Дубай/Тема 17/

• 43 911
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте.
Някой има ли представа как български гражданин може да живее легално в Дубай ?
Поздрави!

# 646
Привет, моля за мнения как е времето първите 2 седмици на Май месец....Ние ходихме Октомври и беше страшна жега...

# 647
  • София
Топло ще бъде май месец, със сигурност, то през цялото време е топло. След май е ад. Ние бяхме през декември и изгорях на плажа.

# 648
Здравейте,полета ни е след два дни.Така,че въпрос в последния момент-нали не е необходима виза или попълване на някакво електронно заявление за влизане в страната(пътуваме самоорганизирано)?Имам закупени билети,нещо трябва ли допълнително да се прави?

# 649
Здравейте,полета ни е след два дни.Така,че въпрос в последния момент-нали не е необходима виза или попълване на някакво електронно заявление за влизане в страната(пътуваме самоорганизирано)?Имам закупени билети,нещо трябва ли допълнително да се прави?
Не, нищо не трябва.

# 650
Не, нищо не трябва.
Благодаря!

# 651
Към пътувалите с Flydubai Simple Smile
Ако кетърингът не е включен в самолетния билет, има ли възможност да се закупи някаква храна на борда?
Ясно ми е че можем да си закупим на летището или да си носим, но все пак да знам. Благодаря!

# 652
  • София
Има възможност.

# 653
Благодаря, за първи път ще летим с тях Simple Smile

# 654
Храната при моя полет беше инстанти спагети и някакви сладки неща,  да не си помислите, че може да закупите от самото ядене, което се заплаща предварително. :Д Имаше останало ядене иначе и го раздаваха от първите редове докъдето стигне, на когото няма.

# 655
С малки деца сме и за да ни бъде по-спокойно на всички се поинересувах. Не става въпрос за меню. Сандвичи, сок, кроасани…, такива неща. ☺

# 656
С малки деца сме и за да ни бъде по-спокойно на всички се поинересувах. Не става въпрос за меню. Сандвичи, сок, кроасани…, такива неща. ☺

Здравейте. Щом храната не ви е включена в цената има възможност за купуване на чипс, гризини и това е. По-добре в багажа си пригответе за децата сандвичи или кроасани. Вода, чай и кафе раздават. Заведенията в зоната на Терминала са с доста завишени цени.

# 657
  • София...........
Към пътувалите с Flydubai Simple Smile
Ако кетърингът не е включен в самолетния билет, има ли възможност да се закупи някаква храна на борда?
Ясно ми е че можем да си закупим на летището или да си носим, но все пак да знам. Благодаря!
Рядко има повече от заявени пакети храна, а на борда обикновено може да се закупи чипс, гризини и подобни боклуци.... По-скоро си подсигурете храна - сандвичи, кроасани или нещо, което обичате, но да не е течно или кремообразно Wink

# 658
Можете ли да препоръчате компания за круиз с вечеря по Дубай Марина? Изобщо заслужава ли си?

# 659
Здравейте,
Средно колко парички са необходими за вечеря и има ли ресторанти с достъпни цени ?

Общи условия

Активация на акаунт