💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 109
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Изтрити са мненията на Katrin0...

# 361
Явно не трябва да се разказват неща от кухнята

# 362
Е то нямаше кой знае какви пикантерии, повечето сами си съставихме мнения от гледането дотук.

# 363
Според мен беше некоректно да коментира, ако е от екипа на предаването. Не че научих нещо ново. А в бързооборотните теми на реалита се трие всичко което е спам.

# 364
  • София
И последващите въпроси към нея..затова липсват 2стр.

Е то нямаше кой знае какви пикантерии, повечето сами си съставихме мнения от гледането дотук.
Да, нямаше някаква конкретика, но явно и това е нередно..

# 365
  • Варна
Какво изтървах, докато приспивах детето?

# 366
Нищо. Влезе една да ръси пикантерии уж от кухнята на предаването, ама и сецнаха ентусиазма, а и тя всъщност нищо не каза. Попитах я дали рейтинга на предаването е спаднал и участието и в темата е трик за повдигането му, но така и не ми отговори. Други я питаха разни работи, но отговорите и бяха уклончиви и повече под формата на "аз така виждам нещата", но ще видите много интересно ще е занапред, пък уж пикантерии щеше да споделя. Дрън дрън.

# 367
Вече са я уволнили Trollface

# 368
Ако ги наемат сезон за сезон, едва ли са я уволнили!

Първо като прочетох това за интересното занапред, се сетих за едно стори на Софка, което гледах днес. Някой я беше питал нещо и тя със същите думи беше отговорила 🤔

# 369
Ако изобщо е жена...Grinning

# 370
Дарина и Денис. Хич ги няма в игрите  , но са ми много симпатични
Скрит текст:

# 371
Дарина е много красива.

# 372
Много добре пя Денис снощи. Запомних и от визитката им как се събират със семейството и роднини и пеят народни песни заедно. Хубава традиция, която показва на какво държат и какво е важно за тях. Хареса ми и категоричната реакция на Дарина спрямо Сияна.
Edit: Стори ли ви се снощи, че самата Мария Игнатова беше леко объркана от развоя на играта и от реакциите на някои хора?

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 00:02 от Анонимен

# 373
И аз харесвам Дарина и Денис, тя е много хубавичка! Само не ми е ясно при положение, че си личи, че много се разбират и все са заедно, как може той въобще да не е наясно със специфични неща за нея. Хич не се задълбочава това момче.

# 374
Аз мисля, че нямат много стаж като двойка и за това се получава така.

Общи условия

Активация на акаунт