Отговори
# 285
Аз пък мисля ,че благодаря е от паралел на Ферит тоест затова че е вкарала жена в леглото му и са и излезнали кривите сметки ,че са се запознали те двамата с Ферит.Колкото до последните и патрони както казваше Ферит на Тарък това да не е воден пистолет ;д

# 286
teya123 Според мен Ферит няма да удари.А що се отнася до Пипи Общата,въпреки,че съм абсолютно против насилието и не съм агресивен човек,това нещо вади най-тъмното от мен на вън.Сейран,след всичките гадости които и причини общачката,прати мъжа на живота си да и даде кураж и "спасява" от смърт,подкрепи я в МОЛ-а,опази я от гнева на Ферит когато разбра за Сертер, а тази продължи да разрушава животи.И какво получи Сейран за благодарност,нови интриги и домогвания до семейството и.Еее,стига толкова пък подигравки.Со кротко и со благо не стана,е сега и малко кютек.Стига благородство.Като не разбира от добро,ще яде дърво.

# 287
Добро утро, момичета. Афра вече върти палките на барабаните 😀:
https://www.instagram.com/reel/C4_1xbQNpqt/?igsh=ZWhsa2tpbW85YWRv

# 288
Според мен Ферит ще се сети как баща му удари Океш и той няма да удари Сертер и ще прекъсне този насилнически цикъл от дядо му и баща му, защото Ферит не е такъв..

Kocamda kocam 😂
https://vm.tiktok.com/ZGe5vYgVU/

https://vm.tiktok.com/ZGe5vmDJp/

Точно както Ферит благодари на Пипи че нейните планове са го срещнали със Сейран така и Сейран и благодари 💋
Няма да лъжа Сейран е много гореща с това облекло и в червено 🔥

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 08:37 от Kirilovaa98

# 289
# 290
Ох, ново 20 🤦 Сега пък Ферит стерилен🙄
А тая патка заспала не допуска ли, че просто си е пазил генетичния материал от нея?
И друга простотия.. Открито признава, че е използвала Сертер да забременее и да върже Ферит ли?
64 серии не можем да се отървем от тази.
Дано не е стерилен де. Вече безсилието на сценаристите крещи от екрана 🤦
Но пък от друга страна, репродуктивните проблеми са доста актуална тема в наше време. Може и да има някакъв смисъл от такъв сторилайн.

# 291
Стерилно на баба й хвърчилото Grinning
Аз мисля, че вече достатъчно й благодариха на Общата и е време да поеме към залеза Sunglasses

# 292
Да и трима я "обичаха", не е останала без внимание 🤣

# 293
  • София
При положение, че проблеми имаха Асуман и Фуат не вярвам да напишат Ферит по този начин. Това са измишльотините на рибка, за да дразни Сейран. Явно се издава накрая, че не е спала с него в 19-та серия, затова е целувката.
Паралели

Мисля, че първо Ферит отива да търси Кая и разбира, че Animal Fish живее там. Казва на Сейран и тя отива на другия ден да се разправя с нея.

# 294
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Дълго чакан фраг,  но за сметка на това качествен. Надявам се на една огнена серия, която да стопли душите ни.
СейФер толкова влюбени, щастливи и истински чак да не им се нагледаш.
Надявам се Ферит да не удари Сертер, но за сметка на това Афричка ме изкефи като благодари на Пипи.
А, колкото до бездарната простакеса Пипи готова е на всякакво унижение само и само са остане в сериала. Е, това не мога да го разбера - да те плюят, а ти да мислиш, че дъжд те вали.
Ифакат много късно се сети за наследник, но пък донора е много секси  пич.
Рени благодаря за превода. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 295
  • София
Сериалът е официално подновен за трети сезон по Стар ТВ. Рибарчето е продаден в над 120 държави

ChampagneChampagneChampagne

# 296
А има ли някаква яснота кога ще започне да се снима трети сезон?

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 13:24 от Pippi03

# 297
Скрит текст:
При положение, че проблеми имаха Асуман и Фуат не вярвам да напишат Ферит по този начин. Това са измишльотините на рибка, за да дразни Сейран. Явно се издава накрая, че не е спала с него в 19-та серия, затова е целувката.
Паралели

Скрит текст:
Мисля, че първо Ферит отива да търси Кая и разбира, че Animal Fish живее там. Казва на Сейран и тя отива на другия ден да се разправя с нея.

Сейро се мята като една пантера върху ненужната героиня Heart Eyes
Целувката е излишна, според мен, нямаше нужда са си стават толкова близки Smiling Imp

Значии много тъпо ни представят, че уж Феро бие Сертер заради скумрията, което хич не е така. Не знам защо зорлем си насилват късмета от продукцията, ама нейсе Imp

# 298
  • София
А има ли някаква яснота кога ще започне да се снима трети сезон?

Миналата година започнаха снимки през август. Сега е много рано за тези неща. Първо трябва да кажат кой е подписал, кой не е, такива работи.

# 299
  • Яко в Матрицата...
Може Афра да не подпише и тогава Рамо да продължи с Буче/Пельо в трети сезон Joy

Общи условия

Активация на акаунт