Мъжът ми ме напуска

• 24 454
  • 649
  •   1
Отговори
# 405
  • ЯМБОЛ
Тя от малък град,обикновени родители,той от голям град,с добра кариера и доходи,добър стандарт досега.И изведнъж греда.Свърлва измислената приказка и фасадата се срутва.Трябва кураж,характер и воля ,за да се изправиш пред истината и да си построиш нов живот за себе си и детето.Мъжът ясно й е показал,че не му пука поне за нея.Чака да се събуди всичко да е по старому?Ами няма да стане за жалост.

# 406
Любовницата била мила и уравновесена жена, аз викам да се съберат двете с нея и да го зарежат колективно.

# 407
Толкова влюбена жена отдавна не е пускала тема. Чак си харесва и любовницата на мъжо.

# 408
Толкова влюбена жена отдавна не е пускала тема. Чак си харесва и любовницата на мъжо.
Не съм казала,че я харесвам.Казах че когато се запознах с нея (на коледният банкет на фирмата в която мъжът ми работи) преди няколко години,ми изглеждаше мила и уравновесена.
От тогава аз не съм си имала приказка с нея,не сме първи приятелки.

# 409
Тя се надява че всичко би се върнало както е било преди и те ще бъдат семейство. Но няма да е така…
Той отдавна се е отдръпнал от нея … и явно у се отвращава от нея….дали е заради килограмите или заради друго

# 410
Тя се надява че всичко би се върнало както е било преди и те ще бъдат семейство. Но няма да е така…
Той отдавна се е отдръпнал от нея … и явно у се отвращава от нея….дали е заради килограмите или заради друго

Естествено, че ще се надява - без пари и подкрепа от никъде какво друго й остава?
Ако и аз изпадна в подобна ситуация с дете точно само на това ще се надявам.

# 411

Естествено, че ще се надява - без пари и подкрепа от никъде какво друго й остава?
Ако и аз изпадна в подобна ситуация с дете точно само на това ще се надявам.

Нали има някаква заплата - 1500-1700 лева ? Това не е толкова зле
Второ все пак едно дете е, не 2,3 или 4
Не е толкова голяма безизходица

# 412
  • Варна
Само счетоводителки ли преобладават в коментарите? Какво е нужно за нормалното развитие на едно дете???

# 413
Зависи от детето
Но 1500-1700 лева заплата плюс издръжка от бащата не е чак толкова малко …
Има хора в доста по лошо положение

# 414
Какво е нужно за нормалното развитие на едно дете???
Мили и уравновесени родители на първо място, но сметките също не са съвсем без значение. Ето на мъжа са също му липсвали тези неща у дома му и ги е потърсил навън. Но сега съпругата поне знае той какво търси и евентуално може да направи опит да ги изтъкне у себе си, така че да не го тегли чак толкова да бяга навън.

# 415
Qncheto21, каква е целта на темата ви?
за обсъждане на любовницата ли е, за хвалебствия към мъжът ви ли е, за драми и предизвикване на съжаления към вас у другите ли е?
хората ви дават един куп адекватни и сериозни съвети в ситуация на развод и мнения как да подсигурите себе си и детето си, а вие единствено глупости пишете в цялата тема...

# 416
Основният проблем не е в  парите и жилището, както останахме с впечатление от първите постове, явно човекът е имотен и няма да остави детето си и майка му да мизерствват по квартири. Основният проблем е авторката  да приеме и осъзнае, че мъжът й вече не я обича приключил е емоционално с нея, влюбен е в друга, нея може да я обича само като майка на детето му, без да я уважава повече от домашна помощница, и Янчето да се опита да излезе с минимални емоционални щети, и максимални материални придобивки за себе си и за детето си.. Този брак е приключил, няма смисъл да се бориш за него. Това е. Колкото по бързо приеме, че с този мъж шанс няма да се оправят нещата, толкоз по добре за нея. Иначе, ако остане в такава конфигурация на слугиня, дори не и на съпруга, ще й се скапе психиката да си затваря очите за истината, да му се моли и унижава, докато той сам не реши.

# 417
Целта е да си оправят отношенията, доколкото зависи от авторката. Може пък да успее, като гледам и мъжът ѝ не е много склонен да си разваля живота.

# 418
Когато не сме емоционално замесени възприемаме ситуацията различно от този, който е пряк участник в нея. Освен това разводът е изключително тежка от емоционална гледна точка ситуация, и е нормално човек да минава през фазата на отрицание.

# 419
Qncheto21, каква е целта на темата ви?
за обсъждане на любовницата ли е, за хвалебствия към мъжът ви ли е, за драми и предизвикване на съжаления към вас у другите ли е?
хората ви дават един куп адекватни и сериозни съвети в ситуация на развод и мнения как да подсигурите себе си и детето си, а вие единствено глупости пишете в цялата тема...

Да помрънка май.
Да, адекватни съвети имаше много.
На които тя нищо не казва. Тя всъщност нищо не казва, глупости пише. Коментира несъществени постове май.
То и брака и като темата - глупост.
Не е като да е шокирана от това. Би трябвало да го е очаквала. Секс няма от много време. Грубо отношение, защото лежала в болница и на милото му се наложило да поеме всичко. Мда, досега живял като на хотел.
За изневярата не е разбрала вчера, а от месеци.
И сега е шокирана, че искал развод.
Аз съм шокирана защо тя не е поискала раздяла след като е разбрала за изневярата.

Общи условия

Активация на акаунт