💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 107
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • Paris
Аз много харесвам Галена и Петър и двойката от Перник са големи сладури. Сияна ми се струва злобна, обсебваща и контролираща и според мен тепърва ще си показва характера. София и Тихомир пък са ми фалшиви и наистина ме изумяват със самочувствието си 😀 Йоана и Румен… Йоана се държи като майка на Румен. Все е недоволна и мрънкаща. Не виждам любов в тези отношения.

# 376
  • Sunshine state
И аз харесвам Денис и Дарина, въпреки представянето им. В началото си мислех, че са глуповати, но като им слушам синхроните, съм на съвсем друго мнение - мисля, че са по-интелигентни, уравновесени и възпитани от доста от другите двойки.

# 377
Katrin0 беше нов профил, създаден на 25.март2024

# 378
Katrin0 беше нов профил, само с публикации в Един за друг.

Мария ли е висока или Емо е нисък?

Скрит текст:

И нещо друго,
Кой е най-богат?: Светльо, защото карал еди каква си кола. Ами футболиста - къде го слагат?

# 379
  • София
И аз харесвам Денис и Дарина, въпреки представянето им. В началото си мислех, че са глуповати, но като им слушам синхроните, съм на съвсем друго мнение - мисля, че са по-интелигентни, уравновесени и възпитани от доста от другите двойки.

В играта с разпределението на семейния бюджет, те бяха сложили най-много пари на обучението. Той вземал две години за една, тя също нещо учела.

# 380
Аз щях да се накефя, ако Дарина беше обяснила на Сияна защо им наливат в тяхната колба Grinning

Ивана и Ивайло наистина играят нечестно и шмекеруват, това не ми харесва.

Следващата игра ще е мъка за мъжете, хем ще трябва да избират тоалет, хем ще трябва да се обясняват в любов Grinning
В анонса двама се пулеха в етикета на един сутиен Laughing Вечния въпрос, кой размер сутиен носи жена ми Stuck Out Tongue Winking Eye

# 381
Не мисля, че Галена е толкова невинна и заблудена колкото се опитвате да я изкарате.
След последната загуба, много тънко и деликатно набиваше канчето на Петър как и какво трябвали да променят в игрите за да печелят. Но беше много умело, уж себе си критикуваше, но индиректно се отнасяше и до него!
Всички маски малко или много вече паднаха освен на "слънчевото семейство" и особено на Слънцето на къщата. Галена играе най-умело ролята си на добрата и лъчезарната, но каква е всъщност знае вероятно само Петър 🙄

# 382
  • София
Според мен си е точно такава. Може да е лигава на моменти, но не мисля че играе роля или е стратегия да се хареса на всички. Просто е неопитна и приема всичко за чиста монета. Май нямат и деца, нали? Личи й.

# 383
Аз нали съм назад с епизодите, сега гледам от 22.3, с пижамите и закуската.
Тишо ми си издигна в очите (че беше близо до дъното). Чест му прави, че предупреди Ивана и Иво как коалицийката иска да ги изгони.

Ами точно тези, които не харесах от началото. Затвърждавам си мнението и за полицаите, и за Сияна и Светослав. Румен и Йоана са ясни. А противно на повечето тук, Михаела и Венци така и не ги харесах. Сега става по-ясно защо Simple Smile

Знам, че Ивана и Иво губят, но остават във вилата в последния епизод. Много се радвам. Нека още толкова да са им трън в очите.

П.П. според мен Ивайло е много импулсивен и емоционален. Но в никакъв случай не мисля, че е насилник. Нито към Ивана, нито към друг. Просто избухва за кратко и му минава. (Поне аз съм така).

А може ли някоя добра душа да напише, може и на ЛС,  какви коментари са изтрити? Ивайло Герасимов коя двойка е бил казал като най-антипатична?

П.П. 2.   Дилян ми е симпатичен, как си признава, че нито е умен, нито е мускулест, че не винаги разбира въпросите и т.н. Добродушен ми е, забавен и някак простодушието му ми допадна.

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 14:58 от Рошличката

# 384
Аз нали съм назад с епизодите, сега гледам от 22.3, с пижамите и закуската.
Тишо ми ке изгидна в очите (че беше близо до дъното). Чест му прави, че предупреди Ивана и Иво как коалицийката иска да ги изгони.

Ами точно тези, които не харесах от началото. Затвърждавам си мнението и за полицаите, и за Сияна и Светослав. Румен и Йоана са ясни. А противно на повечето тук, Михаела и Венци така и не ги харесах. Сега става по-ясно защо Simple Smile

Знам, че Ивана и Иво губят, но оставят във вилата в последния епизод. Много се радвам. Нека още толкова да са им трън в очите.

П.П. според мен Ивайло е много импулсивен и емоционален. Но в никакъв случай не мисля, че е насилник. Нито към Ивана, нито към друг. Просто избухва за кратко и му минава. (Поне аз съм така).

А може ли някоя добра душа да напише, може и на ЛС какви коментари са изтрити? Ивайло Герасимов коя двойка е бил казал като най-антипатична?
Ох, и аз не можах да прочета изтрити коментари...
Ако може някой да преразкаже, може и на лични!

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 10:15 от monii

# 385
С две думи:
Галена е много добродушна и наивна и от това ще си пати, защото ще бъде подведена, но накрая ще се усети. Понеже е директна ще си каже всичко на когото трябва.
Марго е злобен стратег, влязъл за победа на всяка цена, но щяла да лъсне.
Мишето и Венци също са влезли за победа, но много обичала мъжа си въпреки дудненето.
Сияна- подмолна и глуповата, но също много обичала Светлето.
София правела много точни коментари на синхроните.
Щяло да бъде много интересно.

Някой друг може да допълни, защото не успях да прочета всичко.
Edit: Тази година няма връзкарски истории като миналата, продуцентът бил друг.

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 10:49 от Анонимен

# 386
Лично за мен нищо интересно, а просто едно мнение, една гледна точка. Нищо "от кухнята" на предаването, нищо което не знаем.

Ивайло ако още чете тук да каже на кой от мъжете му шарят най- много очите? Grinning

# 387
Мария ли е висока или Емо е нисък?
Емчо си е нисичък. Е, не колкото водещите на "Семейни войни", но все пак... Grinning

# 388
  • До морето
Единственото "от кухнята", което разбрахме беше, че двойките гласуват предварително и това на телевизора е само проформа. И това го каза Герасимов, а не новорегистрираната дама. То не, че не е близо до акъла и не сме го предполагали, но Герасимов го потвърди.
Всичко останало от вчера беше ала-бала, Галена е много наивна, ала-бала, гледайте, става много интересно! И любимото ми - питайте ме, да ви разказвам пикантерии - ама, аз все пак не мога нищо конкретно да ви кажа 😀

# 389
Каза също, че няма да има връщане на двойка този сезон

Общи условия

Активация на акаунт