💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 34/

• 50 834
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Май са нови

# 241
Flowers HerbПак ни очарова ... каква красота!

Синхрон между две живи същества, едното ако го няма ... картината е недовършена!

Тина, снимките са нови качила ги е днес в Инстаграм.Yum

# 242
Яси, благодаря за уточнението ⚘
Явно съм имала проблем с Инстаграм, защото чак сега ми излезе, че Ханде има нов пост.

# 243
От новата фотосесия за Nocturne

# 244
  • София
"Актьорът Керем Бюрсин учи испански.
Кралят на турските теленовели иска да работи у нас и се е захванал много сериозно с езика
"

# 245
Днес се спекулира, че партньор на Ханде ще е този младеж. Имате ли впечатления от него..

Говори се, че Ханде и Бурак ще участват в шоуто

# 246
Тина, това е Чаалар Ертуурул. Играеше главна роля в Teskilat, но се отказа по някое време. Има и сериал с Бурджу Йозберк, Любов на показ се казва. Харесвам го за партньор на Ханде, много даже.

https://www.instagram.com/caglarertugrul/?hl=bg

Изгледах видеото. Без причина го питат за нея, неадекватни са интервюиращите. Satisfied За Роналдо коментира и някак намесиха Ханде. Satisfied
Някъде бях чела за него, че чете и той сценарии за дигитален проект. Кой знае, съгласих се бързо. Satisfied

https://twitter.com/TranslateMom/status/1775168757175857501

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 18:51 от midnight__sun

# 247
Здравейте, мили мои. Благодаря на всички за страхотните пожелания, да ви се връщат стократно! Подарихме си малка семейна почивка за рождения ми ден и затова бях изчезнала, но от днес съм отново в работен режим.

За извинение на отсъствията ви нося малко красота от нашата родина.
Скрит текст:

Май Чаалар не е казал нищо за проект, но на феновете им се иска. Grinning Даже са готови вече с гифчетата.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 18:42 от mikipoli

# 248
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

# 249
Здравейте,  🌞

Хубав ден на всички

# 250
  • София
Здравейте! Grinning

към MaviMağara Nature Dizzy

https://twitter.com/CarrieHarberts
"Просто знам, че кинематографията в #MaviMağara ще бъде ЗАШЕМЕТЯВАЩА."

Nature Dizzy
още снимки Sunglasses

https://twitter.com/thebursinrus/status/1774468961507176493
"Керем Бюрсин с приятеля си Кемал Чемелек и сина му Емир напускат избирателна секция в Истанбул, 31.03.2024 г."

Nature Dizzy
nrgmama/Енерджи, Hug за посрещането на м.Април!
Мики, запомнящ се празник - рожден ден! Все такива да бъдат в семейството ти! Flowers Four Leaf Clover
/яз.Въча Thinking Родопите. Smiley Любима, любима планина! Nature Dizzy

# 251
  • София
Добро утро!       
Една позитивна мисъл сутрин може да промени денят ни.   

И една незабравима двойка, която дълго ще бъде еталон на невероятна хармония и красота...

# 252

Бирсен подхвърля някакви намеци за Ханде,  знаете ли за какво става въпрос? В Туитър пишат, че с Хакан са пред раздяла, но в неделя беше с неговата кола.. и се обърках съвсем 😀

# 253
Здравейте! Flowers Hibiscus

Тина, преди четири дни изглеждаше, че всичко е наред. Бирсен писа, че са в щастлива връзка с Хакан. Дано така и да си продължава.

Ришернала е някакво стори с клип на Ханде, на който пише: "Докато се правех на много силен, случайно станах много силен." Може просто да я вижда като силна жена и да не е свързано с любовния й живот. Ако има нещо Бирсен ще пише. Satisfied

# 254
Дано всичко е наред. В Туитър се коментира странното поведение на Бирсен. Било нетипично за нея. А тя май много рядко греши..
То и с Керем всичко уж беше наред и изведнъж така от нищото точно Бирсен писа, че Ханкер вече не съществува.

Общи условия

Активация на акаунт