Сълзи по бузите се стичат, но този път от радост те потичат! ~бебеправене 602~

• 33 610
  • 841
  •   1
Отговори
# 645
АА , тъкмо тръгнах да ти честитя и ведях какво е написала Fayona 😀 Рано е още .
Момичета , има ми проблем Убиквинола да се пие по 100 мг , а не по 200 мг ?

Аз пия даже по 500. В по тежки случай 100 или 200 не са достатъчни

# 646
  • Замък сред облаците
Жаки, нали знаеш че на един прием 200 се усвояват макс. Тоест ако пиеш 500-600 то трябва да са 3х200.

# 647
АА, аз съм в твоя отбор с отрицателен, но 12ти ден след О. и с първа урина. Сега си чакам цикъла и часа с Конова в края на този месец.

# 648
Аз бях при Цветков сутринта . Не се е пукнал доминантния Ф , въпреки инжекцията . Понеже това се случва вече трети месец , най-вероятно се касае за ЛУФ синдром . Никога не съм имала проблем с О , но явно с годините настъпват такива промени . Чакам да ми дойде и ще ходя на преглед да ме види и да изпише противозачатъчни . Поне месец ще ги пия . Някой да има идея за този ЛУФ какви добавки да приемам ?

# 649
АА, и аз тъкмо реших, че е положителен, после обаче се загледах къде е чертата 😁

При мен се случва нещо странно, вчера вечерта тестът за О изглеждаше така, а по принцип я водя минала:
Скрит текст:
Днес сутринта е малко по-бледа.

Температурата, измерена ми от смарт часовника. Не знам кога я мери, сигурно е осреднена.

Скрит текст:

# 650
Le strange , колко дни имаш до М ?

# 651
Жаки, нали знаеш че на един прием 200 се усвояват макс. Тоест ако пиеш 500-600 то трябва да са 3х200.
Да, да. Аз ги пия отделно не наведнъж Simple Smile

# 652
Sunshine, води ми го, че ми остават 11 дни до цикъл, трябва да дойде на 13-14 април (на база овулация на 31-ви).

# 653
Жаки , ти от колко време приемаш Убиквинол ? Има ли някакъв ефект при теб ? Нали правиш инвитро , вадят Я и се вижда качеството .
Le Strange , може да е късна О , ако не си я засякла преди това . Имахме преди години в темата един случай , при който една мацка беше засякла ранна Б с тест за О . Обаче при теб ми се струва прекалено рано .

# 654
Жаки , ти от колко време приемаш Убиквинол ? Има ли някакъв ефект при теб ? Нали правиш инвитро , вадят Я и се вижда качеството .
Le Strange , може да е късна О , ако не си я засякла преди това . Имахме преди години в темата един случай , при който една мацка беше засякла ранна Б с тест за О . Обаче при теб ми се струва прекалено рано .

Ами имаше ефект при оплождането, но накрая пак ни останаха два ембриона с лошо качество. При първия опит без добавки от 7 яйцеклетки само 3 се оплодиха, а при втория от 8 се оплодиха 7, но и от двата опита два ембриона. Пиех по 200 преди. Сега съм на повече. Ще видим другия път

# 655
АА, аз с предишната Б засякох на 9 ден след О вечерта, а с тази на 11 ден вечерта. Отговорих си сама на въпроса, че за всяка бременност имплантацията и насищането на ЧХГ са различни.

Le Strange, аз никога не съм успявала да хвана истински пик на О с лентички, но доколкото знам си имах всеки месец. А моята О е между 14-19 ден и просто правим до откат, за да не я изпуснем Grinning

Отдавна не е имало положителен тест, хайде до края на темата пожелавам да завалят поне няколко! Green Heart

# 656
На нас последният ни опит беше в понеделник, днес за всеки случай ще повторим.

Mommy ❤️❤️

# 657
  • На изток от Ада
Le strange, успех!

Аз четох една история, за дете 16м оставено само за 10 дни, докато майката е на почивка..
 И спирам да рева , че няма да сме добри родители. Ще се постараем

# 658
  • Замък сред облаците
Случайно попаднах на нова за мен клиника днес, зяпайки от автобуса: https://femiclinic.bg/%d0%b5%d0%ba%d0%b8%d0%bf/

# 659
Случайно попаднах на нова за мен клиника днес, зяпайки от автобуса: https://femiclinic.bg/%d0%b5%d0%ba%d0%b8%d0%bf/

АА, аз ходих там след БХ, когато прокървях - бях при доц. Юнакова, останах доволна, апаратурата им е добре. И аз не я бях виждала клиниката и потърсих в гугъл, че в Младост няма голям избор и тази ми е сравнително близо.

Общи условия

Активация на акаунт