Сълзи по бузите се стичат, но този път от радост те потичат! ~бебеправене 602~

• 33 585
  • 841
  •   1
Отговори
# 690
Аз за този док. съм чела колкото хубави, толкова и лоши неща (да не кажа, че вторите са повече май вече) и не бих му се доверила. Според мен също на 100% второ мнение!

# 691
Да, възможно е. Аз съм си правила върпосната ембрионална морфология при него в 8 г.с. И органите са описани в листа. НО разбира се трябва да потърси второ мнение възможно най-скоро. Все пак говорим за липса на орган, такова нещо би трябвало лесно да се потвърди или отхвърли

# 692
  • Замък сред облаците
Сигридов няма лиценз за морфология бе, хора…. Самозванец….
Тая ембриоморфология е поредното цедене на пари…..

Най-добър у нас е проф. Марков, той води и обученията за гинеколози/УЗ прегледи/ над 20г вече. Целият му екип от фетални морфолози прави по един и същи начин по негов тертип прегледите, но той е топ специалиста у нас за тези неща.

# 693
Мерси , Али 🌺 точно теб чаках да отговориш , защото знам , че се била при него .
Одри , как така си измисля 😀 Такова заключение трябва да се направи , акко е категорично сигурен . Това е дългоочаквано бебе , получено по естествен път , след години борба .
АА , изпратил я е за аборт при д-р Марков от Токуда , не знам дали е същия 🤔

# 694
  • Замък сред облаците
Не, друг е. Да иде при проф. Марков в МЦ Марковс.

# 695
Какъвто и да е Сигридов такова нещо не се измисля, не говорим за някакъв дефект или малформация, а за липса на орган. Марков в Марковс не прави фетални морфологии в толкова ранни седмици, дори бхс не прави. Пак казвам говорим за орган. Дори обикновен АГ би трябвало да може да вижда липсата на жизненоважни органи.

# 696
Разбрах само , че е бил абсолютно категоричен . Тя се разболя от пневмония в месеца , в който забременя . Тъкмо ѝ е минала О , доказана с фоликулометрия и е вдигнала 39 градуса . Пила е Левокса 🙁 Тя се обвинява в момента , защото Сигридов ѝ е казал , че е възможно да се е получило не само от АБ , а от самата инфекция и е трябвало да пропуснат месеца . Обаче тя откъде да знае , че след О ще се разболее 🙄 Бил е доста рязък .

# 697
Ех, много тъпо. Надявам се второто мнение да отхвърли първото и ембриончето да си е добре. Да не се обвинява братовчедка ти, въпреки че и аз откакто бебеправим, съм се побъркала като стане дума за прием на хапчета, та я разбирам.  Но някои неща няма как да ги предвидим, нито предотвратим.

# 698
  • Замък сред облаците
Неслучайно не се прави морфология толкова рано. В 8гс плодът е 1,6см. Според мен толкова рано дори с извънземна технология шансът за грешно разчитане е голям. Затова и ФМ започва от 11 седмица или минимум 4,1см.

# 699
Ами той не дава да се запише час за фетална без тази ембрионална морфология .

# 700
  • На изток от Ада
Да запише ФМ на док с сертификат!

# 701
Не може ли да изчака още 2 седмици и да отиде и на фетална? Да не бърза с аборта според мен, без да е напълно сигурна и да й е потвърдено.
А тоя лекар не знам защо му е трябвало да й каже,че е възможно да е от АБ. Възможно е и да не е от него, ама ей така,да й е тъпо..направо се ядосах като те препрочетох, Съншайн.

# 702
  • Замък сред облаците
Дето в цял свят само той я предлага, мхм…

Много истории има където праща жени за аборт, те раждат здрави бебета. И такива където не вижда проблема като на Алисън…

# 703
При такова важно решение не виждам причина да се изчака още една, две седмици и да се проследи и при друг специалист.
Не е нещо, което застрашава живота на жената, така че да търси друг специалист. Не бих бързала, така че сега и след две седмици отново на преглед.
Така или иначе в този срок на бременноста, ако се стигне до там, то аборта няма да е по медицински причини.
За съжаление този период ще им се стори безкрайно дълъг, но трябва да са сигурни в ситуацията и в решението, което ще вземат. От сърце пожелавам още сега при второ мнение да се отхвърли проблема.

# 704
Посъветвах я за доц.Марков и да видим… То сега и да иска второ мнение  , няма кой друг в 9г.с  да ѝ направи фетална . Благодаря Ви момичета 🤗

Общи условия

Активация на акаунт