ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 108
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 75
Липсата на злоба. Всички изглеждат злобни с изключение на Надежда, Екатерина и Милена. То личи и по анкетата. Това е достатъчна причина хората да им симпатизират.

# 76
Гласувах за Екатерина.

Нани също ми изглежда приятна като човек, а и доста оправна, но според мен крие жестока лабилност под всичките опити да изглежда спокойна, приятна, овладяна и т.н. Има и нещо друго, което ме притеснява у нея - има телесна дисморфия, а това си е сериозен проблем. Не само многобройните намеси по лицето й говорят за това, но и тоновете филтри, които ползва по снимки и които напълно изкривяват лицето до черти, характерни по-скоро за 3д alien мацка от анимация, отколкото за човешко същество. Това не е добър пример за зрителите, особено за тийнейджърките. А и на 35+ вече не е въпрос на мода, а на навик, който само ще се задълбочава с годините, ако не се вземат мерки и не приеме собственото си лице каквото е.

Изобщо тази година не ми харесва това, че огромен процент от участничките видимо проявяват белези на телесна дисморфия и психологически проблеми и травми, свързани с външния вид. Да, това е нормална част от живота, но ми е странно всички, включително Ергенът, да се преструваме, че не го забелязваме. Реално само Екатерина, Васка, Йоана, Надя и Мими, която излезе, (не са ми симпатични, просто ми прави впечатление адекватното им отношение към външния им вид) изглеждат като хора, които имат реална самооценка и приемат лицето и тялото си такова, каквото е.

# 77
  • София
Да, този сезон е златна мина за психолозите. Да гледат ергенките и да си пишат дисертациите...

# 78
  • София
За да се приемеш какъвто си, трябва самочувствие и себеуважение. Вероятно подсъзнателно тези момлета си знаят, че не струват кой знае какво и затова компенсират, опитвайки да се превърнат в нещо, което смятат за модерно и красиво. Опитват да запълнят интелектуалните и духовни липи с външни корекции, неосъзнавайки, че това не работи. Или поне работи само в среди с хора със същите дефицити.

Благодаря за темата.

# 79
Ами тя дисморфията вече стана повсеместна. С ужас научавам, че дори и сред близките ми има хора, които са засегнати от това. И които биха могли много по-разумно да подходят към тялото си, вместо да се подлагат на болезнени процедури. Наистина е тъжно и жалко.

# 80
На мен са ми тъжни хората с толкова филтри в инстаграм. Имам колежки, които всеки ден ги виждам и гледам какво качват. Буквално няма нищо общо. Нещо като Габа. В предаването жаба, а в инстаграм красавица. И ми е много нелепо. Не се ли виждат? То отстрани е смешно.

# 81
Да, този сезон е златна мина за психолозите. Да гледат ергенките и да си пишат дисертациите...

Както винаги точен коментар. Учудвам се на подбора им, само жени с психични отклонения и/или с тежки травми от преживявания... Какво ли са целели с подобен подбор? Може би да превърнат шоуто в психодиспансер. Получило им се е, но не е гледаемо. То е просто мъка да им гледаш глупавото поведение, да им слушаш глупавите разговори, коментари и "разкъртващите" лафове и вместо да са забавни, те са жалки. Поведението на всички е на десетокласнички в долнопробна гимназия. Няма го този финес в скандалите, лафовете и бъзиците от миналия сезон. В този сезон само недодялани "селски пръчки", с пъпки по лицата, по-големи от джуките им.

# 82
Еми явно е по-лесно да си направят джуки, отколкото да си излекуват акнето... Нещо подобно визирах в предишния си постинг. Подлагаш се на болезнена процедура, която ако се вземеш в ръце и отслабнеш примерно, може изобщо да не се налага да я правиш.

# 83
Харесвам Екатерина. Красиво и мило момиче, в което има потенциал. Единствено тя, за разлика от всички останали, не изглежда нито гладна, нито евтина.

# 84
Бях писала и в предишната тема, че харесвам Надежда и Маги, сега доуточнявам - харесвам ги на фона на всички останали. Съгласна съм, че Надежда е прекалила с корекциите, включително в бюста.
Гледайки какво се случва, Надя и Йоана наистина ми станаха симпатични, а не съм забравила поведението и коментарите, особено на Надя, в първите епизоди. Но отново на фона на другите...
Благодаря за темата ❤️.

# 85
Говорите за подбор от продукцията, а дали е имало такъв? Какъв тип момичета ще се юрнат да участват в подобно предаване?  Както някой каза в един подкаст " ако всичко им е наред няма да са в Ергенът".

# 86
17000 са кандидатствали… дано не на всички нещо да им хлопа. Цифрата е сериозна.

# 87
Тази бройка дали наистина е вярна? Не помня откъде излезе като информация. Струва ми се ненормално голямо число.

# 88
Аз питах в предишните теми и някой ми отговори за 17те хиляди, но не знам кой е реално източникът.
И за мен е нерална тази цифра, дори 2 хиляди ми се струва много.

# 89
Не вярвам да са 17000. Нямаше да е толкова куц каста, ако имаха такъв голям избор.

Общи условия

Активация на акаунт