ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 645
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Защо да затвори? Ако се задържи човека в Лудогорец може да му е необходимо салончето за някакви цели.

# 1 681
  • Варна
Салончето няма да затвори, но всяко чудо за 3 дни.
След излизането на всяка от тях са длъжни да отидат в бтв.
Вярвам, че в подписания договор има такава клауза, че са задължени, но с ограничения какво могат ор кухнята да споделят.

Заслугата да са в БТВ не е тяхна.

# 1 682
  • SF
Съгласна съм, моето предположение е че и самата Габриела беше в шок, като се разбра, че за връзката й се знае.
Само не разбрах, защо не показаха начина по който Алек ги изгони и двете.
Много беше странно-дадоха ги просто станаха и ги изпрати- а лицята им, че и двете са отстрани щеше да бъде най-интерестното в епизода

Защото Алек не взима решение кого да гонят и кого не. Екипът и редакторите решават как да продължат.
Алек мълчеше през цялото време, защото така му казваха в слушалката. Накрая ги изпроводи пак според инструкции в слушалката.

# 1 683
То целта не е само да се говори за салона, а да се привлекат реални, плащащи клиенти. Хейтърите няма да отидат, а клакьорките в инста са масово тийнейджърки без пукната пара в джоба.

Отделно от това, каква е бизнес причината фирмата да е на името на Оливието? Всеки може да регистрира фирма и не се изисква кой знае какъв начален капитал. Той ако иска да им помогне от алтруизъм, може просто да инвестира в салона и да им дава бизнес насоки без да е на негово име.

# 1 684
Салонът ще затвори, защото няма да има клиенти, които да им правят оборот. Няма значение колко съседки, стринки и учинайки ще поканят на безплатни процедури. Не смятам, че има толкова много жени в България, които ще си доверят лицата и ръцете в салона на г-жа Лъжа. Още малко клю-клю:
Скрит текст:

Вдясно е Станислав Иванов. От 2021 до 2022г. играе за Чикаго Файър, а понастоящем е футболист на Арда. Между другото там е съотборник с Борислав Цонев, който е близнак на Радослав Цонев (бивше гадже на Джия Grin)

# 1 685
Продукцията знае, че са сестри, много ясно, това за гаджето беше по-скоро изненада, която решиха да използват.
Много ясно, че продукцията знае, че са сестри, та това се излъчва от еп. 1.
Салонът ще затвори, защото няма да има клиенти, които да им правят оборот.
Салонът няма да затвори, ако основната цел не е да набира оборот от клиенти, а е в някаква схема, ако ме разбирате...

# 1 686
  • София
Срам и позор за Алек, Наум и цялата продукция за липсата на реакция и за черпенето на дивиденти от показаното за мен насилие в ефир.

Те не просто черпят дивиденти, те нагласят нещата така, че да има насилие. Разпределението на отборите казва всичко Wink Всичките им игри са така замислени, че да има ако не физическа, поне вербална агресия, а разпределението е така направено, че да се настройват определени групи по между си и да се изправят едни срещу други тези, които не се понасят.

# 1 687
Срам и позор за Алек, Наум и цялата продукция за липсата на реакция и за черпенето на дивиденти от показаното за мен насилие в ефир.

Те не просто черпят дивиденти, те нагласят нещата така, че да има насилие. Разпределението на отборите казва всичко Wink Всичките им игри са така замислени, че да има ако не физическа, поне вербална агресия, а разпределението е така направено, че да се настройват определени групи по между си и да се изправят едни срещу други тези, които не се понасят.
Точно така, отборите винаги са разделени на враждуващите лагери. Уж насърчават сеир, но виждаме, че са толерантни към агресия и гордо я излъчват в ефир, а после тийновете се обясняват в любов в ИГ на агресорите, ЯКО!
Аз друго се сетих. Виктория не каза ли веднъж, че познава Габриела от някакви тренировки и знае, че тя има сестра. Питала за сестрата и Габриела смотолевила, че е ок и е в България. После влизат двете с очевидно повече от приятелски симпатии, с очевидна прилика и Виктория не познала, че това е сестрата на Габриела, хайде бе! Но това някак увисна във въздуха като информация.

# 1 688
Май Виктория каза за Памела, че я познавала от някакви тренировки. Ако е виждала Габриела само инцидентно като дете (преди пубертета и пластиките) и я познава само от инста (където е с трето, различно лице), може и да не се е усетила веднага, че са сестри.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 19:34 от Clare

# 1 689
Не виждам хляб в този салон. За записване на час има само телефон или опция да си запишеш час през Instagram. Цените им са леко безумни. Класически педикюр при човек с 20-годишен опит си правя за 40 лева в топ центъра на София. В салона на Габриела е 50 лева. Цените за масаж на лице гонят цените за масаж на цяло тяло в някои салони.

Гледам, че Васка е била на маникюр там. Сигурно е било безплатно. Grinning

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 19:56 от Solaris

# 1 690
Ясно. Значи работата намирисва по-скоро на пералня, не на салон. Между другото напълно допускам, че сестрите, или поне едната, са достатъчно глупави, че да не се усетят. Супер камуфлаж.

# 1 691
Каквито и да са цените, богатите жени не си дават лицата, косите и въобще парите в новоизлюпени бръснарници като тези на Габриела и Надежда.

# 1 692
Май Виктория каза за Памела, че я познавала от някакви тренировки. Ако е виждала Габриела само инцидентно като дете (преди пубертета и пластиките) и я познава само от инста (където е с трето, различно лице), може и да не се е усетила веднага, че са сестри.

Според мен има логика, но тази шпионка Цър Пър дали не е поровила в инстаграм профила на Памела? Там ясно се вижда коя е сестра й и е могла да си припомни. Според мен много се е ровила…

# 1 693
То въобще цялото нещо дойде незнайно откъде.
Виктория познавала Памела, питала я за сестра й, после изневиделица получи факс за Оливие. Нещо сценарият провисна.

# 1 694
И аз мисля , че Алеко никой не избира , кога да си ходи. Най-много да е посочил 2-3 които харесва и има шанс да си играе ролята на Флюбен ,по-естествено и толкоз. При сестрите стана ясно , че никоя не му е на сърце и няма драма, и те не се изпокараха помежду си , за това и претупаха сензацията. А Бай Габриел е голям и як , ще може да масажира , тъй че има леб в салончето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт