Мъжът ми ме напуска

• 24 531
  • 649
  •   1
Отговори
# 255
Aida, а тогава кой има право да ползва жилището с детето? Предпологам собственикът, т.е. в обсъждания случай мъжът?
при взаимно съгласие е каквото пише в споразумението..след като се е стигнало до такова са се разбрали участниците кой къде ще живее..

# 256
Ясно, благодаря за разяснението.

# 257
  • Далечният изток
Aida, а тогава кой има право да ползва жилището с детето? Предпологам собственикът, т.е. в обсъждания случай мъжът?
Както се разберат.
Иначе жилище се предоставя от съда, когато родителските права се упражняват от единия родител, той има жилищна нужда и е направил искане пред съда.

# 258
Обаче на какво го направихте мъжа. Тука е представена едната страна, не се знае каква е реалността. Жените също могат много гадно да тормозят от психическа гледна точка и да манипулират.

# 259
Обаче на какво го направихте мъжа. Тука е представена едната страна, не се знае каква е реалността. Жените също могат много гадно да тормозят от психическа гледна точка и да манипулират.
Мъжът е сложил рога на съпругата си, която е била в рискова бременност и е пометнала. Сега иска да се развежда и да й остави детето - тоест, той да е свободен за метресата си, а жената да се оправя както може. Затова съветите ни са авторката така да се споразумее с него, че той да продължи да издържа детето си. Не виждам нищо нередно да сме написали.

# 260
А и най вече никой не е собсвеност на партньора си …. Каквото и да е станало

# 261
Добре де, къде в провинцията има заплати по 6-7000 лева, пък било и с бонусите, които не са сигурни? Това ще да е някой кол център, в който или се задържат по 3-4 години максимум, или го закриват и се изнасят в друга държава. На мен заплатата на жената ми изглежда много реална и сигурна, в банките служители с по 20 г. стаж са с по 2000 лв.
Хайде холан, дето викаше баба ми, наяла се въшката и се показала на челото. И този ще се наиграе, въпрос на време.

# 262
Добре де, къде в провинцията има заплати по 6-7000 лева, пък било и с бонусите, които не са сигурни? Това ще да е някой кол център, в който или се задържат по 3-4 години максимум, или го закриват и се изнасят в друга държава. На мен заплатата на жената ми изглежда много реална и сигурна, в банките служители с по 20 г. стаж са с по 2000 лв.
Хайде холан, дето викаше баба ми, наяла се въшката и се показала на челото. И този ще се наиграе, въпрос на време.

Написала  е в голям град са .. къде видяхте провинция ?

# 263
Ами никой софиянец няма да напише "голям град", а всичко извън София е провинция Stuck Out Tongue

# 264
Плочкаджии, шпакловчици, електротехници, примерно, могат спокойно да изкарват по толкова ако работят бързоо и качествено и са търсени. Една баня само труд е поне 2000, а се прави за пет дена макс. Четири бани на месец и ей ти и повече даже.
Разни ИТ също изкарват доста, а работят онлайн и могат да живеят, където си искат.
Разни управители на заведения с бонусите и извънредните часове също. Готвачи в големи ресторанти, също.
Юристи, да не казвам какви са хонорарите там. Само три дела на месец и няколко консултации и ей ти ги.
И разни други всякакви професии могат да изкарват над 5-6к. Не е толкова трудно, дори и за областен град, не столицата.

# 265
Ами никой софиянец няма да напише "голям град", а всичко извън София е провинция Stuck Out Tongue

Голям град може да е Пловдив, Варна, Бургас …. Та това не е провинция

# 266
Въпрос на гледна точка Simple Smile

# 267
Аз направо и се чудя на авторката. Обижда я "дебела, мързелива", казва ѝ, че искал още, това което давала не било достатъчно (моля?), признал си е че има любовница, не я иска нито нея, нито детето, в прав текст и казва, че иска развод и тя обичала го, та го обичала. Обичаш някаква представа за него, не него такъв какъвто е. И най-важното не обичаш себе си! За съжаление най-вероято няма да се разведете, той ще си развява още повече байрака, а ти все повече ще страдаш и ще трябва да му "благодариш" , че все пак е останал с теб. Ох, чак се ядосвам като чета!

# 268
Жената писа, че мъжът работи в офис, а любовницата - на друг етаж. Ако е главен счетоводител, може да взима 6 бона спокойно.

# 269
  • Пловдив
Плочкаджии, шпакловчици, електротехници, примерно, могат спокойно да изкарват по толкова ако работят бързоо и качествено и са търсени. Една баня само труд е поне 2000, а се прави за пет дена макс. Четири бани на месец и ей ти и повече даже.
Разни ИТ също изкарват доста, а работят онлайн и могат да живеят, където си искат.
Разни управители на заведения с бонусите и извънредните часове също. Готвачи в големи ресторанти, също.
Юристи, да не казвам какви са хонорарите там. Само три дела на месец и няколко консултации и ей ти ги.
И разни други всякакви професии могат да изкарват над 5-6к. Не е толкова трудно, дори и за областен град, не столицата.
Да не забравяме енергетици, оръжейна промишленост, митници, летища, пристанища, един куп държавни служби, частния сектор за определен вид дейности или по-специфичен труд. Има си и в малките населени места хора, които вземат хубави заплати, не са много, но ги има.

Общи условия

Активация на акаунт