Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 502
  • 885
  •   1
Отговори
# 870
Преди време бяха писали за една Валя от Ямбол която прави восъколеене и не е с фиксирана такса, кой колкото остави....някой има ли актуална информация за жената?
Моля , ако някои знае човек , които изчиства или другите ритуали в района на Бургас, Ямбол, Сливен, Варна да ми пише на лично. Човека, които аз познавам и съм ходила преди 13г. е починал.Ще съм много благодарна , за ходжа не искам да ходя така, че ако е някои православен пишете ми!
Имаше един Жечо от Ямбол , някои има ли информация за него.

# 871
Моля , ако някои знае човек , които изчиства или другите ритуали в района на Бургас, Ямбол, Сливен, Варна да ми пише на лично. Човека, които аз познавам и съм ходила преди 13г. е починал.Ще съм много благодарна , за ходжа не искам да ходя така, че ако е някои православен пишете ми!

С този Жечо ли Жеко ли хич не си губете времето,ходих при него преди 10 години,нищо не позна и нищо не развали.

Още се изявява ли, и той е от отбора на шарлатаните!

# 872
Преди време бяха писали за една Валя от Ямбол която прави восъколеене и не е с фиксирана такса, кой колкото остави....някой има ли актуална информация за жената?
Има една Валентина Желева,която се подвизава във фейсбук,тя е от Ямбол.Лее восък по дреха и взимала евтино.Бях чела неин пост някъде.

# 873
Който може нека да отвори нова тема.

# 874
Благодаря за тел. на Радо. Успях да се свържа и да отида при него. За мен здравната му диагностика винаги е много точно. Откривал ми е аденом на хипофиза, висок пролактин, инсулинова резистентност, хиатална астма и дискова протрузия преди да ги изследвам и да се докажат, че са факт. Макар и в нетежки стадии. Дава и съвети понякога какво да се приема, лекар при когото може да се отиде..
За житейските тенденции и алтернативи, както той се изразява, гледането не винаги е много точно или по-скоро нееднозначно. А и както сме говорили с него, човек категорично може да промени съдбата си посредством изборите, които прави. Има възможности понякога, които за добро или лошо може да не се случват, макар и да са ти дадени на пътя. Така го разбирам аз.

# 875
И от разстояние и при нея ходих лично. Мисля, че дори и да е имала някаква сила преди време, вече е загубена. Иска реклама и препоръки.
Има една Валентина Желева,която се подвизава във фейсбук,тя е от Ямбол.Лее восък по дреха и взимала евтино.Бях чела неин пост някъде.

# 876
  • там, където ми харесва
Искам лично да отида при някои , които върши работа за изчистване та негативи. Ако знаете добър такъв пишете ми на лично!!!

# 877
Моля, Qsda123, да си почисти пощата. Не може да се прати мейл.
Благодаря

# 878
Скоро може и да заключат темата. Моля някой да отвори нова. Благодаря.

# 879
Защо трябва да я заключват, във форума има теми с по 300 страници в които се води дискусия и които не са заключени.

# 880
Има и по 1000

# 881
Здравейте! Някой допитвал ли се е до Таролина скоро? Ще съм благодарна ,за някаква обратна връзка Simple Smile Хубав ден

# 882
Здравейте! Някой допитвал ли се е до Таролина скоро? Ще съм благодарна ,за някаква обратна връзка Simple Smile Хубав ден
Аз се опитвах, преди повече от 2 месеца. Отговоря на въпроси. Това, което ми предсказал е добро, но още не се е случило. Не мога да кажа за познаваемост. Много е мила иначе.

# 883

Много е любезна и мила, но нищо не ми позна..Същата работа като Кремена и Памела..мина вече една година ог първите две, от последната 6 месеца, нищо от което ми казаха не стана. Да, енергията се мени, човек има и собствен избор, но тогава защо гледат за не повече от 2 дни напред? Айде стига! Толкова пари хвърлих на вятъра по таролози, ясновидци, хора гледайте си живота и каквото е писано ще стане. Сега една събирам пари да си правя зъбите и вместо да вложа в това, ги влагах миналата година в продавачи на надежди..Тъжно е. Не бъдете като мен!

# 884
Здравейте дами, за първи път пиша.

Отскоро и аз тръгнах по ходжи, гадателки, тароложки и прочие. Забелязах че винаги след сеанс започвам да се чувствам зле. Сякаш жизнената ми енергия спада. Това случва ли се и на някоя от вас?

Общи условия

Активация на акаунт