Сватба - Булките на 2024 |Тема 12|

• 41 783
  • 825
  •   1
Отговори
# 525
Супер,.много се радвам за воалите и аз чакам моите, дано са ок.

# 526
paranoir, в asos също има бюджетни варианти.
В България трудно може да се намери нещо свежо и неретро, може би единствено при Сара Хирш, но със сигурност няма да е бюджетно. Моята рокля си я бях харесала преди 3-4 години в Pinterest и директно е купена от дизайнерката.

# 527
  • София
Благодаря ти , задължително ще разгледам Asos и други магазини с по елегантни рокли - не конкретно булченски бутици

# 528
Здравейте, търсенето ми е леко невъзможно, но съм длъжна да опитам. Търся открито место за сватба, без ограничение за музиката в София. Ще съм благодарна ако знаете такова място и го споделите😊

# 529
  • Melmak
В самия град ли? Или в околностите?

# 530
  • София
Няма такава локация. след 22ч рязко се намаля музиката.
В околностите също - Галени градини, за Кокос не знам.
Сега има една нова - Golden Garden - wedding & event center до Нови Искър, на колега е, твърди че няма да има драма, ще видим

# 531
  • Melmak
Черешова градина?

# 532
# 533
  • Melmak
Здравейте, имам въпрос за смяна на името. Ще добавям с тире. Официалният подпис е седмица преди партито и църковния брак.

Искам след големия ден да заминем на меден месец извън ЕС и извън Шенген.

Имам в момента валиден паспорт.

Обаче сега ще купувам билети за самолет.

Според вас проблем ли е да летя със старите документи?

# 534
Здравейте, имам въпрос за смяна на името. Ще добавям с тире. Официалният подпис е седмица преди партито и църковния брак.

Искам след големия ден да заминем на меден месец извън ЕС и извън Шенген.

Имам в момента валиден паспорт.

Обаче сега ще купувам билети за самолет.

Според вас проблем ли е да летя със старите документи?
И мен ме интересува. Ние ще летим 2 дни след сватбата.

# 535
Аз също имам въпрос. Длъжностното лице ще ни венчае пред гостите, на арката на изнесената церемония. За този ритуал колко чаши за шампанско се приготвят - само за нас или и за кумовете?
Глупав ми е въпросът, но се замислих, че не знам 😄

Тъй като не съм в добри отношения с баща ми, а ми се струва пренапънато някой друг мъж да си избирам да ме води към арката, се чудя между това да изляза сама или с годеника под ръка. Dj-ят каза, че и двата варианта са често срещани. Вие какво мислите, били ли сте на сватба, на която е било по някой от тези начини?

# 536
Чашите са само за младоженците т.е. 2 броя.
За излизането - в България е по-често срещано да излязат  заедно булката и младоженецът. Но това си е личен избор и може и сама. Както на теб ти е по-добре.

# 537
  • Melmak
Това бащата да води булката е малко възприето от Америка. При нас винаги младоженците са влизали заедно по традиция. Моят баща е покойник. Няма как да ме “води” той към олтара, а друг и не бих приела. Като цяло не виждам нищо странно да си влязат младоженците заедно.

Така влизат и в църквата ако има венчавка, влизат така и в гражданското при подпис в зала.

# 538
Ние също влязохме двамата с младоженеца.
За документите да ви отговоря, понеже ние също веднага след сватбата пътувахме: след подписването на брачното свидетелство, имате 30 дни, в които да отидете да си подадете за смяна документите. Ние пътувахме из Италия около седмица, и някъде на 25ти юни (подпис на 7ми юни) отидох да си заявя нови документи. Като ги подадете и в зависимост от срока на заявка (аз например си ги пуснах стандартна поръчка за 30 дни). През целия този период, докато чакате да ви излязат новите документи, няма никакъв проблем да пътувате с текущите ви.

# 539
Няма такава локация. след 22ч рязко се намаля музиката.
В околностите също - Галени градини, за Кокос не знам.
Сега има една нова - Golden Garden - wedding & event center до Нови Искър, на колега е, твърди че няма да има драма, ще видим

Може ли да ми изпратите линк или нещо, тъй като не го намирам?

Общи условия

Активация на акаунт