Мъжът ми ме напуска

• 24 531
  • 649
  •   1
Отговори
# 270
Ами никой софиянец няма да напише "голям град", а всичко извън София е провинция Stuck Out Tongue
Blush
"Всичко далече от морето е провинция."
Ърнест Хемингуей

# 271
Вие не разбрахте ли, че човекът се е издигнал, и е решил да ъпгрейдне жената, не просто да си хване любовница, като повечето мъже на високи позиции. Щом работи в голям офис/администрация, поне доходите му са легални.
Но не това е важно, а психическото състояние на авторката. И как ще се справи. Авторке, а ако не иска да говори с теб, с твоите родители, ако дойдат ненадейно на гости, ще говори ли? На семеен консултант ходите ли още?

# 272
Ами никой софиянец няма да напише "голям град", а всичко извън София е провинция Stuck Out Tongue
Blush
"Всичко далече от морето е провинция."
Ърнест Хемингуей
Хахаха, закопа Софиянци в земята с това... Satisfied Joy

# 273
Във връзка с дейността ми знам какви са заплатите в Енергото, Митница, пристанището, летището в РВД, Арсенал и то сега с войната, в НАП толкова взема директора, това са заплати на ръководен персонал най-високо ниво, на хора на възраст израстнали в йерархията или от определени политически партии.
Янчето писа, че не са в София, работи с изгората в една сграда на различни етажи. IT - тата са си вкъщи от пандемията насам.

# 274
Стеана, какво е това нездраво любопитство към позицията на мъжа на авторката? Неговата заплата, или семейните им отношения коментираме?

# 275
Промяна в семейните отношения често настъпва след финансово израставане на мъжа и хоп жена му вече е тъпа, дебела и там каквото още беше, и вече не му отива на новия имидж.

# 276
Промяна в семейните отношения често настъпва след финансово израставане на мъжа и хоп жена му вече е тъпа, дебела и там каквото още беше, и вече не му отива на новия имидж.

И аз го казах, но не е само финансовото, а и новите контакти с хора с по-високо ниво, които са по-интересни и не говорят за сметки, манджи и децата.

# 277
Докато гледам, че тук битува масово мнението, че една жена не бива да ражда, докато няма стабилна професия, добри доходи, собствено жилище и спестени поне 50 хиляди лева, щото всичко се случва.

Такова е мнението, защото има хиляди препатили жени.
Не сме в Сащ да се предписват къщи и хубави издръжки.
Та препатили жени - почват да мислят и да дават такива съвети, нормално.

Защото имам някакво достойнство, затова не бих останала, затова не бих канила и други мъже на място, което не е моето.

Щом отглежда там детето е. Чисти, готви, пере, гледала е онзи миндил 10 години - е неин дом.

Не, не е мой дом, и няма как да бъде мой дом апартамент от майка му, ако ще 10 години да съм чистила банята с четка за зъби. Мой дом ще е жилище, в чиито документи пише (и) моето име.

И какво означава "да живее там, за да му е гадно"? Тръгнеш ли да водиш войни в такава ситуация, ще загубиш, повярвай ми.

А защо би тръгнала да живееш 10 години в дом, който не е твой?
Аз ако реша мога да водя война, повярвай ми.
Мога да унищожа някого, ако поискам. Да му скапя нервната система.
Не съм авторката.
И да, ще живея там и с нищо не може да ме изгони. И с полиция няма да може даже, щом закона е на моя страна.
До развода ще седя там, на делото ще се боря за дом в който да отгледам евентуалното си дете и ако няма къде да отида.
Та да, ще му вгорча живота. Няма да му дам терен за любовниците Joy

На мен авторката вече ми е много жалка.
То бива простотии от страна на този, а тя обичам го та обичам го.
Ай сиктир. Това е някакво садо мазо тук.

# 278
  • Варна
Елора, ще го набиеш ли ? 😄
 Законовата опека в родната ни държава не е гарантирана.
 Авторката е разстроена от внезапните промени. Лесно е да давате бездушни съвети, без да сте изпитали същите емоции и отношения.
Ще си позволя да дам пресен пример. Разведена учителка от гр. Варна изтегли кредит и си купи свое жилище  Роднините и живеят в село в югозападния край на България.  Тя нарушава закона като лишава бащата от срещи. Там развода е по взаимно съгласие и с огромна ненавист, без изневери. Характерите им са доста холерични. Но жената има хъс да се развива сама в големия град.
Често детето става буфер в тези войни. И ми е непонятно как точно закона ще му опази пристрастията и психиката.
Авторката ще получи най- искрена подкрепа и утеха от родителите си. Дори и да са с по- консервативни нагласи те ще се вълнуват реално от нейното бъдеще.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 19:10 от Viviana91

# 279
Откъде знаеш, че ще получи подкрепа от родителите си?

# 280
Родителите може и всичко още по лошо да направят. От личен опит казвам

# 281
Елора, ще го набиеш ли ? 😄

Що за въпрос е това?
Къде съм писала нещо за бой и насилие?

# 282
  • Варна
Откъде знаеш, че ще получи подкрепа от родителите си?
Нормални родители поне биха я утешили. Родителите обичат безрезервно децата си , независимо от възрастта им. Прощават и защитават дори престъпници. Решението за развод е на мъжа. Ако я посъветват да търпи с компромиси, тя какви ходове има?

# 283
Тя има главв на раменете си, на 35 години. Но, като гледам, май тя изобщо няма желание да се развежда. Ще мълчи и ще търпи, докато не й прелее чашата, или докато той сам не се изнесе и не подаде молба за развод.

# 284
на 35 човек трябва сам да взима решения и да носи отговорност за себе си и детето си..
в случая детето има и баща, който да помага..
защо са ѝ родителите да я връщат назад..

Общи условия

Активация на акаунт