💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 115
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Katrin0,  в предаването ще се разбере ли за изнерявата на Крис?
Аз не виждам как може да обичаш някой и да го правиш на глупак по този начин. В предаването създават доста фалшива представа за себе си.

# 346
Тази година ме дразни предаването, че го превърнаха в поредния Биг Брадър, но явно това се търси....
Ама като се замисля след толкова сезони е нормално да има изработена стратегия. Особено на тези по- нахъсаните участници. Пък и става дума за пари/ награда, ще драпат със зъби и нокти.

# 347
  • София
След такава игра е редно никой не да не си тръгва, така че не съм изненадан, че оставиха Ивана и Ивайло. Но те ги оставиха по такъв начин, че реално няма да участват в борбата и да трупат пари. Но Мария намекна, че ще им се даде втори шанс на по-късен етап... Явно няма да връщат вече изгонени двойки (а и минаха на подкаст при Денислава), така че Ивана и Ивайло най-вероятно ще получат този втори шанс срещу друга двойка/двойки, които по същия начин няма да си тръгнат, но и няма да участват в игрите и гласуванията пред телевизора.

Ето как аз бих отговорил на въпросите, но само от това, което съм видял на екрана:
1) Модел за подражание: няма такава двойка, хмм, хайде от мен да мине: Галена и Петър
2) Коя двойка не е модел за подражание: Лизи и Данчо
3) Най-скучна двойка: Лизи и Данчо
4) В коя двойка има най-много разбирателство: Галена и Петър
5) Коя двойка не бихте поканили на вечеря: Лизи и Данчо ; интересно нямаше го обратния въпрос: бих поканил Хриси и Ивайло или Гери и Светльо (и двете двойки отпаднаха), хайде с малко повече: Иво/Хриси
6) Коя двойка предизвиква завист: няма такава
7) Кой мъж подценява най-много жена си: Данчо
8 ) Коя двойка има най-много проблеми във взаимотношенията си: Софи/Тишо.
Тя на два пъти тя рева заради него. Лизи и Данчи не бих казал, защото явно на Лизи и харесва да бъде мачкана
9) Коя двойка е най-разхвърляна: Не мога да отговоря, не им гледам стаите и как са подредени. И да съм видял, не съм обърнал внимание
10) Коя жена използва най-много нецензурен език: Йоана
11) Кой мъж най-много подкрепя половинката си: Петър без никаква конкуренция
12) Кой е най-малко суетния мъж: ами Данчо, то си му личи...
13) Коя жена се влияе най-много от мнението на другите: Сиси
14) Коя двойка е израснала най-много докато са били във вилата: Дарина и Денис
15) Коя е най-забавната жена: Няма такава. Не са ми забавни. Може би все пак Петя или Галена, ама не мога да дам отговор.
16) Коя двойка има нужда да изразява любовта си по-често: Софи и Тишо
17) За коя двойка победата е на всяка цена: Марго и Крис
18) Коя двойка най-често казва обичам те и си споделя явно любовта: Не съм обърнал внимание. Хм, тук според мен Иво и Хриси са начело, но те отпаднаха вече. Бих добавил и Петя и Дилян.

Интересно спестиха ни два въпроса. Имаше 20 въпроса, излъчиха 18

И за финал от мен:
Коя двойка е най-много един за друг от видяното: Галена и Петър според мен
Коя двойка е най-малко един за друг от видяното: Ивана и Иво. Сори ако четат, не ги познавам. Криндж са ми. Явно се обичат, все пак 3 години са заедно, но Иво трябва много да се промени...

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 01:53 от Diavolo

# 348
Човекът не е добре с нервите, показа го и на играта със закуската в леглото, където Ивана го успокояваше като дете.
Ами там, дето риташе кубовете (с частите от лицето), само защото бил объркал устната или веждата...

# 349
Чак сега изгледах последния епизод,но ми направи впечатление примерно още на 1-я въпрос ''коя двойка е пример за подражание'' отговора на мнозинството е Софи и Тишо,а само 2-ма човека от всички бяха отговорили всъщност тях..При другите (почти всички) въпроси съвпадаше мнозинството и техните отговори в играта.
Маги не знаех,че е толкова злобна,има хубави очи,но като почне да прави физиономии се сещам за филмите с Ърнест.. Grinning
Много ми е интересно защо оставиха Ивана и Иво,помня,че и преди оставяха някаква двойка,но след известно време си тръгнаха просто.Дано им позволят пак да играят.Мария спомена,че ще им е трудно,та предполагам ще им вземат спечеленото поне.Иво ме напряга като почне да се форсира,но поне имат хъс в игрите.Следващия епизод ще ми е много заспал с тези ревюта и писма,не виждам никакъв смисъл от него :/

# 350
Не оправдавам  простотията и на Марго, не е редно да кажеш на мъж, който има половинка и е до него  че е п@дал. Айде стига.

Много неприятна жена, не си спомням с друга такава напрягаща и твърде повярвала си персона да съм се сблъсквала/гледала скоро 😬

Крис изглежда готин и лежерен тип, какво е видял в е нея просто не разбирам 🤷

Няма да коментирам красота, защото това е много субективно понятие, ама с физиономиите, начина на говорене и озлоблението сама се загрозява.

А тоалетът й беше скандален, а уж не харесва тялото си 🤔

Мисля си, че и да се гледа сега отстрани, няма да намери косури в представянето си, а напротив - ще го оправдава като модерното директно и открито поведение.

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 18:58 от Electric Papaya

# 351
  • София
Ивана е страшна лисица, ей сега прегледах началото на епизода, понеже снощи го изпуснах и що да видя...в началото, когато гласуват "на тъмно" тя пак се върти през рамо, белким мерне кой гласува срещу тях... Много нечестно играе всичките игри, не знам какъв човек е, вие й се превъзнасяте тука, но е супер подло това нейно поведение. И навън сигурно е такава ..абе и двамата са -хвани единия, ритни другия.. Даже той ми се струва по-читав на моменти..

Katrin0, благодаря за включването, стискам палци тази година победителите да са по-достойни.

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 19:22 от elix

# 352
Мързи ме да чета всичко, но не съм съвсем съгласна, че Денис и Дарина са най-израстнали в предаването. Това, че са станали по-комуникатични и са разбрали, че има значение социализацията с другите двойки, е по-скоро като излизане от черупката. За мен израстване би имало, ако са почнали по-добре да се разбират. Абсолютно не разбират какво мисли и има предвид другия.Толкова са назад от другите двойки в това отношение, че сигурно трябва да прекарат 2 години в шоуто, докато схванат за какво иде реч.
Иначе доста забавен беше снощния епизод. Дано всеки  участник е научил по нещо ново за себе си.

# 353
  • Пловдив
Лелеееее, това с изневярата на Крис сега го разбирам🤦♀, но според мен  въобще не му е било трудно да залитне. Всичко що мърда и е без мустаци е по- приемливо от чудото до което си ляга вечер, пък тя нека си се зъби и преиграва колкото иска.

# 354
  • Sofia
В Маргото няма нищо женско. Има хубава коса и очи, и дотам. Прекалено грубовата и мъжкаранеста, липсва женственост и финес. Отделно изглежда злобна, комплексирана, фалшива и завистлива.  "Прекрасното" й харектерче само допълва картинката.

# 355
Как така страницата спадна с 3 страници? Изтрити са 45 коментара?
2) Коя двойка не е модел за подражание: Лизи и Данчо
3) Най-скучна двойка: Лизи и Данчо
Кефи ме как си кръстил Елизабет - "Лизи" Grinning

# 356
  • София
Сефте..тука е така, ние сме свикнали..

# 357
  • Sofia
Сефте..тука е така, ние сме свикнали..
Ха ха, да! В миналия сезон  всеки опит за изразяване на мнение различно от това, колко са "велики победителите" и кликата им, изчезваше на секундата. 😊

# 358
Ама то са изтрити и най-безобидни коментари, в които няма буквално нищо. Примерно помня, че бях написал, че Дилян се пише с И, не с Е... и това изтрито Grinning Но темата беше стигнала до 26 стр, влизам няколко часа по-късно, пак е на 24 стр, хахаха

# 359
А сега заради кой се трие ?
Сияна, Маргото, или Ивана?
Поне да знаем за кого да пишем и за кого не.

Общи условия

Активация на акаунт