Мъжът ми ме напуска

• 24 382
  • 649
  •   1
Отговори
# 540
Като Мирча Кришан и краставицата, така и Елунария постоянно повтаря, че и жената имала вина за ситуацията, и много държи  тя да си признае точно тук, каква е нейната вина. И като е виновна, да си взима лапето и да се разкара.
Лорелада, пак уточнява, че не визирам физическо или психическо отмъщение, а финансово такова. Ще му оставя аз всичко на него, без да имам претенции, щото съм много великодушна, да си гледа живота, а децата само моя грижа, да бе да.
Подозирам, че елунария така се пали по темата, щото чака някоя кофти съпруга да й освободи безпроблемно мъж и жилище, да си вземе децата и да ходи на майната си, без да се обръща назад.

Не ме мисли мен, мисли за себе си, имаш нужда, а и се излагаш вече.
Никъде не говоря за вина, можеш да се върнеш и да прочетеш още няколко пъти докато разбереш какво имам предвид.

# 541
Авторката като цяло се отказа да участва в дискусията май. Получи доста съвети, които, ако реши, може да последва. Не е ясна цялата картинка и има много хипотези. Като иска- да търпи, акъл не се налива. Но е факт, че не се ли заяви и отстоява, ще продължават да я тъпчат. Дали този или следващ, все тая.

# 542
Какъв гняв да насочвам, аз не ги познавам тези хора. Има тема, задавам въпроси, това е.
Любовницата какво да я мислим, ако е свободна жена, никой не може да я спре, ако е омъжена и тя, да му мисли и нея какво я чака. В случаят за изневярата може да се вини единствено мъжът, жените около него нямат отговорност да им пазят брака.
Не става въпрос за твоя гняв скъпа, а за гнева на главния герой към собствената му  съпруга. Твоят гняв е насочен към официалната на твоя, разбрахме.
Добре, не за вина, а 100 поста имаш за ПРИЧИНАТА В АВТОРКАТА.
 Ами това тук не е другарски съд.

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 13:41 от Прекрасная Василиса

# 543
Нищо не си разбрала Joy
Но аз разбрах много за теб.

# 544
А защо непременно трябва да има вина авторката?
Скрит текст:
Може мъжът й да не я е обичал силно и постепенно като са се натрупвали проблеми и на него лека-полека да му е писвало - и от нея, и от този начин на живот. На работа да е полагал усилия, да се е издигнал и да е придобил самочувствие. Вкъщи вижда жена си и е започнал да смята, че заслужава нещо по-добро. Колежката е интересна и по-добра партия (поне в неговите очи). Малко ли са тези мъже, които като се издигнат в работата си и бият шута на дългогодишните си половинки (или поне им изневеряват).

Аз вече написах вината на авторката къде е.
И ако беше постъпила по-друг начин, истинкото му лице щеше да се разкрие преди много години, а не след 10 да си скубе косите.

# 545
Някъде прочетох (мисля Руми), че мъжът не можело да бъде чисто сексуално привлечен от дебела жена. Ама моля ви се. Вкусове всякакви. Някои мъже именно това обичат.

# 546
това беше много тъпо заключение, да... Joy
щом не приличала на модел любовницата и била пълна, значи има голяма любов там, не може да е заради секса..

# 547
Някъде прочетох (мисля Руми), че мъжът не можело да бъде чисто сексуално привлечен от дебела жена. Ама моля ви се. Вкусове всякакви. Някои мъже именно това обичат.

Нали и любовницата пълничка ….

# 548
Добре, не за вина, а 100 поста имаш за ПРИЧИНАТА В АВТОРКАТА.

Ако се върнем и прочетем първият пост на авторката, ще видим, че не пита как да захапе, като бясно куче и да не пуска, дори да й извадят очите. Но за сметка на това, могат да се намерят въпроси, като:

След този разговор аз съм като призрак,плача всеки ден и не знам къде се намирам.
Не знам защо се случва всичко това и аз ли съм сгрешила и не виждам своята грешка?
Не знам какво да правя с живота си?

Та какво ти е толкова чудно и неразбираемо защо питам за отношенията им преди тази бременност и загуба?

# 549
Авторке, в крайна сметка какво смяташ да предприемеш?

# 550
  • ЯМБОЛ
А другата дали е свободна не става ясно,но пък е важно,повече от това колко кг е.

# 551
Авторката зачена, нямам намерение да си губя времето с тъпите постове на елунария, която явно няма друго какво да прави, освен да пише едно и също по форумите.

# 552
Явно остана без аргументи, "диалогът" ни може да приключи. Чувствай се свободна да ми подминаваш постовете занапред и да не ме преследваш във всяка тема, че вече става крийпи.

# 553
Направихте жената на 2 стотинки …

Много неща тука не са ясни…
Ясно е, че мъжа в момента не може да я търпи

# 554
На мен ми е интересно дали ако той беше на 1600, а тя на неговата заплата, ситуацията щеше да бъде идентична. Просто ако тя можеше да си запази стандарта без него, щеше ли да има толкова рев, или вече щеше да е продължила напред.

Общи условия

Активация на акаунт