Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са първите признаци, симптоми или признаци, че раждането ще започне?
Как мога да разгранича истинските контракции от фалшивите?
Какво представлява билковата кръв и как се приема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са първите признаци, симптоми или признаци, че раждането ще започне?
-
Как мога да разгранича истинските контракции от фалшивите?
-
Какво представлява билковата кръв и как се приема?
Билковата кръв е хранителна добавка, използвана за повишаване на нивата на желязо в организма. Обикновено се приема под формата на капсули, като дозировката се определя от лекар. Ако предпочитате да избягвате сиропи, можете да обсъдите възможността за приемане на билкова кръв под формата на капсули с вашия лекар.
-
Защо бебето ми не е толкова активно и често изглежда мързеливо?
-
Какво да очаквам в края на бременността?

и почти всички майчета ги връщат за повторни тонове, дори имаше някои за трети запис. Аз обаче предвидливо хапнах шоколад докато чаках да ме викнат и нямах връщане този път. Аг каза, че бебето се е смъкнало, но иначе вс си е наред. 2800гр го измери. Иначе пък като ми каза, че сега се е позиционирал на другата страна ми става ясно защо толкова го усещам, той не спря да се върти а от ляво а от дясно. На всеки преглед е на другата страна.
Заведох малкия на градина, закусих, пих кафе…и спах пак до преди малко. И мога да се наобядвам и да заспя пак. Хич не ми стига съня.
Иска ми се да няма почти нищо, за което да мисля като се приберем, а да ми е готово вкъщи и да ме чака. Миналият път таткото търча като гламав да търси същото АМ като това, което даваха в болницата (Фризолак НА беше тогава) и не намери, а като родители за пръв път бяхме супер шашардисани.