ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 989
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 150
Всъщност на коя и е там мястото?

# 151
Милена е емоционално нестабилна жена и предвид обстановката вътре не е за нея. Освен това на мен ми е скучна с нейните монолози.

# 152
Гледам снимки на Маги без брекети. Чудесно изглежда без тях и ми е странно какво е наложило носенето им. Това, че е приятелка с Маги Джанаварова ѝ носи 1 точка в плюс в моите очи. Сигурно ако не изглеждаше толкова нагласено участието ѝ и режисирано поведението ѝ, сигурно щях да ѝ симпатизирам. Искам да я видя в по-непринудена среда.

Мисля, че зъбите й са били леко навътре което влияе на захапката , така, че може за това да й се е наложило.

# 153
Гласувах за Надя,Маги и Надежда,според мен са най-симпатичните този сезон.За Миленка ще кажа само ,че въобще не и е там мястото.Отвратителни са Габриела,Памела,Валерия и Васка вече ми падна в очите.

# 154
Маги страшно много загуби с преекспонирането от първия ден. Защо е нужно такива демонстрации, има достатъчно време да се разгърне ..уж..нещо.  Точно това масово отблъсна хората и никой не и вярва. От всички срещи само с нея срещите с Алек ми причиняват някакъв срам да ги гледам и излизам от стаята. Миналата година така беше с Елена.

# 155
Аз симпатизирах на Елена предния сезон. Магдалена с тоя театър от ден 1 - спираш ми въздуха и подобни, ми падна в очите.
Харесах Васка в епизод 1. От там нататък все едно я нямаше, а като реши да се появи  - адски се изложи с тая злоба. За двамата братя няма смисъл да говоря, ахнах като видях снимките им в Инстаграм, то бива да си пипнеш малко снимките, но да се направиш на тотално различен човек... Като жител на гр. Разград искрено се надявам да не е вярно, че едната е гадже на футболист на Лудогорец. Голям резил за вип ложата ще е.
Валерия също изкопа дъното с преекспонирането на семейната си драма и измислените паник атаки. Всеки е губил близък, всеки се е борил с много трудности. Това не те оправдава да мажеш с мръсен парцал тялото на друго момиче и да симулираш ПА, смучейки айкос или каквото там дърпаше и отказвайки да я снимат, защото нямала грим и прическа. Лиготии и чудо. Теа - то горкото няма идея къде е попаднало.
Милена....симпатизирах й. Но честно казано - като имаш такива душевни проблеми, уот дъ фак правиш в такова предаване. И да, присъединявам се към горните коментари, че този флегматичен и дрезгав глас води до влудяване.
Харесвах Ивелина, жалко, че отпадна толкова рано.

# 156
  • София
Здравейте, искрено ви се възхищавам как от голямото нищо, което ни представят, вие успявате да намерите сериозни и значими за разискване теми. Чета ви, но не участвам, защото наистина не мога да си обясня как от 26 подбрани дами аз не можах да харесам поне една на физическо ниво, за да ми е интересна да я анализирам като характер. В едно съм сигурна - ако Маги трябва да е новата любов от пръв поглед, положението е криндж наистина. Изпитвам неудобство, когато гледам.

# 157
  • София
Като жител на гр. Разград искрено се надявам да не е вярно, че едната е гадже на футболист на Лудогорец. Голям резил за вип ложата ще е.
Разсмя ме.
Сетих се как Домусчиев се развика на един журналист, който го пита за празните места на стадиона.
Може би си инструктира футболистите да си намират по-широкоплещеси любовници, че да изглежда по-запълнен капацитета.Joy
Може и на Брабара да и намерят гадже от Лудогорец.

# 158
Моля, моля, аз съм Скорпион, ММ е Водолей и вече почти 12 години сме изключително несъвместими заедно Smiling Imp

Надявам се правилният човек да забележи Милена на екрана, както се случи с Елена миналата година. Струва ми се добра стратегия за нея. Не я виждам да разцъква Тиндър.

# 159
Грозни коментари...даже участничките ще излязат по-толерантни и човечни.

Да не е спам-дамите в Dancing stars ;d

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 17:33 от Блосъм

# 160
Това че на пръв поглед зъбите на Маги изглеждат прави, не означава че са. Плюс това на снимки се виждат предимно горните няколко зъба.

# 161
Всъщност последните мнения доказват защо вътре има толкова повърхностни момичета. Ами явно това е нормата и за не малка част от зрителите - лесно смилаеми са, дават повод да се демострира превъзходство. Всичко по-различно е обявено за лудо, маргинално, неуместно. Нека не убиваме с думи този, когото не разбираме.

# 162
Брекетите се слагат доста често и когато има проблем със захапката- дълбока такава или пък обърната, или кръстосана. Трябва да й се признае, че е хубаво, че иска да се погрижи за денталното си здраве.

# 163
Именно, не всичко е естетика.
Колкото до Милена-коментираше се, че говорела само за проблемите си. Това ни показват, да, но няма как да сме сигурни, че не подхваща други теми.

# 164
Сега ми излязоха снимки в които ясно се вижда, че Памела и Габриела са балонаджийки в същата дискотека в която Барбара е барманка.
https://www.facebook.com/share/r/EQtAY1oc53hhCmEM/
https://www.facebook.com/share/r/EQtAY1oc53hhCmEM/

Общи условия

Активация на акаунт