Начални училища в Пловдив - Тема 4

• 21 418
  • 419
  •   2
Отговори
# 405
Има класиране вече.
Моят човек е класиран в "Яворов", само там бяхме кандидатствали. Сега ще е шоу, ако кака му, която завършва начално училище, в последния момент реши, че иска другаде (или се окаже, че няма места), а уж трябваше да са в едно училище.

Поздрав за всички с тениска:
Скрит текст:

Готина тениска, честит прием! Ние сме приети в СУ “Свети Климент Охридски”. Виждам, че им дават втора паралелка за първи клас, което е шанс за още дечица, неприети досега.

https://www.marica.bg/plovdiv/obrazovanie/zaradi-mnogo-neprieti- … rvolaci-v-plovdiv

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 11:49 от Ruja_Mama_Uragan

# 406
Здравейте!

Разучавам въпросът за частните начални училища в Пловдив и ме интересува конкретно Частно училище Искра.
Обаче дочувам, че в същата сграда, в която те са позиционирани, се е настанила и евангелистката църквата "Светлината на света". Някои знае ли дали има нещо общо между двете?
Благодаря предварително!

И двете ми деца учат там и мога да ви уверя, че няма нищо общо между ЧОУ “Искра” и църквата.. те са в другото крило, което е с отделен вход и двор. Децата нямат никакви контакти с представители на тази организация.. иначе мисля е друга (май протестантска) казва се “Пробуждане”

# 407
Активизирали сте рекламната кампания. Отговаряте в едната тема на пост от м. март, а в другата - директно към рекламата?

# 408
Активизирали сте рекламната кампания. Отговаряте в едната тема на пост от м. март, а в другата - директно към рекламата?

Вие имате ли проблем със споделяне на преки впечатления и информация за учебно заведение (от родител на 2 деца там) в тема за училища в Пловдив?

# 409
  • Пловдив
Към момента на кандидатстването трябва да имаш.

# 410
Здравейте. Може ли мнения за учителките, които поемат първи клас в Райната- Кувенджиева и Чалмова Simple Smile

# 411
Здравейте, може ли някой да  изкаже мнение за г-жа Добринка Кисьова, начален учител в Яворов, Пловдив.

# 412
Здравейте. Може ли мнения за учителките, които поемат първи клас в Райната- Кувенджиева и Чалмова Simple Smile
Коментирала съм и друг път, но няма да спирам да повтарям, че г-жа Кувенджиева за мен от най-страхотните преподаватели: изключително харизматична, с уникален подход към всяко дете, амбициозна (в най-добрия смисъл ) да накара да се почувстват децата ( а и ние родителите), спокойни и щастливи в училище, да ги научат да учат и уважават. Голям късмет сте изкарали..на нас много ще ни липсва тази година ( дъщеря ми ще е 5 клас)..

# 413
Може ли мнение за Мария Панева от Райна Княгиня?

Бяхме писали, че искаме да сме при г-жа Кувенджиева, но са ни сложили в друг клас.
Някой знае ли на какъв принцип ги разпределят?

# 414
Мисля, че принципът на разпределяне е по реда на записване и докъдето има "места" за тази госпожа. По принцип не са длъжни да се съобразят с предпочитанията на родителите, но се опитват да го правят. Обаче ако има прекален наплив за конкретен учител, няма как да угодят на всички.

Иначе мисля, че всички начални учители в Райната са ок. Не съм чула някакви оплаквания от някоя. За 1-4 клас говоря.

# 415
Здравейте, имам близнаци и по-голямо дете. То е в училище което не ни е по район, искам малките също да учат в това училище. Въпроса ми е, ще имат ли шанс според вас, след като не сме в района, но пък имат по-голям брат който учи там.

# 416
  • Пловдив
Да. Получават максимален брой точки, ако по-голямото дете е на не повече от 12 години.

# 417
Здравейте! Знаете ли кои са началните учители вмомента на четвъртокласниците в ОУ”Алеко Константинов” и евентуално с какви впечатления сте? Ще ми е полезно и за ОУ”Драган Манчов”, ОУ”Райна Княгиня”. Благодаря предварително 🙏🏻

# 418
За Райната мога да дам отзиви за Десислава Манева - страхотна във всяко отношение Simple Smile Но и за останалите учители на сегашните четвъртокласници съм чувала положителни мнения. Синът ми беше от предишния набор на тези учители, та затова знам. Освен ако част от тях не са се сменили, но мисля, че не са.

# 419
Някой може ли да сподели мнение за Антим I? Това е единственото ни училище по адрес, а чувам доста разнородни мнения.

Общи условия

Активация на акаунт