Сълзи по бузите се стичат, но този път от радост те потичат! ~бебеправене 602~

• 33 137
  • 841
  •   1
Отговори
# 90
Summer , а тестът за Б какво показва ?

# 91
  • Замък сред облаците
- е писала, отрицателен демек.

# 92
Уфффф 🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀

# 93
Здравейте! При мен се оказа че ще е ановуларен месец, ДФ стигна до 15мм, след това почна да се смалява. Преди няколко прегледа също нямаше овулация а задържан фоликул. Лекаря предложи стимулация с летрозол 2×1 от 5ти до 9ти ден.
Притесняват ме евентуални нежелани реакции,имате ли опит с него и най-вече успех?
Липсата на овулация го отдава на СПКЯ ,която имам от години,макар и леко изразена.

# 94
Sunshine, по - отрицателен тест не съм виждала 😞 тестовото поле беше снежно бяло …

# 95
Moonlit, нямам коментар за резултатите, но стискам палци всичко да е наред и на финал - здраво и пухкаво бебче! Heart Радвам се, че намина в темата.

# 96
Благодаря ти, Le Strange! Аз редовно си ви чета и стискам палци, макар рядко да пиша Simple Smile

# 97
Звънях и аз на АГ, каза на 1-я ден като ми дойде Ц. Следващият петък ми е 10 ден и искаше да ме погледне ама ме зарадва, че можело да отсъства и да му звънна в понеделник да каже ще бъде ли на работа или не ... то като не му върви на човек, не му върви...
Защото се бях настроила да ходя само на АГ, то трябва в ревматологията пак да ходя и ечемика, за който ви се оплаках преди 2 седмици не мръдва и ще трябва май пак да играе скалпела. Лошото е, че при мен стана вече хронично и това ще ми е 4-то оперативно премахване.... 🤷‍♀️🤦‍♀️ Но......няма да се оплаквам......

# 98
Малко отгоре, отгоре ви прочетох, но тъй като видях някой да пита за хематолог във Варна при тромбофилия - препоръчвам Д-р Миглена Стайкова. Веднага след като ми видя изследванията за тромбофилия каза, че съм за клексан до 1 месец след раждане, изключително подробно ми обясни за мутациите, каква терапия трябва точно и отделно от това ми реши проблема с анемията и по-конкретно феритина, който повечето лекари неглижират.

Може ли някой да даде повече информация за тези вливки на витамини? След като миналата година си правих вливка на желязо, но то си беше лекарство, съм супер доволна, защото една година бях с перфектни показатели. Сега трябва да я подновя и обмислям не само нея, но и други витамини и минерали, които ако успея така да си осигурявам ще си е направо екстра. То ми писна с някакви хапчета месеци да следя, ама дози, ама форми.....и накрая пак ниски нива.

Редактирам се да споделя, че и аз разгледах тези DR IP на д-р Денкова, направи ми впечатление, че желязото специално е доста скъпо - 500лв., а аз си купих изписано желязо от хематолог от аптеката за 200лв. и вливката може да се направи в болница безплатно в зависимост къде. Другото което ми прави впечатление е, че никъде не пише какви са формите и дозите на тези вливки. Аз като си купувах желязото си беше лекарство и си имаше и доза и форми и т.н. Може би трябва да се пита допълнително. Още нещо ми направи впечатление, че при Калчев явно също се предлагат, защото имат статия в сайта. Ще направя по-задълбочено прочуване, но май си трябва консултация на място, за да се разбере повече.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 21:33 от S.G.C.

# 99
Обясни ми че това с антимюлеровия хормон е генетично, тоест че така съм се родила и не мога да го променя, но се приемат медикаменти и има лечения. Има ли дами от вас с подобна ситуация?

АМХ ти е висок заради СПКЯ-то. Не го мисли. Най-вероятно имаш и повече яйцеклетки от средното, ама това пък не е никак лошо.
СПКЯ е хормонален дисбаланс. Лечението е да се балансират хормоните, понякога значи и да се взимат хормони, но не винаги.
Ако нямаш овулация има начини да се предизвика. Но първо да се проследи в няколко месеца, на база изследвания само в един месец не ми се вижда сериозно на мен.
Изследване за инсулинова резистентност е задължително при опити за забеременяване и СПКЯ.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 22:33 от Одри ♡

# 100
  • гр. София
Ох, имам чувството, че съдбата си прави шега с нас... Тъкмо когато реших, че е време да се откажа, след толкова години борба, и да се обмислят сериозно други стъпки... Вчера имах пункция, чиято стимулация бях започнала преди да излязат генетичните изследвания на предходните ембриончета. От три фоликула- три яйцеклетки. Ако беше преди щях да откачам от радост, ама сега ми е свито сърцето. Днес ми се обадиха две са се оплодили перфектно, третата не е дегенерирала, но все още няма симптоми на оплождане, което не се изключвало да се случи до края на днешния ден. И сега как да чета за донорски яйцеклетки, гени и какво точно се случва в другия вариант?. Просто не искам, не ми е интересно не мога и да се насиля... Оххххх

# 101
Днес ми се обадиха две са се оплодили перфектно, третата не е дегенерирала, но все още няма симптоми на оплождане, което не се изключвало да се случи до края на днешния ден.

айде златните Animal Hatching ChickAnimal Hatching ChickAnimal Hatching Chick да са, пу!

# 102
Петуфин, стискам палци!

# 103
Petufin, браво за двете оплодени яйцеклетки, нека и третата да ги последва и така чак до блатоцистчета! Nature Sparkles

# 104
  • Замък сред облаците
Петуфин, стиснати палчета! Ако тези две (три) са ок до 3-5 ден ще ги тествате ли и тях?

Общи условия

Активация на акаунт