Сълзи по бузите се стичат, но този път от радост те потичат! ~бебеправене 602~

• 33 157
  • 841
  •   1
Отговори
# 105
  • гр. София
Момичета благодаря ви! Идея нямате каква сила и какъв комфорт носи тази тема, другите теми за инвитрото някак като че ли са по-сухи и теоретично няма тази емоция!
Ако стигнат до бластоцисти задължително минават през ембрейс -а. Имам три трансфера без имплантация и два от общо три ембриона с хромозомни аномалии. От една страна е разумът и огромния страх от провал и нови 2.5хил на вятъра, от друга- как  да спра надеждата...?!  Мисля да се доверя на Господ и се моля да си знае работата! Т.е ако оцелеят до пети ден, може би трябва да ги бъде...

# 106
  • София
петифун, палци и от мен! за малко сме се разминали с пункциите Wink

# 107
Аз питах ли къде го правят този ембрейс?

# 108
  • гр. София
Шантал ти днес ли беше, че изпуснах?
Одри, в Неовитро, по точно там подготвят средата, иначе ги пращат в Испания. За разлика от ПИД няма никакъв риск за ембриона и дава точна оценка, щото обменя ДНК с всички клетки, а не само 2-3. Но е доста по скъпо и всяка среда се заплаща отделно.

# 109
  • На изток от Ада
Пид в Афродита беше 800 лв на ембрион.
Успех Петуфин

# 110
Това е друго Наси, не правят биопсия.

# 111
  • гр. София
Мисля, че можеше да се комбинират в едно изследване при ПИД няколко бластоцисти, не съм съвсем запозната,  и от тук може да се спести.  Мисля има девойки, които са по-наясно с това. Още веднъж ви благодаря!

# 112
Шантал чакаме да се похвалиш с хубави новини Heart

# 113
  • На изток от Ада
Това е друго Наси, не правят биопсия.
казвам информативно. Разбрах какво е

# 114
Обясни ми че това с антимюлеровия хормон е генетично, тоест че така съм се родила и не мога да го променя, но се приемат медикаменти и има лечения. Има ли дами от вас с подобна ситуация?

АМХ ти е висок заради СПКЯ-то. Не го мисли. Най-вероятно имаш и повече яйцеклетки от средното, ама това пък не е никак лошо.
СПКЯ е хормонален дисбаланс. Лечението е да се балансират хормоните, понякога значи и да се взимат хормони, но не винаги.
Ако нямаш овулация има начини да се предизвика. Но първо да се проследи в няколко месеца, на база изследвания само в един месец не ми се вижда сериозно на мен.
Изследване за инсулинова резистентност е задължително при опити за забеременяване и СПКЯ.

Благодаря за отговора. Да се пускат хормонални изследвания няколко поредни месеца ли имаш предвид? Защото аз дефакто от октомври месец насам овулация не съм имала нормална. Предизвикахме цикъл декември чрез дуфастон и сега март отново с дуфастон. След последния ми цикъл който беше от 07.03-10.03 на ехографа на 15.03 се видя вече жълто тяло и минала овулация 🤷🏼♀

# 115
Петифун Много хубава новина, стискам палци този път да са вашите! 👶🏻 ♥

Притесняват ме евентуални нежелани реакции,имате ли опит с него и най-вече успех?

Мен до сега са ме стимулирали само с Летризол ( по-точно Фемара, което напрактика е същото) за инсеминации и не съм имала никакви нежелани реакции, но и не съм правила повече от 1 доминантен фоликул. Имаме общо 2 процедури за сега без успех.
Успех на теб!

# 116
Аз имах страшено главоболие от летрозола . Иначе и двата ми Ф ги направи доминантни .

# 117
Здравейте, повечето от вас ме помнят. Отдавна не съм се включвала.
Накраткое разкажа нашата история. През 2020 имах лапароскопия ендометриоза, където ме писаха с диагноза директно инвитро, след това преминах през тежко лечение със Золадекс. След него забременях на 7ми месец опити но уви направих СА. Беше труден момент за мен и ММ. След време се запознахме за др Калчев и екипа благодарение на тях 2 години усилия, изследвания, лечение, и терапии и изкъсо следене на бебка от др Чучумишев вчера на бях свят се появи нашата дъщеря Габриела. Жива и здрава родена в ръцете на др Дойчиновски ❤️още един прекрасен човек и лекар обичащ професията си.
Вярвайте, че и вашите чудеса ще дойдат колкото и да е трудно. Пожелавам на всички сили и да намерите вашият доктор който да бъде с вас докрая.
В България все още съществуват. ❤️

# 118
Минзухар , да сте живи и здрави, и винаги мноооого щастливи! Heart

# 119
Минзухарче, честита радост! Бъдете здрави и много щастливи! ☺️🍀❤️

Общи условия

Активация на акаунт