Мъжът ми ме напуска

• 24 823
  • 647
  •   1
Отговори
# 405
Толкова влюбена жена отдавна не е пускала тема. Чак си харесва и любовницата на мъжо.

# 406
Толкова влюбена жена отдавна не е пускала тема. Чак си харесва и любовницата на мъжо.
Не съм казала,че я харесвам.Казах че когато се запознах с нея (на коледният банкет на фирмата в която мъжът ми работи) преди няколко години,ми изглеждаше мила и уравновесена.
От тогава аз не съм си имала приказка с нея,не сме първи приятелки.

# 407
Тя се надява че всичко би се върнало както е било преди и те ще бъдат семейство. Но няма да е така…
Той отдавна се е отдръпнал от нея … и явно у се отвращава от нея….дали е заради килограмите или заради друго

# 408
Тя се надява че всичко би се върнало както е било преди и те ще бъдат семейство. Но няма да е така…
Той отдавна се е отдръпнал от нея … и явно у се отвращава от нея….дали е заради килограмите или заради друго

Естествено, че ще се надява - без пари и подкрепа от никъде какво друго й остава?
Ако и аз изпадна в подобна ситуация с дете точно само на това ще се надявам.

# 409

Естествено, че ще се надява - без пари и подкрепа от никъде какво друго й остава?
Ако и аз изпадна в подобна ситуация с дете точно само на това ще се надявам.

Нали има някаква заплата - 1500-1700 лева ? Това не е толкова зле
Второ все пак едно дете е, не 2,3 или 4
Не е толкова голяма безизходица

# 410
  • Варна
Само счетоводителки ли преобладават в коментарите? Какво е нужно за нормалното развитие на едно дете???

# 411
Зависи от детето
Но 1500-1700 лева заплата плюс издръжка от бащата не е чак толкова малко …
Има хора в доста по лошо положение

# 412
Какво е нужно за нормалното развитие на едно дете???
Мили и уравновесени родители на първо място, но сметките също не са съвсем без значение. Ето на мъжа са също му липсвали тези неща у дома му и ги е потърсил навън. Но сега съпругата поне знае той какво търси и евентуално може да направи опит да ги изтъкне у себе си, така че да не го тегли чак толкова да бяга навън.

# 413
Qncheto21, каква е целта на темата ви?
за обсъждане на любовницата ли е, за хвалебствия към мъжът ви ли е, за драми и предизвикване на съжаления към вас у другите ли е?
хората ви дават един куп адекватни и сериозни съвети в ситуация на развод и мнения как да подсигурите себе си и детето си, а вие единствено глупости пишете в цялата тема...

# 414
Основният проблем не е в  парите и жилището, както останахме с впечатление от първите постове, явно човекът е имотен и няма да остави детето си и майка му да мизерствват по квартири. Основният проблем е авторката  да приеме и осъзнае, че мъжът й вече не я обича приключил е емоционално с нея, влюбен е в друга, нея може да я обича само като майка на детето му, без да я уважава повече от домашна помощница, и Янчето да се опита да излезе с минимални емоционални щети, и максимални материални придобивки за себе си и за детето си.. Този брак е приключил, няма смисъл да се бориш за него. Това е. Колкото по бързо приеме, че с този мъж шанс няма да се оправят нещата, толкоз по добре за нея. Иначе, ако остане в такава конфигурация на слугиня, дори не и на съпруга, ще й се скапе психиката да си затваря очите за истината, да му се моли и унижава, докато той сам не реши.

# 415
Целта е да си оправят отношенията, доколкото зависи от авторката. Може пък да успее, като гледам и мъжът ѝ не е много склонен да си разваля живота.

# 416
Когато не сме емоционално замесени възприемаме ситуацията различно от този, който е пряк участник в нея. Освен това разводът е изключително тежка от емоционална гледна точка ситуация, и е нормално човек да минава през фазата на отрицание.

# 417
Qncheto21, каква е целта на темата ви?
за обсъждане на любовницата ли е, за хвалебствия към мъжът ви ли е, за драми и предизвикване на съжаления към вас у другите ли е?
хората ви дават един куп адекватни и сериозни съвети в ситуация на развод и мнения как да подсигурите себе си и детето си, а вие единствено глупости пишете в цялата тема...

Да помрънка май.
Да, адекватни съвети имаше много.
На които тя нищо не казва. Тя всъщност нищо не казва, глупости пише. Коментира несъществени постове май.
То и брака и като темата - глупост.
Не е като да е шокирана от това. Би трябвало да го е очаквала. Секс няма от много време. Грубо отношение, защото лежала в болница и на милото му се наложило да поеме всичко. Мда, досега живял като на хотел.
За изневярата не е разбрала вчера, а от месеци.
И сега е шокирана, че искал развод.
Аз съм шокирана защо тя не е поискала раздяла след като е разбрала за изневярата.

# 418
Ставате гадни!
Не съм била в обувките на авторката, и не искам да бъда, но ако някога ми се наложи, последното, което ще искам да чуя са такива изказвания като последните. Трябва малко време, за да приемеш случващото се.
Малко емпатия никому не е навредила.

# 419
  • София
Аз не прочетох никъде Янчето да пита дали да се развежда, или  да иска апартамента, или каква да бъде издръжка, жената пита как де се справи емоционално и психически със всичко това.  Надявала се е, че друга жена изпаднала в такова положение може да е намерила рецептата за справяне със стреса от това положение.

Няколко пъти авторката сподели, че все още обича мъжа си и намекна, че е готова да прости и да продължат напред. Десетки страници изписахте каква издръжка да иска и как да  настоява за апартамента, как веднага да се се развежда. Ама жената не е готова за развод, тя не го иска в момента. Янчето иска да се справи с емоциите които я съсипват. Не са казали на никого от роднините, за да не ги притесняват и да не трябва да се обясняват час по час, как се чувстват, какво се случва. Янчето се надява, че любовницата е временно явление и не иска развод, а сила
 да премине през всичко това.

Общи условия

Активация на акаунт