АПРИЛки в девети месец влизат, бебчета започват да излизат. – ТЕМА 4

• 46 681
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета! Дойде и моят ред да се запиша! С термин 04.04.2024 г. на 01.04.2024 г. се появи вторият ми син - Николай с тегло 3.440 кг. Бях с поставен серклаж в 15 г.с. Стигнах до края, чак ми изглеждаше нереално. Родих нормално, бързо, но доста болезнено. Болката се забравя, щом видиш малкото човече! Успех на всички и здрави бебета!
Добре дошъл на Николай! Да бъде здрав и с много късмет!

# 196
Честит да е Николай! И моят втори син се казва така Hug
Нека има много здраве във вашия дом и бърза и лека адаптация на всички пожелавам!
Аз днес съм на тонове, да видим господинчото дали ще ме пожали да са само едни, да не се налага повторение.

# 197
Честит Николай, жив и здрав да е, добър и щастлив! 🍀🍀🍀

При нас има ново 20.
Малкият е с глисти, през нощта рев, сърби го дупето, точно бях заспала към 1:30 и от 2 до 4 няма сън. Дадох нурофен, сутринта, след консултация с личната, пуснахме пкк и стъкло.
Много съм уморена, днес има доста задачи и два прегледа, при единият доктор тонове, при професорката преглед... Ако се докажат глисти, ще трябва цялото семейство да приемаме нещо като медикамент, включително и аз.
Вчера не съм писала, че бях много зле, не можех да мръдна от болка в кръста.

# 198
Честит Николай, да е жив и здрав, мама бързо да се възстанови Blush
Delightful D  много неприятна ситуация. Стискам палци да е фалшива тревога и да ви се размине с хапчетата.
За кръста ти съчувствам  искрено.

# 199
Момичета, някоя от вас знае ли дали този двуседмипен болничен на таткото който може да ползва след раждането на бебето би могъл да се прехвърли към друг човек - баба примерно?

# 200
Честит да е Николай! Heart

Delightful, това звучи ужасно с глистите. Sad Нямам съвет и за болежките за съжаление, стискам палци да ви отпусне.

Аз вече официално съм готова да ходя да раждам, минах през козметичката днес и съм в пълна бойна готовност, даже ми подари кола на краката. Бях ги оставила с идеята максимално близо до прием да ги обръсна и тя ми се изсмя, че няма да мога да се свия и ги мина с колата. Joy

Лейди, мисля че точно тези 15 календарни дни от изписването са изрично за бащата, но не съм 100% сигурна.

# 201
Честит да е Николай! Heart

Delightful, това звучи ужасно с глистите. Sad Нямам съвет и за болежките за съжаление, стискам палци да ви отпусне.

Аз вече официално съм готова да ходя да раждам, минах през козметичката днес и съм в пълна бойна готовност, даже ми подари кола на краката. Бях ги оставила с идеята максимално близо до прием да ги обръсна и тя ми се изсмя, че няма да мога да се свия и ги мина с колата. Joy

Лейди, мисля че точно тези 15 календарни дни от изписването са изрично за бащата, но не съм 100% сигурна.
Оо браво Faerlina.
И аз имам час за козметик другата седмица, надявам се да го дочакам Sweat Smile
Тоновете днес бяха добре.
За бащинството и аз така мисля, но все пак ако някой пък знае нещо друго да сподели.

# 202
Момичета, някоя от вас знае ли дали този двуседмипен болничен на таткото който може да ползва след раждането на бебето би могъл да се прехвърли към друг човек - баба примерно?

Не може бащинството да се прехвърля. Само майчинството.

# 203

Не може бащинството да се прехвърля. Само майчинството.

Благодаря!

# 204
Дами има увеличение от Януари тази година за еднократната помощ:
https://www.mediapool.bg/ednokratnata-pomosht-za-razhdane-na-det … 0-news355103.html

# 205
  • София
Честит да е Николай!
А на всички с болежки и проблеми - бързо да минават и да ги забравяте!

Ние сме си вече вкъщи от днес. Караме на смесено хранене засега. Много й е трудно да суче дълго, изморява се и заспива, та карам на сучене от нея, цедене с помпа и отделно АМ. Мини цирк сме Grinning
Имам чувството, че седмици ме е нямало в нас, а не няколко дни. Всичко ми е много по-спокойно и ненапрягащо. В петък трябва да ида да ми махат конци, хич не ми се занимава, ама каквото. Вече не усещам дърпане от конците, клякам, ставам без проблем. Даже днес и подтичвах за документи Grinning

# 206
Честит да е Николай!
А на всички с болежки и проблеми - бързо да минават и да ги забравяте!

Ние сме си вече вкъщи от днес. Караме на смесено хранене засега. Много й е трудно да суче дълго, изморява се и заспива, та карам на сучене от нея, цедене с помпа и отделно АМ. Мини цирк сме Grinning
Имам чувството, че седмици ме е нямало в нас, а не няколко дни. Всичко ми е много по-спокойно и ненапрягащо. В петък трябва да ида да ми махат конци, хич не ми се занимава, ама каквото. Вече не усещам дърпане от конците, клякам, ставам без проблем. Даже днес и подтичвах за документи Grinning
Браво, браво, много обнадеждаващо, само такива постове да има.
Останалите мамчета които са от преди това още ни вест, ни кост, кажете при вас как се случват нещата?

# 207
  • София
Честито за всички нови бебешки попълнения в темата. Здраве, спокойствие и хармония вкъщи! На момичетата, на които все още предстои, желая леко раждане.
Сега с второто дете ми е много по-лежерно, отколкото преди близо три години с каката. Нея я мерех по  два-три пъти на ден, за да следя наддаването, а сега с този младеж още не съм се организирала да извадя кантарчето от дрешника. Вчера беше на първа консултация, засега за 12 дни е качил 650г, така че може би няма и да го направя. С дъщеря ми се шашках от всякакви сополки, секрети от очите, от пъпния остатък, от рязането на нокти... Сега като знам, че всички тези тревоги минават и заминават, се старая само да се наслаждавам на времето заедно. По цял ден сме навън, кърмя бебето в парка и се надявам хубавото време да се задържи по-дълго.

# 208
  • Пловдив
Честито на всички момчета и бързо възстановяване! Аз си чакам плановото секцио и леко ви завиждам за описанието на сантиметри разкритиe, с баткото такова нещо имах след система окситоцин и то само 2 см за 5 -6 часа. Сега пак е така, нямам контракции, въпреки че и терминът е далеч, но така или иначе е секцио. Общо взето не им се излиза на моите деца явно Simple Smile За сега съм добре, тук-там някоя болежка, но в рамките на поносимото. Предстоят изследвания, ще видим хемоглобина, последно беше се вдигнал от 90 на 119, пия все още тотема. Още 14 дена и ще гушкам моето малко съкровище, нямам търпение.

# 209
hatredМного добре качва Боян, направо не ти трябва кантар, справя се чудесно ✌️

Нямам търпение и аз да се появи моят младеж !

Общи условия

Активация на акаунт