Сълзи по бузите се стичат, но този път от радост те потичат! ~бебеправене 602~

• 33 620
  • 841
  •   1
Отговори
# 600
Аз също със смарт гривната гледам телесната температура през деня, вчера ми беше паднала и затова се чудех.
Не си меря БТ аз.

# 601
АА аз съм с корос пейс две и след един голям ъпдейт и аз имам това - сърдечна дейност в покой и други показатели,но не съм знаела, че може да показват неща свързани с фертилност.

# 602
  • Замък сред облаците
Аз го засякох случайно при втората ми Б, после се порових и за мен е маркер. 3/4 забременявания - (с КЯ не я носех) ако след 10 ден след О пулсът в покой (rhr) се задържи висок значи има Б.

# 603
Аз този месец не можах и да стигна до надежда за бременност! Дойде ми МЦ, без никакви индикации на 25 ден. На мен ми 28-29 дни, и този месец направи ме свари неподготвена..

# 604
  • На изток от Ада
АА интересно. Коя е старата гривна?

Шантал, благодаря за линка, тъмно се чудех за омега

# 605
  • Замък сред облаците
Fitbit charge 3.

# 606
АА наистина има нещо. Твоите стойности са наистина показателни. Сега гледах моите, в деня преди и на самата О, и този, и предния месец, е стойност 65, а на следващия ден, рязко пада на 55 и след това бавно се покачва. Миналия месец 4-5 дни преди М е започнала да пада и в деня на М е била 45, сега ще следя този месец дали ще е същото.
Много благодаря за полезното инфо! Моята гривна е на huawei, би трябвало да е достоверна.

ПП: Снощи сънувах, че съм родила и отново беше момченце 😁.

# 607
Здравейте,момичета. Как сте? При мен няма новини засега,не ми е дошло,не съм тествала, чакам закъснение и тогава.
Имам едно питане аз - искам да си намеря читав АГ в София, при когото час не се записва за месец и половина напред. Трябва ми за контролни прегледи, ако ми се наложи - да ми помага със засичане на овулация и правене на фоликулометрия, като същевременно не ми обяснява от колко малко време правим опити и да си ходя вкъщи и да се наслаждавам поне една година, пък ако не стане, да се върна. Имам ДЗО, така че може да не е по нзок, просто да си разбира от работата. Бихте ли ми дали препоръки? Предварително благодаря!

# 608
  • Замък сред облаците
За читав лекар трудно със свободен график, неслучайно са им пълни графиците. Разгледай препоръките в подфорум Здравни заведения и специалисти, има бял списък на АГтата.

# 609
  • Be realistic - plan for a miracle.
Pumpkin, аз съм ходила при д-р Весела Маркова и д-р Нели Честименова, според мен за следене на овулация са напълно ОК и са приятни.
Мога да препоръчам и д-р Илиана Христова, която освен в Надежда работи и в медицински център АмериМед в Младост. Много добър специалист и диагностик е.
И при трите може запазване през Superdoc.

# 610
Здравейте,момичета. Как сте? При мен няма новини засега,не ми е дошло,не съм тествала, чакам закъснение и тогава.
Имам едно питане аз - искам да си намеря читав АГ в София, при когото час не се записва за месец и половина напред. Трябва ми за контролни прегледи, ако ми се наложи - да ми помага със засичане на овулация и правене на фоликулометрия, като същевременно не ми обяснява от колко малко време правим опити и да си ходя вкъщи и да се наслаждавам поне една година, пък ако не стане, да се върна. Имам ДЗО, така че може да не е по нзок, просто да си разбира от работата. Бихте ли ми дали препоръки? Предварително благодаря!

Свети Лазар - д-р Лачев или друг от техните специалисти Simple Smile

# 611

Аз наскоро на случаен принцип отидох при Добринка Трифонова във Вита.
Доволна съм, а и се оказа, че до скоро е била в Надежда и за кратко там се е занимавала с репродуктивни въпроси.
Моето предстоящо инвитро не беше предмет на прегледа, но го обсъдихме и доста адекватно и неинвазивно се изказа.

# 612
Страхотни сте,момичета, благодаря за препоръките!
Sway, аз съм при Христова, но много  трудно вече с часовете. Много съм доволна от нея иначе, но ми беше казала да не превръщаме бебеправенето в ходене по болници и доктори и да си следя овулацията вкъщи поне една година, като ако не стане бебето,чак след това да ходя на преглед. Чувствам се единственото глупаво момиче,дето не може да си засече овулацията с лентички,та сигурно ще ми е нужен доктор.

# 613
Страхотни сте,момичета, благодаря за препоръките!
Sway, аз съм при Христова, но много  трудно вече с часовете. Много съм доволна от нея иначе, но ми беше казала да не превръщаме бебеправенето в ходене по болници и доктори и да си следя овулацията вкъщи поне една година, като ако не стане бебето,чак след това да ходя на преглед. Чувствам се единственото глупаво момиче,дето не може да си засече овулацията с лентички,та сигурно ще ми е нужен доктор.

Не си, и аз едва долових подобие на ову с лентичките ( много слабо оцветено ) , а при доктора се видя “ хубава ову “ и жълто тяло… просто ми взеха 180 лв за прегледа и аз не мога да го правя често…

# 614
Pumpkin, ако си тествала два пъти на ден, може в промеждутъка, когато не си тествала, да са ти били наситени линиите. Щом АГ ти е казала, че си имала овулация, всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт