ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 116 014
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 90
Намерих, явно от Христиана е тръгнало.

# 91
1700 вероятно са кандидатствали онлайн. Някои кандидатстват колкото за майтапа и дори и да им се обадят, не ходят. В младите си години и аз съм била на кастинг, при който от 2000 души бяха подбрали около 90. А от тези 90 останаха 10-тина. Хем тогава не беше толкоз модерно да се ходи по кастинги. Така че аз вярвам на тази бройка, имайки предвид, че 99% от мацките там си правят PR.
17000 вече е прекалено. Може и да е преувеличила кюстендилката, както преувеличава за всичко. Но пак не ми се вижда съвсем невероятно.

# 92
Гласувах с последната опция, просто не мога да избера Simple Smile

# 93
И аз отбелязах последната опция.🤷

# 94
  • Берлин
Не ми харесва никоя-нито физически,нито чисто по човешки.
Kamille252, наистина задобряваш, благодаря за темата.
А това е обобщението ми за видяното досега:

# 95
  • България
Гласувах за Екатерина, Милена и Мария. Екатерина ми е симпатична, мила и спокойна, Алек я харесва истински, а тя не преиграва.
Милена ми е много на сърце и мисля, че скоро ще има среща с Алек преди да си тръгне.
Мария ми е интересен персонаж, знае какво прави, има стратегия, не ми се струва злобна, намирам я за интелигентна.

Преди харесвах и Нани, но вече започва да ми става антипатична заради многото пластмаса по лицето, и защото твърдеше, че била наивна. На 34 години е, след един брак и с дете.

# 96
17000 се има предвид като подадени кандидатури. Вече на самия кастинг колко са поканили е отделно. Не вярвам някой да преслуша 17000 момичета. Както при СВ-тата за работа. Още на ниво хартия отхвърляш кандидати. Не каниш всички на интервю. Може би и има ниво видео разговор или телефонен разговор като там също отпадат някаква част. Вече кастинг на живо сигурно са в доста намален състав и са “най-добрите от най-добрите” 😃

# 97
Още по-зле тогава. Вярно или не 17000 число, направо си е подигравка с нас зрителите, просто жалък каст. Най- куцото, сакатото и простото от тооооооолкова голям избор. Аз съм изненадана също и от участието в продукцията на Ани Владимирова. Не очаквах да е толкова комерсиална и потъпкваща честта в професията. Тя най-вече трябва да знае, че не бива да позволява Продукцията да прави експерименти с псично "нестабилни/болни" хора. Ама какво се учудвам, то хората са готови на всичко за пари.....

# 98
Избрали са най-простите, които са готови да се излагат. И тук-там някоя свястна или объркана. Сигурна съм, че е имало и читави момичета, обаче те не са интересни за продукцията. Виждахме как в минали сезони обикновените и тихи момичета биват “изпидуркани” в началото. Те и за това ги взимат, да има кой да гонят в началото, докато се заформят лагери, групички, скандали.

# 99
Надежда е заедно с Кристина и Ивелина да гледат Денсинг старс. Simple Smile

# 100
  • here and now
Благодаря за темата и аз.
Не симпатизирам на никоя.
Нани не ми е симпатична от преди излъчването. Как може жена на 30+ да се кръсти Нани в СМ?!? Сега май се е писала Надежда, но все тая. И на мен покрай племенника ми, много хора  от 20-на години ми казват Али(да речем), но и през ум не ми е минавало да се представям така.
А Екатерина каза, че в Инстаграм са я поканили за участие, та какъв и за какво е бил кастинга не знам.

# 101
Сигурно разглеждат и социалните мрежи. Не е изключен такъв подбор наред с редовния кастинг. Едното не изключва другото, нито му пречи.

# 102
От това, което виждам от подкастите с напусналите участнички, май нормалните/обикновените, даже бих рекла и досадните (с изключение на Християна) са навън. Разбираемо, за да има какво да гледаме.

Другото което искам да кажа, е че отвратителното отношение на Габриела и нейните подобни, ме кара по някакъв начин да възприемам Надя и Йоана като по-слабите и да заемам тяхната страна. В други условия Йоана изобщо не бих я забелязала, а Надя по принцип не ми харесваше отначало.

# 103
Още от първи сезон част от участничките са с покана от продуцента. Не се явяват на кастинг

# 104
Благодаря за темата. Чакам да ги видим утре

Общи условия

Активация на акаунт