Начални училища в Пловдив - Тема 4

• 22 705
  • 438
  •   1
Отговори
# 420
  • волно калдъръмче
Зависи какво търсите. Управлението там не е ок, което значи, че и учителите са изнервени.

# 421
  • Варна
Здравейте, момичета!

Някой може ли да ми даде отзив как са нещата в "Александър I" и в Яворов в 1ви клас?
Ние сме в Райната и съм, меко казано, разочарована. Искам да местя детето и събирам мнения.

# 422
  • Пловдив
В "Яворов" имам първокласник и петокласничка първа година, нямам никакви оплаквания от училището засега.

# 423
При коя госпожа сте в Райната? Защо сте недоволна?

# 424
Някой може ли да сподели мнение за Антим I? Това е единственото ни училище по адрес, а чувам доста разнородни мнения.
Някои учители са много читави и прекрасни, други - ужасни, директорката си има любимци учители и това рефлектира и върху децата.

# 425
Изненадана съм за Райната. Но случаи всякакви. Имам познати в Яворов (по-големи са вече децата), доволни са.

# 426
Дъщеря ми е 1ви клас в Княза, никакви оплаквания нямам засега.

# 427
Някой може ли да ми даде отзив как са нещата в "Александър I"

Да, мога! Молете се на всички богове да не ви се падне "бабата с кравата Милка". Наистина, повярвайте ми!

# 428
Нищо не казахте общо взето.

# 429
  • Варна
Коя е тя? Коя паралелка води?

Да, мога! Молете се на всички богове да не ви се падне "бабата с кравата Милка". Наистина, повярвайте ми!

# 430
Здравейте! Отзиви за "Душо Хаджидеков ", II  сграда в кв. Съдийски?

# 431
  • Варна
Защото всичко е с главата надолу. Не знам от учителя ли е или от училището, но... не се случват нещата. Комуникация 0, дисциплина 0, учебен процес - хаос... никакъв контрол, мизерия, а в занималнята е направо страшно.
При коя госпожа сте в Райната? Защо сте недоволна?

# 432
Моето дете е в Яворов, 2 клас. Като цяло от организацията съм доволна, вече си зависи от учителя другото. За първи клас, ако има място в класа на г-жа Марина Петрова, мисля, че ще останете доволни. Тя беше на нашите деца миналата година на занималня, страхотна е. От тази година е класна на 1а мисля.

# 433
  • Пловдив
Моят е при Марина Петрова - 1"а" е, да.

# 434
  • Пловдив

Коя е тази госпожа? какъв е проблемът при нея?

Общи условия

Активация на акаунт