Сълзи по бузите се стичат, но този път от радост те потичат! ~бебеправене 602~

• 33 635
  • 841
  •   1
Отговори
# 570

Наличието на киста или ЗФ в яйчника , пречи ли на образуването на АФ 🤔

Да, потвърждавам, че пречи. От около 3/4 месеца при мен все имаше задържан, избързал, неабсорбирано жълто тяло и т.н. При всички тези случаи антралните бяха по-малко. И тъй като това ме притесняваше, няколко пъти съм говорила с доктора ми. Днес бях на преглед и най-накрая всичко е наред, съответно и антралните ми отново са в прилична бройка (за възрастта ми).

# 571
Браво , Ванеска , пожелавам ти успех 🌺

# 572
Flowering , щом имаш добър ЯР , не ти трябва стимулация за инсеминация . Аз приемах Летрозол предния месец и според мен заради него не ми се е изчистил лутеинизиралия Ф . С Летрозол / Фемала няма да тръгнат повече Ф , те само подпомагат нарастването на наличните доминантни . Стискам ти палци този път да имате успех 🌺 Вие за фонда ли ги правите тези инсеминации ? Виждам , че в другата тема си питала дали доминантния ф може да се окаже киста . Ехографския изглед на ДФ и кистата е различен . Съмнявам се добър специалист като д-р Станулов да не може да различи едното от длугото .

Предните две бяха на стимулация с Летризол и си правех по 1Ф и аз си мислех, че като не се получава по този начин ще минем на някаква по-силна стимулация. (Поне така съм чувала за други момичета при Пресенска да кажем) Просто ми стана странно как така още от днес се вижда че има един доминантен, даже ме попита "Тръгна ли ти хубаво цикъла или още не" а то днес ми е най-силно попр. Така и не разбрах защо ме пита. Днес въобще не му се говореше. Това за кистата аз си го съчиних, просто догатки.
  Иначе правим инсеминациите за успех Grinning Все пак се надявам да го постигнем... ако не стане ще кандидатстваме за фонда... колкото и да не ми се иска да се стига до там. (за това разпитвам от далече за него) GrinningTwo Hearts

Успех и на вас, момичета!

# 573
  • На изток от Ада
Le Strange, успех,аз пък хванах Овулация с тестове и забременях...

Flowering, успех! Станулов не е по лекарствата

# 574
Този месец , но 4-ти ден от МЦ имах доминантен 12мм и два малки Ф по 6мм . Тоест на 2-ри ден да ми е бил 8-10мм . Ти спомена , че не ти е казал колко мм е доминантния . А колко АФ изброи ? Аз в Надежда  си имам ел.досие , в което Цветков ми прави амб.лист след всеки преглед и там описва всичко , което е видял . При Станулов не знам как е .

# 575
Patence, знам че не е по съществото на темата, но моля те редактирай поста си и махни снимката. Мястото е свято, а и не мисля, че е редно да се качва гроба на който и да е, поне не в тази тема.

# 576
Този месец , но 4-ти ден от МЦ имах доминантен 12мм и два малки Ф по 6мм . Тоест на 2-ри ден да ми е бил 8-10мм . Ти спомена , че не ти е казал колко мм е доминантния . А колко АФ изброи ? Аз в Надежда  си имам ел.досие , в което Цветков ми прави амб.лист след всеки преглед и там описва всичко , което е видял . При Станулов не знам как е .

Нищо не ми изброи... той попр не е от най-разговорливите, само ако го попитам говори. Днес пък съвсем...Дори не ми каза защо ще сме без стимулация и аз го попитах и той обясни. В Афродита не е така. В амбулаторния лист пише само колко ми е голама матката в момента като милиметри, единия яйчник, другия яйчник и  лигавицата- 3,4мм.
Това е.

Наси, забелязала съм.

# 577
Не бързам да се отчайвам още, в месеца, в който имах БХ засякох с лентички, но пак нямах болки в яйчника, само леко пробождане от време на време.

# 578
  • На изток от Ада
Не бързам да се отчайвам още, в месеца, в който имах БХ засякох с лентички, но пак нямах болки в яйчника, само леко пробождане от време на време.
аз от време на време имам билки в яйчниците

# 579
Здравейте, момичета! Днес си направих нови хормонални изследвания на 5-и ден от МЦ. Пролактина ще трябва да го повторя, тъй като нямаше възможност да лежа 20 мин. преди да вземат пробата. В сряда съм на лекар да стартираме фоликулометрия. Ще съм благодарна за мнения за резултатите 🍀

# 580
  • Замък сред облаците
Много прилични са, браво!

# 581
butterfly, според мен са ти добре резултатите!

Их хора, от тоя сахарски прах пак ми се активира алергията и се друсам с Кларитин. Grinning

# 582
butterfly, според мен са ти добре резултатите!

Их хора, от тоя сахарски прах пак ми се активира алергията и се друсам с Кларитин. Grinning

+1 И на мен от вчера ми започна. За сега не вземам нищо. По принцип пръкам спрея на Avamys.

# 583
Flowering, моя приятелка успя от 3тата инсеминация и сега има чудесно момиче. Стискам ти палци!
Лекарят не иска да се товариш с лекарства, защото и с 1 фоликул може да стане, при много жени е така. Ще ти стискаме много палци!

# 584
Flowering, аз правя промивки на носа със Стеримар, повечето пъти помага, но в някои случаи просто ще си издера носа и взимам антихистамин.
Интересно, че сега час след приема на Кларитин започна да ме стяга яйчника като овулация.

Между другото се разрових в теми в редит и там някои жени с инвитро процедури пишат, че им предписват прием на антихистамини.

Общи условия

Активация на акаунт