Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 528
  • 885
  •   1
Отговори
# 855
Между другото и върви платена реклама в момента. Изкача навсякъде. На мен лично ми се видя шарлатанска работа.

Няма ли как да го върнете....,да се им кажете в сайта и или да Ви върнат парите или да Ви пуснат нов отговор? Не го оставяйте така
Аз да се оплача...преди време, около 2 години, се бях допитала до Наталия Зольторова, и описа мноого, много неща. В неделя пуснах запитване по един въпрос в сайта и, изчаках 3 дена, дойде плика с писмото и отговора по куриер, и познайте...няма да повярвате...нищо общо с питането, което се отнасяше за друг човек, и все едно беше писано от изкуствен интелект. Кълна се, щях да падна...38лв на вятъра, ама в нечий джоб...още ме е яд...чак ме е срам да го прочета отново, и да го снимам, толкова е изкуствено написано...

Най-вероятно ще го направя, но съм много скептична, че ще върнат отговор изобщо. За такива като тях, 30лв са джобни пари, и нямат моето мислене...

# 856
На мен ми позна, но в близко бъдеще.
Каква е таксата за гледане?

# 857
30лв, плюс куриерска услуга=38лв.
Само през сайта и се задават въпроси. Наистина, на мен, преди 2 години ми позна, но последното писмо беше като писано от изкуствен интелект, честно.

# 858
  • там, където ми харесва
Пусната ли е нова Тема , защото не мога да разбира?

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 12:46 от ~lina~

# 859
Пусната ли е нова Тема , защото не мога да разбира?
Още не...

# 860
  • там, където ми харесва
Ами някои да пусне!!!!!

# 861
Аз съм доволна от една Таро гадателка и винаги ми е познавала. Когато и да и пиша тя винаги е била насреща.Тя гледа само от разстояние по телефона. Давам дата на раждане и въпрос.
 Ако някой иска на лично да ми пише да и дам телефонния номер.

# 862
Поредния доволен клиент с 2 поста на кръст.

# 863
  • там, където ми харесва
Моля , ако някои знае човек , които изчиства или другите ритуали в района на Бургас, Ямбол, Сливен, Варна да ми пише на лично. Човека, които аз познавам и съм ходила преди 13г. е починал.Ще съм много благодарна , за ходжа не искам да ходя така, че ако е някои православен пишете ми!
Имаше един Жечо от Ямбол , някои има ли информация за него.

# 864
Здравейте ! От известно време искам да отида да ми гледат, но не знам къде в Пловдив. Тук докато четох, видях, че има доста доволни от Теменужка. Намерих телефонен номер, на който звъня от няколко дена, но никой не вдига. Това е посоченият телефон 032260637. Може ли някой, който знае адрес или друг телефонен номер да ми каже. В интернет ми излиза обява на гледачка Теменужка Асенова от град Пловдив. Дали става въпрос за същата, защото там в обявата е посочен друг телефонен номер. Ще се радвам да съдействате. Благодаря предварително!

# 865
Здравейте ! От известно време искам да отида да ми гледат, но не знам къде в Пловдив. Тук докато четох, видях, че има доста доволни от Теменужка. Намерих телефонен номер, на който звъня от няколко дена, но никой не вдига. Това е посоченият телефон 032260637. Може ли някой, който знае адрес или друг телефонен номер да ми каже. В интернет ми излиза обява на гледачка Теменужка Асенова от град Пловдив. Дали става въпрос за същата, защото там в обявата е посочен друг телефонен номер. Ще се радвам да съдействате. Благодаря предварително!
+359877816401
Този е номера. Дали сме доволни..аз наполовина...

# 866
  • бургас
Моля , ако някои знае човек , които изчиства или другите ритуали в района на Бургас, Ямбол, Сливен, Варна да ми пише на лично. Човека, които аз познавам и съм ходила преди 13г. е починал.Ще съм много благодарна , за ходжа не искам да ходя така, че ако е някои православен пишете ми!
Имаше един Жечо от Ямбол , някои има ли информация за него.

С този Жечо ли Жеко ли хич не си губете времето,ходих при него преди 10 години,нищо не позна и нищо не развали.

# 867
  • там, където ми харесва
А някои друг?

# 868
Мнения за Радо от Асеновград? Гледа на захар.

# 869
Мнения за Радо от Асеновград? Гледа на захар.
За този Радо един път ходих и не съм доволна. Исках за здраве да ми гледа, не можело. На говори ми само такива неща, като ти не се казваш така името ти е друго. Аз казвам кръстена съм така и така, не друго ти е името. Паоло, кой е Димитрио, а аз тези хора за първи път чувам и то чужди имена. Аз отидох за съвсем друго и така въпросите ми останаха неразрешени. Прибраха си групата там 80лв.такса и чао.        Да допълня, че след това ходих при Ахмед от Ракитово. Разваля магии, дава билки да пие цялото семейство и да се пръска дома и вика след 9 дена пак да отидеш. Доволна съм, още като излезнах от него ми беше по-леко. За пари колкото оставиш. Благ човек е, ако има нещо ти казва и каквото питаш ти казва.Носех снимки. Ходи се рано, почва да гледа към 9 ч. защото има много хора и се чака ред, на телефон не отговаря. Като се пита за него всички го знаят.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 07:44 от nari77

Общи условия

Активация на акаунт