Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са първите признаци, симптоми или признаци, че раждането ще започне?
Как мога да разгранича истинските контракции от фалшивите?
Какво представлява билковата кръв и как се приема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са първите признаци, симптоми или признаци, че раждането ще започне?
-
Как мога да разгранича истинските контракции от фалшивите?
-
Какво представлява билковата кръв и как се приема?
Билковата кръв е хранителна добавка, използвана за повишаване на нивата на желязо в организма. Обикновено се приема под формата на капсули, като дозировката се определя от лекар. Ако предпочитате да избягвате сиропи, можете да обсъдите възможността за приемане на билкова кръв под формата на капсули с вашия лекар.
-
Защо бебето ми не е толкова активно и често изглежда мързеливо?
-
Какво да очаквам в края на бременността?

така беше и с номер 2, той си изчака чинно реда, та уговарям и този бебешок да си стои там до когато сме се уговорили. Факт - и това ще мине, но и при мен много пъти е имало такива емоционални моменти на - дръж се заради другите.
Засега нищо не давам, гушкане и сучене я успокояват. Пръцка си, свива крачета и се зачервява, но към момента за кратко и минава сравнително леко. Задържам с Газ бимби-то. Педиатърката също нищо не каза да даваме. Предполагам, че като отидем на 20тия ден ще спомене при нужда какво да пробваме. Предният път за баткото не виждаше смисъл да изписва, не му бяха силни коликите. Ще видим сега как ще се развие при малката.
може да си имаш твои принципи и да не искаш де а може и аз да съм го изпуснала. Аз днес прехвърлям файлове, снимки и какво ли не от тел, че да опразня малко място и за това съм и толкова активна, иначе само от тел си е малко мъка да се пишат дълги постове.
представете си колко ни е наплашил баткото.Инфакол и Биогая давам от ден 1, дано и този път имат същия ефект като с номер 2, той беше много спокойно бебче.
. Днес си говорихме вкъщи, че празник ще имаме и този месец и Цветница вече ще има още едно значение за нас. После следват всякакви семейни поводи чак до есента с едно прекъсване през октомври и после до края на януари все някой празнува. Та вече позапълнихме годината с хубави емоции