ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 116 014
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 105
Това го казва и Капитонова, ама не е свален нейния подкаст.
Благодаря за новата тема, малко да кажа нещо от предишната тема и за махането на подкаста с Александра- моето мнение е че са го махнали,защото обясняваше как са ги наливали с алкохол в техния сезон, каза,че са нямали храна, но са им донесли 4 бутилки с джин.
Явно нещо са се ядосали от бТв според мен .

# 106
На фона на не особено богатия избор аз съм за Екатерина и Милена. Милена е хубава и ми се вижда скромна и интелигентна, но още от началото на сезона я виждах по-скоро до някой учен отколкото до Алек. След като видях визитката и, тя наистина е имала дълга връзка с известен учен.
Екатерина е хубава, възпитана и мисля, че Алек има интерес към нея, но ако и тя искрено се интересува от него може би трябва да му го показва малко повече.
Маги в началото ми допадна, но напоследък взе да се държи все едно, че Алек е неин. Също така освен за миналите и връзки и това, че и спира дъха друго съществено не чух от нея. Надежда ми е симпатична, но прекалява с държанието си на неопитно девойче.

# 107
  • София
На мен лагер Габриела и лагер Надя са ми еднакво отвратителни. Това че Надя го отнесе в последния епизод, не изтрива злобата която се лееше от нея преди това, поне в моите очи.

# 108
Магдалена дразни с чувството си за превъзходство. Абсолютно убедена е, че е най-красива и най-умна от събраните.
Надежда не е такава, но тя пък е малко инфантилна.

# 109
  • София
Догодина Силви в екипа, да направи по един хороскоп, да хвърли едно таро и така…

# 110
10 от ергенките гостуват тази вечер в публиката на Dancing Stars.
Скрит текст:
Дават ги при оценките на Емрах и Веси.

# 111
10 от ергенките гостуват тази вечер в публиката на Dancing Stars.
Скрит текст:
Дават ги при оценките на Емрах и Веси.
Ама много са странни.

# 112
  • София
Благодаря за новата тема!
Не съм пуснала глас, не знам дали ще го направя. Не ми е странно Екатерина да е харесвана. За мен е нежна, ефирна, женствена, без да има пошлост и провокативност. По един изключително момичешки начин, който не се среща много в днешно време и май в това предаване. Мисля, че Алек я харесва. Леко флегматична е, но за мен не е дразнещо. На моменти се води по чуждия акъл.

# 113
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата! Гласувах с последната опция, нямам любимка този сезон, просто някои са ми по-малко неприятни от останалите.
Мисля си, че Маги може да е от поканените, имам приятелки следващи я много преди предаването, а аз до началото не бях чувала за нея.

# 114
  • София
Благодаря и аз за темата!

Гласувах за Екатерина и Милена, като симпатични момичета, чието поведение не предизвиква позиви за повръщане.
И за цвят сложих и Теа Grinning, като забавна кукувица.

# 115
  • Stockholm
Според мен на корицата на темата стоят финалистките. Иначе аз гласувах за Маги, Катето, Нани и Йохана.

# 116
Тепърва ще чета как сте я захванали новата тема, ама не се сдържах.
Вижте как му се разширяват зениците и как преглъща, все едно стружки трябва да прекара Joy
https://www.facebook.com/share/r/rRCGEzpkj58BHBjy/

# 117
Гласувах за Милена, Маги и Теа.
Милена е ясно - единственият човек здраво стъпил на земята там, интелигентна, добра и много смела.
Маги ми е симпатична, харесвам самочувствието и смелостта ѝ, не усещам злоба.
Тея е шоуто, разчупва атмосферата. Усещам я простодушна, искрена и дори като клюкари, не е със злоба.

Надежда също е симпатична и не излъчва злоба, но ми е много безлична засега.

# 118
"Милена - човек, здраво стъпил на земята.."
Нека не надценяваме качествата на въпросната жена.  Милена е интелигентна, образована, професионалист в областта си, но съвсем не е стъпила здраво на земята. Психотравмите ги носи в себе си, те я правят неуверена, занижават самооценката ѝ, даже влизането ѝ във формата според мен е нелепо,защото е като бяла врана сред всички шарени папагали.  Дори вечно треперещият ѝ глас е мъчителен за слушане. Мъжете не правят връзки от съжаление към някого. Милена се лута в търсенията си, но пак е на неточното място.
Даже мечтите ѝ са да е в измисления свят на миналото при аристократките с кринолиновите рокли. Детско мислене има.

# 119
  • София
Благодаря за темата! Гласувах с последната опция, защото няма участничка, която да ми искрено симпатична. Има такива, които са ми по-симпатични от други, но не бих казала, че имам отявлен фаворит. Харесва ми Мария, струва ми се най-ненапрягаща, както и Теа, която ми е толкова абсурдна, че направо е забавна.

Общи условия

Активация на акаунт