Отговори
# 270
Е чак стерилен , той човека не е глупав , нали все пак е женкар.По тая логика всяка да забременяла от него , ако е такъв пикльо дето си мисли , че бебетата идват от щъркели.
Просто поредната манипулация на рибата..

Ще видим, дали е така. Дано! Но се опасявам, че щом го споменават, намислили са нещо. А и при болните от диабет има риск от безплодие.

# 271
Ферит защо бие Сертер??? Да защитава рибата ли или просто да си го изкара всичко натрупано на него 🤣 искам да е второто …

Абе ще има драма със Ферит и безплодието
Ама дано не е много голяма, че наистина Ифош ще ги изпревари 😂
Според мен май наистина има проблем Ферит..
Колко пъти спа с Пелин и със Сейран и никоя от тях не забремени…
Но дано не греша де..
в Х казват че по думите на Пелин корханчето и бременността е на път, защото рибата давала спойлери чрез това което казва на Сейран 😁

# 272
Хубав фраг ❤️ Прекрасни СейФер 🧿🧿🧿

# 273
Фрага е супер! 🤘

# 274
Оффф имат снимки в дома на Пелин.. познайте кой е там 😏😏😏😏

# 275
  • Ямбол
Снимат в къщата на 🐟 там са Ферит,Кая и Сертер 🤦🤷

# 276
# 277
Ако ще ми пишат отново Ферит мекотело и спасителен ангел над Пело… 😡😡😡

Ураз да се обади на Онур и да му каже че вече няма нужда от Буче и героинята ѝ Пело в сериала..

# 278
  • София
Ферит е искал дете само от Сейран, а на нея й даваха хапчета. Никакви проблеми няма. Спал със стотици жени и не знае как да използва предпазни средства, чак пък толкова. Рибата нарочно говори глупости на Сейран, за да я ядоса.
Ферит бие Сертер, защото разбира, че е изпратил хора след него и Сейран, нищо не знае за Animal Fish

# 279
# 280
Здравейте момичета!Фрага е супер!Ей такива Сейфер искам да виждам!Според мен ще вкарат драма с бременността и причината ще е диабета на Ферит.Ако помните бях споменала в един от коментарите си,че много успешно можеха да вкарат това за да се усъмни Ферит в бременността на Пипи Общата.Сигурно ще има паралел  Асуман-Фуат,а сега Ферит-Сейран.Първото беше направено безнадеждно,но второто не е такова. Ще стане драма по нататък в сериала,но предпочитам да гледам борбата на Сейфер срещу болестта отколкото войната им с Пипи общака,Неври и Акъновци и някакви забулени същества от рода на неопределения пол "то"!Точно в тази борба любовта им ще стане по-силна,а и трябва, все пак, до 3-ти сезон да се избегне бременност.Нека израснат заедно в битките си срещу болести,финансова независимост,учене,кариери и тогава да се случи "чудото",като "черешката на тортата".Интригите с минали и бъдещи любовници,с деградирали стринки,с бащи търговци на дъщери вече се изчерпиха.Време е за битката на новото семейство за място под слънцето,за да не повтаря грешките на своите родители и "чудото" да расте в извън токсичната среда на техните семейства.

# 281
Добър вечер  Hug  Hug  Hug
Фрага ми хареса ,ще ни очаква мноооого огнена серия в петък Heart  Simple Smile
Пелин е страшна гнус  Angry
А СейФер са мнооооого страстни .  Nature Fire   Heart

# 282
Фрагмана е 4/6 но ми хареса ,че облечена добре Афра
няма да лъжа до сега не съм я видяла този сезон така добре облечена.

# 283
Мисля,че целувката на Сейран и "благодаря"-то и към Пелин е излязлата наяве истина за не изневярата на Ферит.Пипи Общата явно си призна,че Ферит не е спал с нея във въпросния 19-ти епизод и затова е използвала "отвратителния" Сертер.Е,ми отвратителен е защото не е женен.Тя,общачката,си пада само по женени мъже,все пак е със статут на "любовница"!Да е само "гадже" не е престижно.Ама и тоя Сертер,готино момче,едва ли ще страда от недостиг на обожателки какво още се занимава с тая пропаднала общачка не ми се вързва нещо.И тоя Кая,като не иска Суна дете,общачката ли ще става майка на детето му?Тая май само "донори" си търси.Първо "противния" Сертер,после "противния" Кая.Май превърна бременността в търговия,само да се добере до Ферит ама няма да я огрее.

# 284
Сейран ще души Пелин, Ферит ще удря ... Само на мен ли ми идва в повече насилието?! Какви родители ще са? Такива ли са богатите и образовани хора в Турция? Много се принизи сценария до  зрелище... И колко дълго могат да задържат зрителите шокирайки ги?

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 01:07 от teya123

Общи условия

Активация на акаунт