💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 097
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
А "новорегистрираната дама", може и да не е жена изобщо Grinning
Иначе профилът katrin0 не е изтрит, но вече има 0 публикации
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=757548;sa=summary

"Гледайте, ще бъде интересно" Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 391
А "новорегистрираната дама", може и да не е жена изобщо Grinning
Иначе профилът katrin0 не е изтрит, но вече има 0 публикации
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=757548;sa=summary

"Гледайте, ще бъде интересно" Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
А, и на мен ми изглеждаше, че който пише, съвсем не е жена Joy

Много мъжки поглед върху нещата имаше.

# 392
nani_net е обобщила добре почти всичко, казано от потребителката, чийто мнения бяха изтрити. Общо взето, кореспондираха нещата с нашите мнения. Само че за Сияна примерно беше казала много категорично, че е подмолна и злобна и най-голямата грешка на каста (заедно с Марго) и това щяло да си проличи.

За останалите беше си казала също мнението. Може и потребителката (ако е жена) да е влязла тук с цел засилване на рейтинга, но все пак стана лафът, пораздвижи се темата. Laughing

# 393
Според мен не беше от продукцията, а някой от участниците. Наречете го интуиция.

От последния тегав епизод най- много ми хареса песента на Дарина и Денис:
Оцееляхме, оцееляхме, йоийо, йоийо Joy

# 394
И на мен ми се струва, че беше от участниците, защото мненията звучаха много "интуитивни" Laughing
Едва ли някой от продукцията може да даде чак толкова лични мнения за участниците.

# 395
Как пък няма някой от продукцията да си подритва трудовата книжка и да задоволява нездравото любопитство на непознати във форум. Участниците ги напъва да се "прикажат" и да разкажат как се случват нещата. След всяко реалити се намира някой, който да цъфне в съответната тема и да започне да дава информация.

# 396
Катрин в един коментар беше споменала ,че Петър е записал тайно Галена,а Гери-Светльо?Ако помня добре.От някои коментари ме навеждаше на мисълта ,че си е от продукцията,защото едва ли не се изкарваше ,че е била на кастингите. И в друг каза ,че знаела кой кога ходи да пик*е или нещо такова,не четох много внимателно Grinning Поправяйте ме ,ако греша.В един коментар говореше за полицайката в минало време, сякаш не са те финалистите май.

# 397
И на мен ми се струваше, че била от продукцията - и заради подробностите от кастингите, и заради това, че Галена била "находка" за хората, които монтират кадри. Но кой знае...А защо не се е страхувала да пише тук май можем само да гадаем.

# 398
Според мен Катрин си беше мъж, защото коментарите си звучаха доста по начина, по който Diavolo би се изразил, а не както пишат съфорумките.

Но реално не каза нищо ново:
1. Галена била интересна за продукцията, защото много се раздавала в игрите - че то само играта с пипането на дупета беше достатъчно, за да се изгради подобно мнение.
2. Сияна и Маргото били злобни и отравяли шоуто - някой, който следи шоуто, да не ги е идентифицирал?
3. Галена била мега наивна, а Петър много добър - също се разбра.
4. Перничаните били хитри, Михаела обичала да се прави на интересна - ясно.

Реално нищо не ни разкри и поднесената информация дори не е достатъчно интересна за спойлерната тема, в която наистина има изнесени факти.

От това, че е много запознат с това какво се говори в Сливница за полицаите, предполагам, че някой сливнинчанин се е включил Grinning

# 399
  • София
Каза и че в предаването няма да се говори за изневярата на Крис с кумата (ако е истина изобщо).

# 400
Каза и че в предаването няма да се говори за изневярата на Крис с кумата (ако е истина изобщо).
Ясно - имам си вече тогава заподозрян - Кристин0 е Крис под прикритие Joy Регистрирал се е, за да се похвали за кумата и да натрие сол на жената.

# 401
Може и да бъркам, но не каза ли, че Ивайло става по-сдържан?

# 402
  • София
Да, така каза.

# 403
  • София
На мен също ми звучеше, като човек от продукцията-оператор, монтажист или някой от психолозите правещи кастинга...Точно, защото каза, че бил/а наясно кой какво прави 24/7.  Не научихме кой знае колко интересни неща, така че включването беше безпредметно.

ДиД не успявам да ги харесам, еднакво скучни са ми с ЙиЕ, не са дразнители, но не са и впечатляващи. На игрите са слаби, а и тя като учителка се представи достатъчно зле на въпроси от нейната сфера..на тези от обща култура също.
Дори и дразнещите двойки са ми по-интересни, има какво да се анализира, има съспенс, а горните две се носят по течението и направо заспивам.. Един неук Дилян е по-интересен със своята простота и наивни реакции. Но той няма претенции, че е учен и много интелигентен, а въпросните двойки са учени, учителка, юристи...мани-мани..

# 404
Много благодаря за отговорите Hug

Общи условия

Активация на акаунт