Мъжът ми ме напуска

• 24 967
  • 647
  •   1
Отговори
# 270
Ами никой софиянец няма да напише "голям град", а всичко извън София е провинция Stuck Out Tongue
Blush
"Всичко далече от морето е провинция."
Ърнест Хемингуей
Хахаха, закопа Софиянци в земята с това... Satisfied Joy

# 271
Във връзка с дейността ми знам какви са заплатите в Енергото, Митница, пристанището, летището в РВД, Арсенал и то сега с войната, в НАП толкова взема директора, това са заплати на ръководен персонал най-високо ниво, на хора на възраст израстнали в йерархията или от определени политически партии.
Янчето писа, че не са в София, работи с изгората в една сграда на различни етажи. IT - тата са си вкъщи от пандемията насам.

# 272
Стеана, какво е това нездраво любопитство към позицията на мъжа на авторката? Неговата заплата, или семейните им отношения коментираме?

# 273
Промяна в семейните отношения често настъпва след финансово израставане на мъжа и хоп жена му вече е тъпа, дебела и там каквото още беше, и вече не му отива на новия имидж.

# 274
Промяна в семейните отношения често настъпва след финансово израставане на мъжа и хоп жена му вече е тъпа, дебела и там каквото още беше, и вече не му отива на новия имидж.

И аз го казах, но не е само финансовото, а и новите контакти с хора с по-високо ниво, които са по-интересни и не говорят за сметки, манджи и децата.

# 275
Докато гледам, че тук битува масово мнението, че една жена не бива да ражда, докато няма стабилна професия, добри доходи, собствено жилище и спестени поне 50 хиляди лева, щото всичко се случва.

Такова е мнението, защото има хиляди препатили жени.
Не сме в Сащ да се предписват къщи и хубави издръжки.
Та препатили жени - почват да мислят и да дават такива съвети, нормално.

Защото имам някакво достойнство, затова не бих останала, затова не бих канила и други мъже на място, което не е моето.

Щом отглежда там детето е. Чисти, готви, пере, гледала е онзи миндил 10 години - е неин дом.

Не, не е мой дом, и няма как да бъде мой дом апартамент от майка му, ако ще 10 години да съм чистила банята с четка за зъби. Мой дом ще е жилище, в чиито документи пише (и) моето име.

И какво означава "да живее там, за да му е гадно"? Тръгнеш ли да водиш войни в такава ситуация, ще загубиш, повярвай ми.

А защо би тръгнала да живееш 10 години в дом, който не е твой?
Аз ако реша мога да водя война, повярвай ми.
Мога да унищожа някого, ако поискам. Да му скапя нервната система.
Не съм авторката.
И да, ще живея там и с нищо не може да ме изгони. И с полиция няма да може даже, щом закона е на моя страна.
До развода ще седя там, на делото ще се боря за дом в който да отгледам евентуалното си дете и ако няма къде да отида.
Та да, ще му вгорча живота. Няма да му дам терен за любовниците Joy

На мен авторката вече ми е много жалка.
То бива простотии от страна на този, а тя обичам го та обичам го.
Ай сиктир. Това е някакво садо мазо тук.

# 276
  • Варна
Елора, ще го набиеш ли ? 😄
 Законовата опека в родната ни държава не е гарантирана.
 Авторката е разстроена от внезапните промени. Лесно е да давате бездушни съвети, без да сте изпитали същите емоции и отношения.
Ще си позволя да дам пресен пример. Разведена учителка от гр. Варна изтегли кредит и си купи свое жилище  Роднините и живеят в село в югозападния край на България.  Тя нарушава закона като лишава бащата от срещи. Там развода е по взаимно съгласие и с огромна ненавист, без изневери. Характерите им са доста холерични. Но жената има хъс да се развива сама в големия град.
Често детето става буфер в тези войни. И ми е непонятно как точно закона ще му опази пристрастията и психиката.
Авторката ще получи най- искрена подкрепа и утеха от родителите си. Дори и да са с по- консервативни нагласи те ще се вълнуват реално от нейното бъдеще.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 19:10 от Viviana91

# 277
Откъде знаеш, че ще получи подкрепа от родителите си?

# 278
Родителите може и всичко още по лошо да направят. От личен опит казвам

# 279
Елора, ще го набиеш ли ? 😄

Що за въпрос е това?
Къде съм писала нещо за бой и насилие?

# 280
  • Варна
Откъде знаеш, че ще получи подкрепа от родителите си?
Нормални родители поне биха я утешили. Родителите обичат безрезервно децата си , независимо от възрастта им. Прощават и защитават дори престъпници. Решението за развод е на мъжа. Ако я посъветват да търпи с компромиси, тя какви ходове има?

# 281
Тя има главв на раменете си, на 35 години. Но, като гледам, май тя изобщо няма желание да се развежда. Ще мълчи и ще търпи, докато не й прелее чашата, или докато той сам не се изнесе и не подаде молба за развод.

# 282
на 35 човек трябва сам да взима решения и да носи отговорност за себе си и детето си..
в случая детето има и баща, който да помага..
защо са ѝ родителите да я връщат назад..

# 283
Като гледам бащата толкова напред я е изстрелял, че няма стигане...
По-добре да разчита на родителите си, това изобщо не е връщане назад. Има жени, които и това нямат.

# 284
защо са ѝ родителите да я връщат назад..
Сериозно ли задавате този въпрос? Ако да, значи явно не сте чували за родители които казват "Ти си го избра, сега ще търпиш!" "Сърбай си попарата!" Или пък най-лошото - "Ами да той е прав, ти си крива"
Родителите са хората, които първи трябва да подкрепят детето си, а не такива, които да се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Да потърсиш морална подкрепа при родителите  си не те връща назад. Особено в този случай.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 21:18 от Без цел

Общи условия

Активация на акаунт