Дубай/Тема 17/

• 43 971
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за информацията за фериботните линии! Мисля, че ще ни бъде много полезна! Знаете ли дали пътуването във фериботите се заплаща със силвър-карта? Ало не - как се купуват билети?

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 20:11 от Ли

# 541
  • София
Здравейте ,

някой може ли да препоръча хотел/апартамент за 2ма  около  Марината , който да е по-бюджетен вариант .

Или около някой плаж .

Разглеждах някои хотели , но ми се виждат доста далеч , дори и с метро .

Благодаря .

# 542
По това време на годината става ли за плажуване?

# 543
  • тук-там

След средата на април чак.

# 544
  • Бургас
Здравейте ,

някой може ли да препоръча хотел/апартамент за 2ма  около  Марината , който да е по-бюджетен вариант .

Или около някой плаж .

Благодаря .

Ние ползвахме миналата година и сега за тази букнахме отново City Premier Marina. На 10 минути от Марина мол, 10 минути до метрото и около 20 от плаж JBR.

# 545
  • София
Здравейте ,

някой може ли да препоръча хотел/апартамент за 2ма  около  Марината , който да е по-бюджетен вариант .

Или около някой плаж .

Благодаря .
Мога да предложа два апартамента, в които сме отсядали не около, а в Марината, на възможно най-доброто място. Двата апартамента са на 100 метра един от друг и се намират на 3-4 минутки пеша от плажа, на 1 минута от трамвайната спирка и на 7-8минутки от метро станцията. В първия бяхме преди месец и половина.
https://bg.airbnb.com/rooms/1046165275039461817
https://bg.airbnb.com/rooms/18493990

# 546
  • София...........
Категорично не!
След 20-25 март евентуално

# 547
  • Бургас
Категорично не!
От Бургас сме , но плажувахме на 6.03. На пясъка без чадър дори усилно ми стана, но водата за мен си е студена😁, въпреки че мъжете плуваха.

# 548
  • София...........
Категорично не!
От Бургас сме , но плажувахме на 6.03. На пясъка без чадър дори усилно ми стана, но водата за мен си е студена😁, въпреки че мъжете плуваха.
Извинявам се, но в моите представи Плажувам е и да влизам във водата....
И ние 8-10 март 2023 в Абу Даби ходихме на плаж , но предимно на шезлонгите и във водата до коленцата. Децата проявиха смелост за снимките и издържаха 5-10 минути, дори плуваха Simple Smile))) Същата история няколко дни по-късно в Дубай ...
Вече 2024 поправихме грешката след 23 март можеше да постоиш във водата 15-20 минути и малко повече Wink

# 549
Да разбирам, че сега става за плаж на шезлонгите, без къпане...
Че в неделя тръгвам, да знам дали да нося бански.

# 550
  • Бургас
Да разбирам, че сега става за плаж на шезлонгите, без къпане...
Че в неделя тръгвам, да знам дали да нося бански.
Да, водата е студена.

# 551
  • София
Ние бяхме в началото на декември. Къпах се, но следобяд ми беше студено във водата. Слънцето е силно, изгорях.

# 552
  • София
Банските не заемат много място, вземете едни. Но препоръчвам да си вземете връхни дрехи като суичър, тънко якенце, дълги панталони. В пустинята си беше студено, вечерта на корабчето по Марината си беше доста хладно и въпреки, че имахме връхни си взехме и по едно одеалце. Говоря за периода 30.12-08.01.

# 553
Здравейте! Майка ми има юбилей  в началото на месец март, и искам да я заведа в Дубай. Първоначално мислих да организирам нещата сама, за да ми излезе по-бюджетно. Обаче колкото повече чета и ми се струва, че няма да мога да се организирам сама. Коя агенция бихте препоръчали, и дали да си купувам и екскурзиите от тях, или сама? Или това ще ми бъде трудно да съчетая. Изобщо какво бихте ме посъветвали.

# 554
С агенция вероятно ще е по интензивна програмата и зависи какво искате да видите все пак. Вчера мои приятели провериха в Дари Тур и места до края на март няма. Проверете за нещо останало в Marbro tours.
Иначе, да по-бюджетно е сама да организирате пътуването. Но и това зависи от цените на самолетните билети за март.

Общи условия

Активация на акаунт