Начални училища в Пловдив - Тема 4

• 23 961
  • 465
  •   1
Отговори
# 435
Нищо не казахте общо взето.

Това реших, това казах. Като ви дойде на главата, ще разберете много бързо.

# 436
  • Варна
Може ли все пак да дадете повече информация?

Нищо не казахте общо взето.

Това реших, това казах. Като ви дойде на главата, ще разберете много бързо.

# 437
Защото всичко е с главата надолу. Не знам от учителя ли е или от училището, но... не се случват нещата. Комуникация 0, дисциплина 0, учебен процес - хаос... никакъв контрол, мизерия, а в занималнята е направо страшно.
При коя госпожа сте в Райната? Защо сте недоволна?
Ще споделим ли коя е класната Ви?И защо мизерия? Предполагам, че имате предвид в преносния смисъл, че сега реновираха училището и е според мен изпълнението е добро: модерно, чисто е.

# 438
  • Варна
Не, няма да споделя коя е класната ни на този етап. Под "мизерия" имам предвид не цялото училище, а класната стая. Което зависи от дисциплината.

Защото всичко е с главата надолу. Не знам от учителя ли е или от училището, но... не се случват нещата. Комуникация 0, дисциплина 0, учебен процес - хаос... никакъв контрол, мизерия, а в занималнята е направо страшно.
При коя госпожа сте в Райната? Защо сте недоволна?
Ще споделим ли коя е класната Ви?И защо мизерия? Предполагам, че имате предвид в преносния смисъл, че сега реновираха училището и е според мен изпълнението е добро: модерно, чисто е.

# 439
Здравейте!

Синът ми през 2026 ще е първи клас. Имате ли впечатление за Монтесори паралелките в Седмичисленици в Тракия?

Благодаря!

# 440
  • Пловдив
Здравейте! Отзиви за "Душо Хаджидеков ", II  сграда в кв. Съдийски?
Нямам впечатления от 2ра сграда в Съдийски, но за основнатата.... Ад! Това е гнездо на усойници и най-хапещата е директорката, която разбира се е и на 2ра сграда. Това е кошер за лигави деца на още по-лигави родители с огромни петенции, че отглеждат Спасителя! Учителките, с които съм имала нещастието да се срещна, за мой късмет само за кратко, сега са на 2ри клас. Луди, в буквалния смисъл и доволно подкупни. Същото се говореше и за учителките на другата паралелка! Тръпки ме побиват само като мина покрай сградата! И с право ги съдят родтелите на детето, което преди 2-3 години се самоуби!

# 441
Леле, това е звучи... направо се плаша от този първи клас вече. То почти никъде няма читаво.
То рибата се вмирисва от главата, когато директорката е такава, целият колектив също е.
Благодаря за отзивите.

# 442
И с двете ми деца случих на страхотни учителки 1-4 клас - и класните, и госпожите на занималня!

# 443
В кое училище?

# 444
НУ "Климент Охридски". Внимателно проучих както училището, така и госпожите, които щяха да поемат първолаците.

# 445
А какви врътки правите, за да се класирате в училище,  което не ви е по район? Районирането е много тясно, почти няма шанс за друго училище извън района. Оттам каквито и проучвания да се правят, файда няма, когато няма шанс да приемат детето.

# 446
В много малко училища е необходим районът, за да се влезе. Обикновено в централните, но от няколко години наблюдавам, че  и в Патриарх Евтимий (Лиляната) и в Княз Александър 1 и Душо Хаджидеков имат свободни места за 1. клас за деца извън района им, че даже и на 2. класиране. Най-проблемни са Черноризец Храбър и Димитър Талев (там си запълват местата на първо класиране още), но във всички останали училища винаги се намират места и за деца извън района в последните няколко години. Дали ще си при определен учител вече е различно, защото някои училища позволяват избор на учител, други не.

# 447
Благодаря за това разяснение!

# 448
Лиляната я следях преди 5 години, тогава рязко намалиха приема и беше невъзможно да се класираш, ако не ти е по район.

# 449
Здравейте, детето ми през септември ще бъде първи клас. Някой има ли информация кои учители ще поемат първи клас в Свети Патриарх Евтимий.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 21:35 от hrisisu

Общи условия

Активация на акаунт