирисова диагностика? Преди много години бях ходила при една жена в Пловдив и ми откри и излекува с билки алергията. И се замислих сега за този вариант..

# 128
Минзухарче , Честита радост! Здраве и щастие за цялото семейство!
Петуфин,  Шантал 🤞

# 129
Честита радост, Минзухарче! И аз те помня!! ❤️❤️❤️Да ви бъде много здрава и щастлива малката принцеса! 🥰🥰🥰

# 130
Минзухарче честита рожба! Да сте живи и здрави и  много късмет на малката Габриела! ❤️

# 131
Момичета, малко тъп въпрос...... вие като сте в Ц , разбутва ли ви се стомаха? За пореден месец като ми дойде се опитва да ме хваща леко разстройство и това ми прави впечатление, че е тенденция като съм в Ц...

# 132
Да, имаше си физиологично обяснение за този процес даже, и при мен всеки път е така.

# 133
  • Be realistic - plan for a miracle.
BeLive1211, да, случва ми се това, понеже имам по-силно крампиране при цикъл, съответно често пъти има и разхлабване. Причината са крампите, които служат да излющят лигавицата на матката, но също влияят на останалата гладка мускулатура и червата.

# 134
  • София
Аз така разбирам, че ще ми идва Grinning
Така и разбрах, че съм бременна с ИМБ Grinning Ядях череши на поразия пък ме хвана запек Grinning

Общи условия

Активация на акаунт