Начални училища в Пловдив - Тема 4

• 23 941
  • 465
  •   1
Отговори
# 465
[Благодаря ви много за споделените мнения 😊 И на вас #Blinc 😊 Успешна Нова Година ви жела 🍀quote author=AsitaNew link=topic=1640385.msg50698744#msg50698744 date=1768304785]
За учителите в начален етап на Димитър Талев не мога да кажа нищо, доста често ги въртят там. Освен да разпитате родители на деца, които в момента са там, друго не мога да ви посъветвам.
Учителите в К.К.Философ, от които имам преки впечатления не са сега на 4. клас. За Топчиева, Видева и Милушева, които в момента са на 4. клас имам много хубави отзиви от познати родители, чиито деца са били при тях, познавам и една от учителките на занималня Костова, която също е много добър преподавател и педагог (мисля, че бяха тандем с Видева). За Кл. Охридски до 4. клас много го хвалят като успехи, не знам като отношение. Децата им са много добре подготвени за 5. клас, защото трябва да продължат някъде, голяма част продължават в Лиляната в профилираните паралелки с български и математика, има и деца, които отиват в МГ, но там вече трябва подготовка   и извън училището от родител или от учител, който да обясни тънкостите на изпитите за МГ.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт