Сълзи по бузите се стичат, но този път от радост те потичат! ~бебеправене 602~

• 33 606
  • 841
  •   1
Отговори
# 630

Как се поставя веществото в такъв случай 🤷🏼♀
Мая , с катетър се въвежда контрастното вещество през шийката на матката . Поставянето на самия  катетър мен не ме боля , слагат се едни щипки малки , за да разширят шийката , които ме боцкаха . Общо взето е дискомфортно . Въвеждането на контраста ме заболя доста , но е буквално за секунди и отшумява . Някои жени въобще не усещат болка , така че спокойно .

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 16:31 от 💐💐Sunshine_00💐💐

# 631
Притеснява ме това поставяне на катетър (четох че така се прави 🤷🏼♀).

Не боли. Според мен това трябва да ти е последната грижа Smiley
По принцип и инсеминациите се правят по същия начин с катетър (до сега никога не съм го усещала)

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 15:34 от Flowering1808

# 632
nasito8988 благодаря за отговора. Извинявам се, явно не съм се изразила правилно, надявах се да има и други откачалки като мен, които да са пробвали изброените и да споделят мнение. Иначе сг на мм, моите хормони, проходимостта на тръбите ми и т.н. са проверени и са в норма. Така се стигна до ужасното заключение "неизяснен стерилитет".

# 633
Пълнолуние, имала съм страшни болки от зъби, които се оказаха от възпален венец...прозаична причина - бях закъсняла с чистенето на зъбен камък и понеже се беше натрупал, става нещо като локална инфекция. След почистването на камъка и жабурене с вода лечебна, мина. Дано и при теб е това.

# 634
  • На изток от Ада
nasito8988 благодаря за отговора. Извинявам се, явно не съм се изразила правилно, надявах се да има и други откачалки като мен, които да са пробвали изброените и да споделят мнение. Иначе сг на мм, моите хормони, проходимостта на тръбите ми и т.н. са проверени и са в норма. Така се стигна до ужасното заключение "неизяснен стерилитет".
аз съм хващала ову с тестове и забременях. Не си откачалка

# 635
  • София
Пълнолуние, при мен тава болка дето не беше ясно от какво е се оказа гранулом, Сенккова после каза, че категорично може да е пречел през цялото време.

# 636
Чух се със Стойчева и си отложих часа за утре при нея. Ще видим зъболекаря какво ще каже и тогава ще видим какво ще правим. Дано е нещо лесно за ремонт и да можем да се вредим следващият цикъл за трансфер.

# 637
Привет от мен! Нещата в ревматологията са наред при мен... изследванията ми са много добре... и кръвните и урината са ок. Утре очаквам още няколко да излязат, но според докторката и те ще са ок. Прати ме в лаборатория Геника тук в София да си пусна NK клетките, които Сенкова ми иска. Само за информация ако някой му се налага скоро, имат промяна в цените и днес платих 125 лв. Ще са готови в четвъртък и се надявам всичко да е в норма и там.
Утре ме изписват и се прибирам поне малко по-спокойна...

# 638
Момичета, изпитвали ли сте болки седмица след овулация? Силно наподобяват менструални, на моменти особено ги усещам в десния яйчник и е много неприятно. За болки по време на овулация четох, но за такива седмица след нея - не.

# 639
  • Замък сред облаците
Ако има киста, може да причини болки.

# 640
Момичета, от седмица не мога да ви настигна Simple Smile
Съжалявам, за който не му отговорих навреме на ЛС.
Починахме си общо взето, но с малко дете си е въртележка нон стоп.

Аз се разписвам с пре-менупазни несгоди предполагам, тръгнах за Италия с цикъл продължи си 6 дни, нормално за мен, 2-3 дни чисто и пак цикъл с общо взето пълна сила ... баси. Вече спира. Не знам, но тея дни ще изследвам хемоглобин, желязо, феритин, че и без това едва се крепят. Та тъй.

Успех на всички момичета, особено на разни Пълнолуния и Сънчета00 и Файони, дето много се проточиха, а дай да е скоро.

# 641
  • Замък сред облаците
Одри ❤

Аз понеже поръчвах снощи от магнезия на витаголд за ММ, че е възпалил сухожилия, най-сетне са ъпдейтнали сайта си и този 1000мг бисглицинат реално съдържат 200мг магнезий. Та не е точкова прекален колкото смятах, поръчах една опаковка и за мен 😁

За спорта
Скрит текст:
10 ден след О с първа урина, отрицателен е.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 08:56 от АА

# 642
АА, за момент си помислих, че това отдясно е втората черта и направо се изумих колко е ярка за 10-ти ден.. пожелавам ти още да е рано и до няколко дена да ни зарадваш с втора черта! Nature Sparkles

Одри, благодаря ти, че и мен ме споменаваш! Пожелавам ти при теб всичко да е наред и да е било само еднократна аномалия! Flowers Four Leaf Clover

# 643
АА , тъкмо тръгнах да ти честитя и видях  какво е написала Fayona 😀 Рано е още .
Момичета , има ли проблем Убиквинола да се пие по 100 мг , а не по 200 мг ?

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 09:27 от 💐💐Sunshine_00💐💐

# 644
  • Замък сред облаците
Да бе, оцвети се гъбичката под “дръжката”.

Иначе аз досега съм засичала Б на 10 ден и съм имала имплантация на 9 ден. Но пътуваме уикенда за 10 дни и ми е важно да знам дали да взимам инжекции.

За убиквинола, просто е по-ниска доза, следователно по-слабичък ефект.

Общи условия

Активация на акаунт