💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 095
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Враца
Коя е учителка ?

# 406
  • София
Не е ли Дарина учителката?

# 407
  • София
Не е ли Дарина учителката?

Да, тя е.

# 408
  • Sofia
Аз също споделям мнението, че информацията дойде от човек от продукцията, а не от участник. Но наистина нямаше нищо, което да не знаем. Повечето от пишещите тук сме "стари кучета" и безпогрешно надушваме гнилите ябълки. Simple Smile И за протокола - Михаела и Венци изобщо не ми допадат. Бих пила кафе с Галена и Петър, Дарина и Денис, и донякъде с Ивайло и Христина (въпреки съществуващата опасност с него да се избием). С останалите не мисля, че има какво да си кажем.

# 409
  • София
Кристалче, аз взимам Михаела и Венци за кафе, ти вземи Даринови  Laughing.. Другите стават, даже Гергана и Светльо ще включа.

Щом продуцентът бил друг, се надявам финалната игра да не са "Сезоните"...

# 410
  • Sofia
Ха ха ха! Давам ти ги Мишето и Венци! 😆  После ще обменим инфото. 😆 И аз се включвам "за кафето" с Гери и Светльо, че тях съвсем ги забравих, а са готини! Simple Smile

# 411
На кафе отивам с Дилян и Петя Joy

# 412
  • Sofia
Става! 😆 После чакаме инфо. 😂

# 413
Аз бих пила кафе с всички, без Йо и Румен 😁, харесвам социалните експерименти и би ми било интересно да се науча по нещо за двойките от първо лице.

Да, наистина дано финалната игра не е сезони.

# 414
  • Sofia
Аз бих пила кафе с всички, без Йо и Румен 😁, харесвам социалните експерименти и би ми било интересно да се науча по нещо за двойките от първо лице.

Да, наистина дано финалната игра не е сезони.
Офф абе то и на мен ми е интересно, но повечето индивиди няма да мога да ги изтърпя. Отделно, че с напредването на възрастта, прагът ми на търпимост рязко се намали, а предните зъби, горките едвам удържат на напъна. 😁

# 415

Аз само с Дудчо, интересно ми е какъв е без постоянното търсене на одобрение от страна на Петя....

# 416
Аз бих пила кафе с Гери и Светльо, Галена и Петър и ......Ивайло и Ивана -харесвам ги, Ивайло е избухлив понякога но Ивана си го познава и го укротява.  А за ревността- почти всички мъже в къщата са ревниви , но ги е срам да си признаят .

# 417
На моменти имам чувството, че Петя ще ошамари Дудката. Ако тя е ядосана, той ѝ говори с треперещ глас и навлажнен поглед. 🤣

# 418
И аз мисля, че беше от продукцията.
Първа причина - раздвижване на рейтинг.
Втора причина - подритвам си трудовата книжка, защото напускам или ме уволняват.
Но предвид завоалираните, нищо не съдържащи постове и подканата - питайте, все по интересно ще е, по вероятна ми е първата причина.
Възможен участник, би могло. Вярно е, че все някой риалити герой не издържа, къса синджира и се разписва из бгмамма. Предполагам някой отървал "гооолямата победа" и търсещ реванш, оневиняващ се и издигащ се в очите на слепите. Сякаш някой го интересува. Днес са тука, утре даже не ги помня. Всъщност аз така и не ги запомних, а сезона върви към свършек. Сливат ми се, сива маса без индивидуалност. Еднакви, безлични, масовка. Играят си игрите, чешат си крастата, забавляват ни. Уж.
Но пак казвам, докато някой не се напъне да ни "управлява" ми е все тая. Че и такива смешници сме виждали и виждаме. Та, радвам се, че сецнаха ентусиазма на птичката дето пролет няма да направи. Wink

# 419
На моменти имам чувството, че Петя ще ошамари Дудката. Ако тя е ядосана, той ѝ говори с треперещ глас и навлажнен поглед. 🤣
Хаха, много точно обяснение! Май беше минало като предположение, че може да се разделят след предаването. Ами аз не мисля така. Дудката, колкото и да е глуповат, я слуша и има един определен стандарт, държи се с нея като принцеса. Ако не "изгори всички мостове", трябва да си продължат съвместния животец.

Общи условия

Активация на акаунт